reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ketsa ja popalam papierochy, a zeby mam bialutkie ;) takze dla mnie ten argument odpada ;D
o rany, Wy tu o trawie w czasie przeszlym, a moj Artek ciagle popala, to go uspokaja nerwusa strasznego no i ciagle mowi jaki to lek na 101 chorob owo ziolko :laugh: :laugh: za to ja nie dosc, ze nie lubie zapachu to w ogole nie przepadam :p

ketsa pisze:
Asiu ty mnie chyba pytałaś kiedyś o coś na celulitis więc pamięć mi powróciła i przypomniało mi się....
to są kosmetyki z firmy NOREL tu masz stronkę http://www.norel.pl/pl/
ja używałam tego balsamiku: Krem wyszczuplający z kompleksem
antycellulitis. Likwiduje rozstępy skóry taki z zieloną etyketką i pompką..... też nie ma sie co cudów spodziewać ale ujędrnia znakomicie i wiele droższych specyfików według mnie miało gorsze działanie

dzięki bardzo :laugh: :laugh: :laugh:

Joey ..... no ja nie w czasie przeszłym...... ale to nasze chłopy by sie dogadały....:) aj raz na jakiś czas od wielkiego dzwonu to nawet wolę od alkoholu.... bo faktycznie jak dla mnie mniej szkodzi...

........a z ząbkami to dopiero może być zacząć widać za parę latek...........

Haluuuuuuu!!!!Witam serdecznie ;)

Po pierwsze primo ;) Wczoraj Amelkowa Julcia skończyła 5 miesięcy więc- Juleczko słoneczko dużo zdrowia, szczęscia,rodzeństwa, zabawek ,uśmiechu, grzecznych rodziców i wszystkiego naj naj naj

Po drugie primo ;) mamo, ide nadrabiac, bo nic nie wiem ::)

hehehehe - przyszłam tu chrząknąć ;)

za specyfik dziękuje, a co do wypalania traw - ja przestałam a dalej mam jazdy ;) ;D ;D ;D

didi a ty co mnie sledzisz ??? weszlam wczoraj na bydgoszcz bo mi Natalia przypomniala o jego istnieniu.I w ogole widzialam u nich zdjecia z basenu ale jakos gleboko dosc mi sie wydawalo a tam gdzie dzwonilam wtedy to niby tylko 70 cm. wyglada na to ze jeszcze jakis basenik dzidziusiow jest :D

ewela no faktycznie cos dlugo cie nie wpisuja

a ja dopiero wstalam tak wiec ide zrobic sobie kawusie i jakies sniadanko :)

bydgoszczanki pytalam sie wczoraj kiedy idziemy na spacer-nie wymigiwac mi sie tu !!  ;)

Kamila - ja ide o 14 na podboj placu zabaw - zreszta z laska z forum bydgoskiego ;D ;D ;D chcesz sie przylaczyc ??? a na spacer wspolny grudniowek proponuje jakis dzien od wtorku do piatku next week. i to moje ostatnie wolne dni tutaj :(

reklama
no no no co tu sie dzieje... :D Mojego połówka dolaczam do polowkow joeeyowych i ketsowych,a ja juz zaprzestalam obydwa palenia ;) A moj Adrian to trawusie wylacznie na imprezkach teraz choc juz bardzo dawno nic bo ostatnio jak bylismy to powiedzialam ze jak on trawe to ja sobie do piwka papieroska zapale i nie wyszedl szantarz-wieczor byl bez palenia :)

Do góry