reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

powiem szczerze że ja nigdy nie paliłam trawy i nie miałam nawet z nią styczności ciekawa jestem jak to smakuje :p ale smakować nie mam zamiaru ;)

reklama
Bardzo fajna sprawa z tym sklepem - obrazy śliczne, jak dla mnie to te Anny Michalik są najcieplejsze.  Może coś warto zamówić bo do tej pory mam gołe sciany  ;D

Gabi - pewnie ze mozna inaczej sprawdzic, ale rzeczywiscie nie ma licznika, ale czy w sklepie internetowym jest on potrzebny ???

zdanka pisze:
powiem szczerze że ja nigdy nie paliłam trawy i nie miałam nawet z nią styczności ciekawa jestem jak to smakuje  :p ale smakować nie mam zamiaru  ;)

a ja chyba codziennie mam stycznosc z trawa !!!! koles z 4 pietra przypala na klatce ze swoimi kuplami i czasem czuc ;D ;D ;D

Kamila - a ja wlasnie nie lubilam nigdy klimatow typu histeria, ja raczej bogart, medyk, zubr ;D ;D ;D

Magda no oczom nie wierze ! genialna strona ! moj tata maluje zawodowo ale w Niemczech  ;D a jak cos to powaznie jestescie zainteresowani wspolpraca z artystami, bo bym tatce wspomniala.....  :) moglabym zeskanowac fotki jego obrazow i byscie ocenili czy ewentualnie sie nadaja  ;)

a to przykladowy: ze mna w roli glownej  :laugh: :laugh:
34we.png

Joeey - serio jestesmy zainteresowani wspolpraca z artystami
daj tatce linka do strony jakby chcial tu cos sprzedawac to my jestesmy ZA!!!!

bjutiful obraz!! ;D ;D ;D

reklama
jak juz sie chwalic to chwalic, oto moj tata z obrazem, ktory jest ogromny i wisi teraz w holu jakiejs jednostki wojskowej, w jakichs biurach, holach czy cos hehe ale namieszalam  :laugh:

14ar.png

musze przyznac, ze moj tato nie ma chyba swojego konkretnego stylu i maluje na zamowienie zarowno konie, pejzaze, jak i np wiezowce Nowego Jorku chociaz napewno ma swoje preferencje ale trzeba wyzyc i stad ta elastycznosc  :)

Do góry