reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela1 już zgłosiłam i miejmy nadzieję, że niebawem będziesz mogła zobaczyć nasze Szkrabiki i sama nam pokazac Szymusia :)
Ja też idę się ogarnąć, bo Kacperek zasnął a niedługo musimy iść do banku.

reklama
hejka....o rany pogoda tragiczna, nic mi sie nie chce, a dzis dzien sprzatania ! ::) POTRZEBNA KAWA ;D

dziekuje Paula!no idz idz bo potem nie bedzie czasu!!!...hhehehhe

Joeey pij pij my juz z Paula mamy kawusie poranna za soba!!!

Ewela ja wlasnie sobie opilowuje za to akryle zby je szybko sciagnac :p masz jakies pomysly oby szybciej poszlo.. ??? nie trzymaja sie moich paznokci jak zawsze bo robione mialam na papierkach i musi byc powtorka na tipsach :p ::)
Karina czy twoj maz jest celnikiem ???
tez bede prac w lovelii bo mam cale opak.ale dodatkowe plukanie wlacze ;)

Joeey sposobu nie mam zadnego poprostyuu trzeba czekac az odrosna mozesz sprobowac spilowac je od gory!czemu zalozylas akryle???sa duzo bardziej szkodliwe niz zelki !!a zele wygladaja bardziej naturalnie i latwiej je sciagnac!!!!nastepnym razem przemysl sobie to!!naprawde polecam zelki!!!

aha zapomnialam napisac ze na papierkach sie nie trzymaja!szczerze powiedziawszy juz sie nie robi ta metoda!!!sprobuj na tipsiorkach!!!

nie skoncze prasowac tego prania przez to nasze forum!!!caly czas zagladam sobie czy ktos nie napisal!!!!to jest zaraza!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ewela jestem troche nie na biezaco i dopiero Martula mnie uswiadomila  ;) bo poltara roku temu robilam ostatni raz i wlasnie na papierkach trzymaly sie swietnie i teraz na wlasne zyczenie  ::) no i lipa ! a zelu ta moja kolezanka jeszcze nie ma ale jak tylko - to bede pierwsza w kolejce  8) i co ciekawe ona dostala fundusze z Unii po przedstawieniu projektu, do tej pory robila po domach a tu bach 11tysiaczkow  ;)

wlasnie ja tez o tym slyszalam i bede tez tak robic tylko w nastepnym roku jak bede otwierac salonik!!!heheh... :) bo narazie nie che zostawiac Szymusia !!!niestety sprzecik do zelkow trochu kosztuje wiec sie nie dziwie ze nie kazdy moze sobie pozwolic!ale kolezanka napewno bedzie lepiej zarabiac jak wprowadzi zeliki!!!ja mialam ta okazje ze kupilam tanio lampe w Wiedniu jak mieszkalam w Austrii!!!! :)

reklama
Ja już gotowa do wyjścia a mój Aniołek  :angel: jeszcze śpi :)
to ja postanowiłam śniadanko jakieś zjeść ;)

Ewela oj to jest straszny nałóg...mówiłyśmy Ci!!!!  ;D moje pranie od 2 dni leży i doczekać się żelazka nie może ;) a już następne się pierze  ::)

Joeey to Twoja koleżanka nieźle się obłowiła!!!  :D

Do góry