reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc kochane laseczki!!!!!!!!!!!!!

Jak to miło ze ktos za nami teskni, a ja tez nie wracam bo jakos tak mi się zdawało ze nikt nawet za bardzo nie zauwazyl naszego znikniecia a tu dzis wieczorkiem zagladam i taka miła niespodzianka :laugh:
Natalko nie olałam Cie tylko to mój mąż akurat siedzial na kompie i po dwoch dniach jakos mi mowi ze jakas Natalia cos tam na gg pisala no to już było po ptokach ;D w kazdym razie sorki

zaraz ciąg dalszy jak mi sie uda wysłać cokolwiek bo u mnie z netem jak zwykle czyli mogiła

ana30 pisze:
melduje poslusznie, ze na tej mojej diecie juz 1,5kg mniej  ;D tylko mam problem, jak tak glodna chodze to starsznie mnie fajki ciagna, wiem ze to brzydki nalog, ale co zrobic, poradzcie  :p ::)

Ana - o matko, Ty palisz albo palilas ??? ??? w ogole mi na palacza nie wygladasz !!!!

Wanda bez takich prosze ;)
Paula kto mi to wymyślił ?? heheee ginekolog ;D
a zakupami może jutro się pochwale bo mają nam czyścić kaloryfery i musze siedzieć w domu od 15 i z całodziennego spaceru nici :( (kupiłam sobie trzy pary spodni bluzke niuni 2 kapelutki, mniówke ;) , kocyk męzowi koszule i chyba wszystko

Idunia dziekuje wszystkim za pamiec i zyczonka

Paula i Magdus dziekujemy za zachete do powrotu, tak u nas wszystko dobrze (puk, puk, puk)

Idunia tez przesyła buziaki dla Filipka ( a czy on już ma jakas kandydatke na tesciowa?)

Agnes będzie dobrze, zobaczysz!

Moskito melduje się po odwyku ;D ;D ;D

Klucha wkrotce napisze co z freyką

Hej Dziewczynki

Wpadłam tylko na chwilkę pożalić się jak mało mam czasu :( za mało, żeby nadrabiać Grudzień :( :(
Ale składam najlepsze życzonka obecnym solenizantom i pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Szkrabiki :)
Jutro pierwszy dzień zostawiam Kamila na dłużej ( siedzę na maturze od 8 rano do 16 prawie ) i już za nim tęsknię :( Pewnie rano będzie spał jak będę wychodzić :( buuuuu :(

Także spadam do kąpanka i przesyłam całuski :)

Dobrej nocki ...

reklama
Bartys trzymaj sie :) a z kim zostawiasz Kamilka?

to ja juz tez idę się kąpać i spać bo Iduś tez lubi zrobic pobudke o 5 i zdarza sie ze juz nie idzie dalej spac tylko czeka az ja sie zwlokę z łóżka i dopiero sobie zasypia ;D

postaram sie jutro zajrzec choc może lepiej nie będę nic obiecywać bo moje dziecię jest bardzo bardzo absorbujące, podziwiam Was ze macie tyle czasu, moze ja jestem jakas rozlazła ??? ;D ;D ;D

to moze jeszcze wstawie do albumiku zdjecia mojej 5-miesiecznej (już ??? !!!) córeczki

Do góry