reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

spóźnione ale szczere życzonka dla Juleczki Amelkowej  i Szymusia Ewelkowego  :-[

Juleczko i Szymusiu rośnijcie zdrowo, jedzcie ładnie i pokażcie czasem rodzicom co potraficie ;) Wszystkiego naj naj naj.... Buziaczki  :-* :-* :-*

Magdamaj super stronka!!!!!!!!!  :laugh: bardzo mi się podoba, szczególnie że bardzo lubię malarsto, może kiedyś coś u Was zakupimy :) a teraz życzę dużo klientów!!! :)

Joeey Twój tata pięknie maluje, ma chłopak talent  :D cudne obrazy :)

Kamila po basenie koniecznie wklej zdjęcia :)

reklama
W albumiku jak zwykle cuuudności!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Klucha dlaczego siebie nie pokazałaś na chrzcinach??? Gabi wyglądała ślicznie :)

my juz po baseniku.maly spi w lozeczku,zasnal w moment-ledwo go do wozka wsadzilam.zaraz powstawiam zdjecia i zasypie nimi albumik bo nie moglam sie zdecydowac ktore wstawic i troche ich jest!!
didi jutro mozemy isc na 13,14 lub 15 po pozostale to te grupowe.
a my dzis sami bylismy :D

Kamila bo nie kuamam, bylas z Cyprysiem na basenie ale takim normalnym czy ozonowanych z grupa dla dzieci ???
didi a wiesz, ze nie mam pojecia :p on maluje olejnymi wiec dlugo to wszystko trwa ale nie wiem ile by chcial :(
chyba cos sie dzieje w galerii wiec lece.
a w ogole jestem w szoku po 20 odc. Losta, ktory wlasnie obejrzalam ::)

bylam na basenie dla dzieci ale bez zadnej grupy bo za zajecia z instruktorem9w grupie0 placi sie 220zl. z gory za 11 lekcji a indywidualnie to 8 za lekcje :)

Wandziu na 100 % zgłoszę się po dokładny przepis ;D

Joeey i Ty nie odziedziczyłas takiego talentu po swoim tatku ?! ::) Obrazy naprawdę pięęęęękne !

Natalko nie wiedziałam, że Twój tata jest rzeźbiarzem ( to tak jak mój teść i szwagier :) )

No i dołączam się do życzeń dla Amelkowej Juleczki ;D ( Coś ostatnio Amelka do nas nie zagląda chyba :( )

Cześc dziewczynki :)
Własnie wrócilismy od teściów, bałagan w domu niesamowity bo dzis okna wymienili i jutro ciąg dalszy ::)
Wogóle to widziałam Weronisi mała kuzyneczkę Kingę, która właśnie skonczyła dzis tydzień :D :D Jest taka malutka, ma 3 kg i nasza przy niej wyglada jak powazny klopsik ;D zrobiłam parę zdjć to zaraz wam wrzucę :D
Niestety nie mam siły dzis nadrabiać, może jutro się za to zabiorę ;)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH I WCZORAJSZYCH SOLENIZANTÓW

dziekujemy za zyczonka i zyczymy samych slodkosci Juleczce!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :):):):):):):):):)
Natalko w Wiedniu mieszkalam przez rok i jak mialam juz tak kolo terminu zjechalam!pozniewaz niemiecki moj pozostawia sobie wiele do zyczenia a jakbym miala uczyc sie slownictwa medycznego rodzac tam...ooo..nie wyobrazam sobie!zreszta w tej Austrii -no smieszny kraj!!!wszedzie policja,policja i jeszcze raz policja!!!!!!panstwo ladniutkie i ludzie tez calkiem mili ale moze teraz wyladujemy w Norwegii bo tatus nasz tam jest i nie wiedomo jak potocza sie losy!!!!

Joeey-cudenko te obraziki!!!zdolniacha z tego twojego tatuska!!!

Cyprysiowa nie wiem dlaczego tak dlugo to wszystko trwa!!!

reklama
kolezanki ja ide juz do lozeczka bo padam z nog!!!nie piszcie duzo zebym nie musiala wiele nadrabiac!!!

DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM!!!! :)

Do góry