reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wanda_23 pisze:
Laski - my musimy pomyslec na powaznie o spotkaniu grudniowo-styczniowym ;D ;D ;D a moze by tak zorganizowac wspolnego Sylwestra ??? ??? ??? i w ogole ciekawe czy jestescie nadal zainteresowane ??? ??? ??? bo ja jak najbardziej - mam wrazenie ze znam Was juz bardzo dobrze przez ta wspolna prawie ciaze, wspolne wychowywanie naszych dzidziek - mam wrazenie ze dzidzki tez juz dobzre znam i baaardzo chcialabym takie spotkanie. Nawet postaram sie je zorganizowac - z Natalia of course, bo ona ma juz doswiadczenie w tego typu imprezach ;D ;D ;D A Wy nadal chetne, czy moze zapomnialyscie ???

A jakie ja mam doświadczenie? Bo nic mi nie wiadomo na ten temat. ::) To znaczy chętnie pomogę jak tylko będę umiała najlepiej. Faktycznie, weźmy się za to konkretnie, bo nas zima zastanie i zostaniemy z ręką w nocniku.

reklama
czesc..a wy co spac niemoglyscie??

no ladnie..a Cyprysiowa co Ty tak skaczesz po calym forum..widzialam Cie na reaktywacji Bydgoszczy..:)..

ok..ide na sniadano ..poniej do ZUS'u musze wyciagnac jakies pisemko ze moj zaklad odprowadza skladki potrzeuje to do wychowawczego..
pozniej ide do cioci..:)..a pozniej do domku robim amku i do was oczywiscie

aaa..no i synus znowu obodke zrobil mi o 6

czesc dziewczyny!!1
oj Didi ale masz zalatwien!ale nie jestes sama -ja mam dzis urzad pracy i urzad rejestracyjny czy jak tam sie to nazywa!!!!w kazdym badz razie nic przyjemnego takie spacerki po instytucjach panstwowych!!!ble........

ja mialam pobudke o 4.30 ale potem usnelismy i spusialismy do 7!!!!!!!!!juz pijemy kawusie!!!

a tak wogole to prosze o pomoc!jestem tu od jakis 2 tygodni i dalej nie mam albumiku z dzieciaczkami!!!administratorka chyba jest na wczasach.... ;)

Witajcie :)

Wczoraj chciałam sobie z Wami wieczorkiem pogadać ale net mi odmówił posłuszeństwa!!!  :mad: Napisałam jedyną wiadomość którą mi się w końcu udało wysłać po 10 próbach!!!  ::) ciągle tylko....nie można wyświetlić strony....i du...a :( wkurzyłam się i poszłam spać  :p

Swoją drogą spać od razu nie poszłam bo gadaliśmy sobie z Pawłem do wpółdo pierwszej w nocy a potem jeszcze gola strzeliliśmy  ;) ;D rano byłam nietomna bo nawet nie słyszałam jak wychodził do pracy  :p

Pobieżnie tylko spróbuję nadrobic co pisałyście, ale już widziałam że było wesoło...BB, meczyk i piwko  :D

U nas dziś pogoda taka senna, mgła za oknem i pochmurno :( raczej nie ma szans na przejaśnienia.

Jednakże życzę wszystkim miłego dnia!!!! :)

cześć Ewela :) ja też piję kawkę :)
zaraz napiszę jeszcze raz tylko nie wiem za bardzo do kogo, chyba do Aletki, żeby Cię wpisała! :)

reklama
czesc Paula!dziekuje z gory!nie moge sie doczekac az zobacze te urocze malenstwa i dlatego tak marudze!

a teraz ide prasowac bo Szymus usnal i musze wykorzystac chwilke wolnego!!!bo pozniej zmykamy na spacerek -u nas swietne sloneczko od rana!!!!! :)

Do góry