reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

KarinaNieZie pisze:
Ja dopiero dostałam kopa do roboty i właśnie zaczynam piec ciasto  :)
Karina Ty to masz wene!!! podziwiam  :) ::)

w związku ze zmianą miejscwości chcę zmienić pracę
a gdzie się przeprowadzacie ???

Magdamaj dobrze, że z Twoją szyjką wszystko wporządku :) to kiedy następny dzidziuś??? ;)

Ewela to Ty jesteś maniciurzystką??? fajnie masz :)

Klucha wracaj szybko do zdrowia!!!

I wogóle dużo zdrówka dla chorótkich dzieciaczków oby choróbsko sobie poszła jak najszybciej!!!!

reklama
Ponawiam pytanie o te tabletki na odchudzanie LIDA MEIZITANG !!! Dziewczynki, które je stosują, czy widziecie jakieś zmiany???? No i któraś kiedyś podawała linka do jakiegoś forum gdzie była mowa o tych tabletkach, czy mogłabym dostać jeszcze raz tego linka plisssssss :) nie chce mi się szukać, bo nawet nie wiem na którym watku to było ::)

Witam z rana :)

ech...ja to tak nie mam sily odpisywac no :p jestem len, nawet tego mi sie nie chce :(
Kurcze, do wczoraj mialam zaniesc do dziekanatu zdjecia do mgra, ale jakos zapomnialam ich nawet zrobic - musze teraz zadzwonic do tych nic niewiedzacych i zapytac czy w przyszlym tygodniu moge doniesc.

Karina - ech... ciasto... moze i ja bym cos upichcila ??? tez bym cos zjadla fajnego :)

Paula - no Wiktorek przebija na tej fotce wszystkich ;D ;D ;D Dlatego musialam wkleic ta fotke. A to ze zwyklego aparatu jest, tzn nie cyfrowego, ale ja oczywiscie nie wiedzialam ze mozna juz poprosic zeby na plytke zrzucili ;D ;D ;D

o wlasnie i jeszcze mialam napisac cos o ruchliwym moim mlodszym dziecku ;D ;D ;D otoz ruchliwe jest tak samo jak Gabrysia Kariny - jak ja czytalam, to mialam wrazenie ze o Paulinie pisze ;D ;D ;D Takze wszystkie dzieci sa teraz na etapie uciekania z przewijakow ;D ;D ;D

no to mykam do albumow, bo dawno Idy nie widzialam !!

no juz wracam z albumikow :)
w ogole to chcialam jeszcze napisac Pamci do jej zdjec - no kurcze, chociaz Lenka tez jest lysolkiem jeszcze no !! Bo wszystkie dziewuszki maja chyba dluzsze wloski od naszych coreczek - nawet chlopcy chyba maja dluzsze !!

Idunia cudnista :) Wiktorkowi sie bardzo spodobala (mimo ze nie blondynka o dziwo) na zdjeciu z czerwonym kapturkiem ;D ;D ;D i jak sie kapala to sie pyta - z czym sie kapala ;D ;D ;D maly zboczeniec no !! chcial zeby gabki nie bylo tak gdzie byla :) hehehe

w ogole wszystkie dzidzki super ;D ;D ;D

musze uciekac, bo mi Wiktor wstal i Paulinka sie obudzila :)

Wanda, Pamcia, moja Gaba też łysa jak kolano, nawet w niedziele na imieninach u mamy mój szwagier jakies komentarze na ten temat robił, ale go zgasiłam, bo jego dziewczyny takie łyse do roku były.

Magdamaj, widzisz nie potrzebnie się martwiaś o tę szyjkę.

Co do przewijania to ja juz dwa tygodnie temu zrezygnowałam z przewijaka i zmieniam pieluchy na łózku. A zeby zając czymś Gabryskę to daje jej dyzurnego pampersa, zeby ukrócić jej chęć "pomagania" przy tym zakładanym i wtedy nawet sparwnie nam idzie.

dzień doberek :laugh:

Co za pogoda :mad: ::)

Mam nadzieję ze jutro sie poprawi bo chcemy sie w końcu do szczepienia wybrać :D

Filiponek dziekuje za gratulacje odnośnie zabka i dodaje że walczy z drugim chyba bo maruderstwo i jakas luźna kupka ::)

Teraz siedzi na leżaczku i ogląda bajkę o kreciku tą z naszego dzieciństwa, bardzo ją lubi :laugh:

Dzieciaczki w albumiku przecudne , takie słodziaki :D

Gochna szukasz kawalera dla swojej panny? ;)

A teraz czas na kawkę i kawałek torcika :D :laugh:

Paula ja narazie 2 kg w dół ale linka nie mam bo wpisywałam w google lida i tyle
jednak tak rózne opinie że postanowiłam spróbowac

Doonnniiiaaa - o Ty, jeszcze z torcikiem tu wyjeżdża, hehehe -a mi tak brakuje słodyczy :(

Kurcze - dzieciaczki przepiękneeeeeee, jakoś za serce mnie łapie gdy widze jak rosną!!!muszę kiedyś cały albumik obejrzeć - to dopiero będzie szok ;D ;D

Paula - spieszę z linkiem - tylko pamiętaj - podziel wszystko przez pół http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153426

No poczytałam troche i fakt ja przez pierwsze dwa dni źle się czułam ale od kąd jem najpierw sniadanie a potem tabletka wszytko wróciło do normy :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Moskito jak najbardziej zapraszam na torcik :laugh:

Juz bym wolała zeby go nie było bo jakjest to nie moge sie powstrzymac zeby nie jesć i d..a rośnie :( ;)

Do góry