reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

KarinaNieZie pisze:
Paula - niestety nie jesteśmy na razie razem - ja przyjechałam do męża a on uciekł po 2 miesiącach!  
Karina hehehe to niezły łobuziak z Ciebie musi być, skoro mąż tylko 2 miesiące z Tobą wytrzymał!!! ;) ;) ;) ;D
żartuje oczywiście...napewno bardzo Wam go brakuje, ale do lipca szybko czas zleci :)
No trochę mi zajmują te dojazdy :( jak jeździłam na 7 do pracy to wstawałam o 5 i pociąg miałam o 5:40 to na styk byłam w pracy :p
ale mój mąż ma jeszcze gorzej bo on jeździ 5:40 ale na 8 a nie na 7 :( ::)

reklama
Witam w ten nieprzyjemny poranek, u nas nocka spokojna - tylko raz budziała sie Gabrynia.

Ja jak zwykle po 23 szalałam w kuchni - robiłam sałatkę warzywną - miałam straszną ochotę na tą tradycyjną - na śniadanko jak znalazł.

joeey - celnikim? Nie, Skąd te przypuszczenie?

Paula - wspólczuje dojazdów ale dobrze że pociągiem jeździsz - przynajmniej w korkach nie stoisz.
Moje pranie od tygodnia mnie straszy leżac w salonie. Ale Gabrysia teraz jest bardzo uciążliwa i tak jakoś mi schodzi... nie nawidze prasowania. Muszę zrobić sobie krótki odwyk.

Karina bo ja czytajac, ze uciekl na granice, a pewnie za granice pomyslalam, ze celnikiem jest :laugh: :laugh:
no a ja biore sie za pranko i prasowanko, tesciowa zadzwonila wlasnie z pytaniem czy nie moglaby z Ada pojsc na spacer zebym w tym czasie mogla sobie posprzatac ;D no nie moge na nia narzekac - zlota kobieta ;)

czesc laski!
ja tak tylko na chwile przy sniadanku, dzis mialam pobudke późno bo dopiero o 6.15 no a teraz Iduś sobie oczywiscie słodko śpi, szkoda ze tak późno :)

lecę bo też na mnie kupa prasowania czeka i sprzatanie, jak ja tego nienawidze :mad: ja też chcę taką panią co mi posprząta ::)

u nas pogoda dzis śliczna więc zaraz jak sie Ida obudzi lecimy na spacerek
pa i miłego dzionka wszystkim!

ło ludzie kochani tylko człowiek kilka godzinek odpusci a tu normalnie tyle postów ::) ::) ::) ::) ::)

Joeey
nie wiem czy da się mnie jeszcze zdemoralizować bardziej ;) :p :laugh: :laugh: :laugh:

Paula dzięki za komplement dla Mai - śliczna dziewczynka to i ma ślicznego Kacperka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey ty to masz dobrze-ja zmagam sie z prasowaniem od rana a miedzyczasie bb!!!niestety konca nie widac a mi juz rece opadaja!!!nigdy nie widzialyscie takiej kupy prasowania.... ;)

Witam :)

Natalia - no bo juz bylas na zlotach bernenczykow i w ogole na roznych zlotach z polowa glowy wygolonej ;D ;D ;D w kazdym badz razie moze i nie organizowalas, ale bylas, wiec wiesz wiecej na ten temat !!

Wandzia dopiero teraz zobaczyłam....jaki śliczny psiak!!!!  :D

No to my zmykamy na spacerek :) nawet słoneczko zaczyna się przedzierać :)

reklama

Asiu ty mnie chyba pytałaś kiedyś o coś na celulitis więc pamięć mi powróciła i przypomniało mi się....
to są kosmetyki z firmy NOREL tu masz stronkę http://www.norel.pl/pl/
ja używałam tego balsamiku: Krem wyszczuplający z kompleksem
antycellulitis. Likwiduje rozstępy skóry taki z zieloną etyketką i pompką..... też nie ma sie co cudów spodziewać ale ujędrnia znakomicie i wiele droższych specyfików według mnie miało gorsze działanie

Do góry