reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
magda super sklep !!
joeey podziwiam tate,naprawde pieknie maluje

a my dzis na basenik idziemy na 16 :) A jutro najprawdopodobnie z ciocia Danka i kuzynkiem Alem :) czy ktoras z bydgoszczy jeszcze jest chetna ???

hejo, a my z malym pospalismy do 12 ;D no z dwoma przerwami na karmienie ;D

Magdamajja tez maluje (totalna amatorszczyzna, ale b lubie) i stronka mi sie podoba, pokaze mezowi on jest informatykiem.

bydgoszczanki kochane to zrobmy tak, skoro wszystkim pasuje przyszly tydzien od wtorku to wybierzmy jakies fajne miejsce na spacer, moze Myslecinek, chociaz dla Was troche za daleko, to jakie macie propozycjie - i uwaga konkurs - co ze soba zabieramy? ;D :laugh: :D

moj nr gg 5778943- Wanda przyslij mi nr dziewczyn i napisz do admina czy adminki zeby mnie wpisali do albumiku pod Ana :) pliss

Joeey rewela, wyglada jak foto taki rzeczywisty

szczerze to ja tez wolalam zawsze spokojniejsze imprezki a najbardziej domowki ale byl czas jak sie trzymalam z ludzmi ktorzy jezdzili na takie wlasnie imprezy to ja z nimi :)

Cyprysiowa to Twoj maz jest anty fajki? ;) i jak sobie radzisz?

za moich czasow to sie siedzialo w Studenckiej(juz nie ma, byl przy Akademii Muzycznej) fajni ludzie przychodzili, lubilam tez Kuźnię (tez inaczej wygladala), ElJazz (tam lubie teraz chodzic), w Sono jest fajnie(z kolei to chyba sie juz inaczej nazywa, przy Chodkiewicza) i Centrum, Wanda a w Medyku i naprzeciwko nie wiem czy jeszcze jest Merlinie to bbb czesto siedzialam, Boze mnie w ogole w domu nie bylo bo studiowalam, pracowalam a potem zamiast do domu sie wyspac to gdzie ... do knajpy, ach jak ja to lubilam ;D ;D ;D

acha i lubilam sie ostro spocic na dysce, ale to byly typowo babskie wypady z moja kumpela, np. do Klanu. Cyprys Spin 7 lat temu to cale moje zycie (2 moich facetow bylo z Atr wiec stad to), kiedys to byla typowa spelunka, ale jak fajnie tam sie siedzialo albo tanczylo ;D

reklama
Wanda wygrala ;D ;D ale moze byc i piwo, tylko beze mnie, bo jak pamietacie od soboty jade z dieta kopenhaska ::) :p

Do góry