reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

joeey pisze:
Karina bo ja czytajac, ze uciekl na granice, a pewnie za granice pomyslalam, ze celnikiem jest  :laugh: :laugh:
no a ja biore sie za pranko i prasowanko, tesciowa zadzwonila wlasnie z pytaniem czy nie moglaby z Ada pojsc na spacer zebym w tym czasie mogla sobie posprzatac  ;D no nie moge na nia narzekac - zlota kobieta  ;)

Pewnie ze za garnice mialo byc! Ale fakt że też nosi mundur ;)

Ale masz milutką teściową - moja też taka było do ostatniej wizyty. :mad: Ostatnio tak sie poklóciłyszmy ze szkoda słów. I nanią dla Gabrysi raczej już nie będzie.

reklama
Asia hehe za stara ??? moj Artek ma 31 w tym roku i dalej pali :p ::)
tyle, ze wlasnie Artek na imprezce to nie - wtedy inne rzeczy mu w glowie ::) tylko np. do kina czy po calym stresujacym dniu :p ale po nim nawet nie widac, nie odrozniam go na haju :laugh: :laugh: smieszne ale zarazem smutne :p
ketsa hihi no za pare lat to zrobie wybielanie zabkow ;)

hihi znowu tesciowe wracaja na tapete :) :)

ostatnio troche mniej sie udzielalam bo pomagalam mezowi uruchomic nowy sklep internetowy
podaje linka i jestem ciekawa strasznie waszych opinii!!!!

www.impresjo.pl

koniecznie napiszcie co o tym myslicie moze sa jakies bledy cos dziala nie tak i dajcie mi znac np. na maila albo wyslijcie wiadomosc prywatna - nie chce spamowac BB tylko jestem stttraaaasznie ciekawa waszych opinii :) :)
juz sie nie moge doczekac waszych komentarzy ok moj adresik biuro@acquis.pl lub gg - macie numerek bo Wandzia wysylala :)

Madziu - zajebista sprawa !!!!!!!!!! Swietna stronka, bledow narazie nie zauwazylam, ale tylko przelecialam stronke, ale od razu dodaje ja do ulubionych !!!! Powiedz mi jeszcze, czy to Wasz sklep ??? ??? ??? ja ze sztuka jestem za pan brat ;D ;D ;D to moja wielka pasja :) Zwlaszcza obrazy :) Jak juz sie urzadzimy w Poznaniu, to moze i namowie na jakis ladny obraz Pawla :) Jakby co, to uderzam do Ciebie od razu :)

Kamila - a gdzie chodzicie tak w ogole ??? ??? ??? bo ja pamietam czasy Bogarta i skakania po stolach w glanach i kupowania browarow na metry ;D ;D ;D ja z tego gatunku ;D ;D ;D ale w bylym Bravo tez imprezowalam - chociaz w glanach to mnie tam wpuscic nie chcieli - ciekawe dlaczego ;D ;D ;D

nooooo nasz :) :) serio ci sie podoba ? :) - wczoraj siedzielismy tj dzisiaj do 5 nad ranem bo jeszcze jakies bledy wyszly i poprawialismy tj. Rafalek bo on programuje a ja tylko siedzialam i podpieralam oczy tj powieki zapalkami :) on teraz spi a ja sie ekscytuje :) bo to pierwszy dzien tego serwisu :) hihi

Wandzia dla Ciebie super rabacik bedzie!!!! :)

no i widze ze mozna z Wami wspolpracowac ;D ;D ;D moze cos namaluje - hehehe :) A Wy sprzedacie ;D ;D ;D Pewnie ze mi sie podoba, wlasnie sobie ogladam pod katem klienta ;D

reklama
Wandzia tylko, że ja byłam tam gościem, nie ja organizowałam ten zlot.  ;) Tak czy inaczej chętnie pomogę zorganizować zjazd grudnióweczek 2005.  ;D

Ewela z kupą prasowania mnie nie przebijesz na pewno po tym jak musiałam wszyściutkie ciuszki Ingusi uprać znowu w Jelipie...  ::)
A co Ty w Wiedniu robiłaś i czemu wróciłaś do Polski (he he, ja bym została  ;) )???

Do góry