reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
a ja nie spie od 5.30 ale liczyłam że jeszcze sie uda zdrzemnąć, niestety widze ze nie ma szans :( no to jestem :D

Czwarta.
a ja sobie pospalam na raty i spałabym dalej gdyby nie Gabrysia, wczoraj poszłyśmy spac o 20.00, ale ja goraczke miałam i dlatego. nawet nie obejrzałam sobie mojego ulubionego horroru wenezuelskiego m jak miłosc.
przesyłam życzonka dla chorutkich dzieciaczków, Mai, Paulinki i Wiktorka
Gochna fajnie ze sie pojawiłaś.
miłego dnia

Cześć wszystkim :)

No u nas dzisiaj była pobudka o 2 w nocy ale tylko na jedzonko :) a potem o 7 :)

Jedziemy dziś do mojej pracy zawieść podanko o urlop wychowawczy :) więc nas nie będzie.

Gochna tak się cieszę, że wróciłaś!!!  :laugh: brakowało nam tutaj Ciebie :) pisz jak najwięcej i wklejaj foteczki Iduni :)

Bartyś trzymaj się kochana!!!

Witam witam ;D ;D ;D

Szymonkowi naszemu wszystkiego naj naj naj naj naj z okazji malutkich urodzinek!!rośnij zdrów, i ząbkuj bezboleśnie ;D

Gochna - nooo wiiiittaaajjjjj!! hehehe spocznij (to odnośnie meldowania)!!niestety koleżanko - musisz jakoś wygospodarować chwilke dla nas ;D ;D ;D

Ewela - łoojjjj - to może sie zdrzemnij troche przed przyjściem klientki bo jej jeszcze jakieś głupoty na paznokciach zrobisz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Klucha - jak ja Ci współczuje choroby - ale z doświadczenia wiem - ze szybciej wyzdrowiejesz niż jakbyś była bez dziecka - organizm jakoś sie spręża bardziej ;D ;D !!!a co do horroru - hehehe - nic ciekawego Cie nie ominęło ::) ale zawsze na powtóreczke możesz luknąć!!!hehehe - bo Agniesia zapaliła papierosa ;D ;D ;D ;D ;D

Bartyś - musi być dobrze!!!!!!!!!

Paula ja tez sie ciesze ze wróciłam i że Was znowu "widzę"

foteczki wkleiłam, zaczełam wczoraj ale mi brakło cierpliwości

zaraz napiszę dlaczego na tak długo zniknęłam ale na razie mała terrorystka wzywa, chyba nie ma kogo ciągnąć za włosy hi, hi ;D

reklama
Właśnie wróciłam z albumiku :) .....zawsze tak miło się ogląda takie piękne dzieciaczki :D

Pamcia to są zdjęcia profesjonalne? chyba z jakiejś sesji....czy Wy macie takie zdolności? :)

Gabi Oskarek cudny :) i fajniusią ma książeczkę :)

Wiolus Olusia ślicznie wyglada w tej sukienuni dzinsowej :) a gdzie byliście na spacerku nad taką wodą??? :)

Wanda Paulinka jak zwykle urocza ale Wiktorek na tym zdjęciu ją przebił :) super fotka :)

Gochna Idunia jest śliczna :) dawno jej nie widzieliśmy i już tak urosła :) ale przecież rośnie tak samo jak nasze dzieciaczki ;) no i pieski ładne, jakiej to rasy??? czy to nie owczarek belgijski i sznaucer olbrzym??? ciężko mi określić bo niewyraźnie widać :)
Gochna jak córcia zabiera Ci tak dużo czasu to chociaż jak masz chwilkę to wpadnij do nas i napisz co słychać :) zawsze miło nam będzie :)

Do góry