reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Gochna myślałam, że mnie olałaś...  :-[ ale wybaczam Ci ::) he he  ;) :laugh: Pisz koniecznie co tam u Was słychać!

Jeśli chodzi o powrót do pracy to rozumiem Was doskonale, bo pracuję już od momentu kiedy Ingusia skończyła miesiąc.  :-[ Niby w domu, ale wychodzi jakieś 6-8 godzin dziennie...  :-[ :-[ :-[

Lecę poczytać inne wątki. Jestem ciekawa co tam Zdanka upolowała w moim ulubionym sklepie - lumpeksie.  ;D

Witam Was dziewczyny... a raczej dobry wieczór.
Ja dopiero dostałam kopa do roboty i właśnie zaczynam piec ciasto  :)

Melduję że moja Gabrynia strasznie wierzga przy karmieniu i przewijaniu. Przy zmianie pieluch wykręca sie na bok i chwyta za brzeg przewijaka albo tak zaciska nog do buźki że nie ma jak wcisnąć pieluszki. Dodatkowo przed zaśnięciem po storturowaniu mamusi wyrywa sobie włoski! To co sie nie wytarło to sobie sama wyskubie skubana.

Agnes, Pamcia - trzymajcie się dzielnie , mnie tez czeka powrót do pracy  :( Ale kiedy to jeszcze nie wiem bo z związku ze zmianą miejscwości chcę amienić pracę a jak nic ciekawego nie znajde to będe załatwiać przeniesienie do tutejszego oddziału. Ale i tak juz płacze na samą myśl o rozłące z moją dziecinką.

Wanda - dużo zdrówka dla Twoich dzieciaczków. I kolorowych snów dla wszystkich "samotnych żon", nie ma kto nam ogrzać kolderki  :( .

a ja jestem skleroza totalna

bylam u gin w sprawie mojej peknietej rzekomo szyjki i po zwolnienie bo na urlop macierzynski z racji bycia biznełomen to nie moge

no i kurcze zapomnialam ja poprosic o zwolnienie!!!!!!!! z tych emocji szyjkowych

aco do szyjki to powiedziala ze tylko sie ksztalt zmienil a tak to mozna zachodzic w ciaze czyli zupelnie inaczej niz ten poprzedni gin!
i zeby nei robic tam zadnych zabiegow !!! tez zupelnie inaczej niz poprzedni gin!!
niepotrzebnie mnie facet nastraszyl poprzedni
podobno taki odkszalcenia szyjki sie zdarzaja i nie przeszkadzaja w kolejnych ciazach

no ale w srod musze zrobic znowu eskapade z mala po zwolnienie.... skleroza nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie babeczki rankiem z deszczowej Bydgoszczy..:(

moje dziecko obudzilo sie juz przed 6 i jego celem bylo obudzenie mamusi i niepozwolenie na dalszy cudowny sen..normalnie beszczelnie i z premedyacja gadal jak najety i stekal..ach to rozbujnik on sie wyspal a ja znowy zombie..:(...

teraz lezy w lozeczku i bawi sie nowa zabaweczka a przy okazji robi taki halas ze zaraz obudzi dziakow..hihihi..:D :D

ide czytac coscie napisaly jak juz spalam..:D

czesc Didi!chyba jestem pierwsza zaraz po tobie ale i tak nie spie od 5!!!wlasnie czekam na klientke na tipsy-praca od samego rana a ja ledwo na oczy widze!!!! ;)

u nas poki co jest piekne sloneczko od samego ranka!!!wiec spacerek bedzie murowany!!!!mamy miec dzis 25 stopni!!!...hehhehhe!!!!moj maly szkrab tez lezy sobie w lozeczku i bawi sie zabawkami!!!chwila spokoju i mam nadzieje ze zaraz sobie zasnie.... :)

reklama
hehehe...wlasnie bylam u synusia i co sie okazalo....dzieciatko spusia a mamusia moze siedziedziec na bb dopoki nie przyjdzie pani... ;)

Do góry