reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprysiowa kochana powiedz jak to zrobilas ze mialas caaaly basen dla siebie????????? potopilas reszte czy co???

reklama
Jacie Joeyy Twoj tato to niezły talent!!!Ten obraz z widokiem na morze,az sie nei chce wierzyc ze to obraz.Moj tato tez jest utalentowany w tym kierynku,jak zreszta moja siorka,tyle,ze moj tato olowkiem i weglem najchetniej dziala.Jak kupie aparat to sie pochwale,a tez jest czym(portrecik Hani).Ale Joey to naprawde piekne co twoj father namalowal.

jeny mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo :(
joeey moj adrian,czlowiek szczegolnie wrazliwy na sztuke kazal ci przekazac ze:" twoj ojciec ma mistrza swiata i okolic za 2 obraz (okna) po prostu jestem w szoku"

kurde dziewczyny, nie wiedzialam, ze az tak beda sie Wam podobaly obrazy mojego taty  :o :o :o ciesze sie ogromnie az wrosla moja ocena jego kunsztu hihi...dziekuje Wam slicznie  ;D
ciekawe, co tam u agamarkam sie wydarzylo, dawno do Nas nie zagladala - zapomniala juz o Nas pewnie, chodz zyczonka na wielkanoc dostalam od niej  ;)

Dziewczynki, sory ale nie nadrabiam niczego , jestem w kiepskim nastroju bo poklucilam sie z mezem o ...tesciowa. W koncu zrozumialam dlaczrgo czuje do iej niechcec.Juz nie chodzi o to ze ona matkuje Ole bo zawsze idzie zwrocic uwage jej lecz dzis to wkoncu zobaczylam i zrozumialam.Ona nie akceptuje mnie jako matki.Dzis tylko bylo cyt.Tata(czyli Arek) zrobi Ci to (do Oli) nauczyczy Cie tego , Zawiezie Cie swoim autem(moje juz chyba nie jest ???) itd....babcia zrobi to i tad a jak sie zapytalam a ja ??? to ona sie ino usmiala mi w twarz.Jestem zalamana, trafila dzis w samo serduszko :( zaczyna coraz bardziej pokazywac jak jestem niepotrzebna.Moj maz powiedzial mi dzis bardzo duzo przykrych slow bo zwrocilam uwage na to co ona mowila.
Chcialabym wziasc Ole i uciec bardzo daleko

Przepraszam za tego posta ale juz sie chyba wypalilam , bardzo kocham moja coreczke i boje sie ze ktos mi ja odbierze :(

Kamila, Didi - niestety, jutro podpisujemy kredyt i mamy mase spraw na glowei :p :(

a teraz lece nadrobic reszte i do lozeczka pewnie ;D ;D ;D z Pawlem ;D ;D ;D

reklama
Do góry