reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Heja z wieczora :)

Klucha kuruj się kobieto, życze szybkiego ozdrowienia :)

Steffi no ja też bym się wkurzyła!!! grrr....

Dziewczyny jak Wam idzie odchudzanie z tabletkami LIDA ??? Jestem ciekawa bo moja siostra chciałaby bardzo schudnąć i może jej zaproponuję :)

reklama
heja
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI DUŻO ZDRÓWKA,BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA I SMACZNYCH PIERWSZYCH NOWYCH POKARMÓW  :-* :-* :-*

KLUSECZKO zdrowiej szybciorem moc gorących :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* przesyłam

a ja jestem na zwolnieniu mam zapalenie macicy  ;) ;) ;)  ;D heheeeeeeeee
ale dziś się obłowiłam w lumpeksach  ;D hohooooooo

Zdanka ja mam anemie ;) i w sumie to nie wiem na co jeszcze lecze sie juz od 1,5 miesiąca ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Agnes ja tez juz do roboty.....ale ja juz bylam n akursach w zeszlym tyg i juz ryczalam. Codzinnie rano. Obowiazkowo. :( :( :( :( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(:( :( :(

O Wy biedne mamusie do pracy tak mi Was szkoda.... :( :( :(
My dzis na spacerku fajnie bylo mam nadzieje ze jutro tez bedzie piekna pogoda ;D

Lece na inne watki i spanko...

Pamcia trzymaj się!!!

Zdanka zapalenie macicy ??? kto Ci to wymyślił ;D
Pochwal się na zakupach co kupiłaś!!!!

Ja idę już spać, bo mąż czeka na mnie w łóżku ;) ;D >:D

DOBRANOC

Miłej nocki życzę!

reklama
Wanda..jakie my biedne..ach..ale odbijemy sobie hihihi...
ja tez ide do lozka ..ale mam tak malego chlopka..hihih..chociaz za chwile bedzie juz u siebie w lozeczku..ale zawsze jakies meskie cialko do przytulenia..:D

DOBRANOC

Do góry