reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja dzis w bardzo dobrym humorze a to wszytsko dzieki zakupom :)
Moj Cyprys tez mnie szczypie,drapie,ciagnie za wlosy itd.a tate za brode :)
ide dokanczac obiadek a pozniej nadrobie...
aaa i Wszystkiego naj naj dla Iduni oraz gratuluje Filipkowi ząbka-żeby był zdrowy na siodemke :)donia a te torty to chyba bym w 5 minut wchłonęła :D

reklama
melduje poslusznie, ze na tej mojej diecie juz 1,5kg mniej ;D tylko mam problem, jak tak glodna chodze to starsznie mnie fajki ciagna, wiem ze to brzydki nalog, ale co zrobic, poradzcie :p ::)

Halo:)

Wiecie co.. ale się wkurzyłam na maxa, miałam dzisiaj być u neurologa a okazało się że pani w rejestracji pomyliła terminy i dopiero jutro mamy być, a dzisiaj tylko się wyczekałam z małym półtorej godziny żeby odejśc z kwitkiem.... grrrrrr

A co do gryzienia, ciągnięcia i szczypania to też codziennie to przerabiamy tak że dołączam do molestowanych fizycznie mamuś :)

Wanda - przegoń to choróbsko w pierony!!!!

Klucha - życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ja jak byłam chora nie nosiłam wogóle maseczki

klucha tylko zdrowka zycze i radze chodzic w maseczce caly czas jesli masz staly kontakt z Gaba :p
steffi no tez bym sie wkur...tyle, ze ta z rejestracji to opier..by dostala, ze tyle czasu tam z dzieckiem spedzilam na darmo :mad:
donia no no torty pewnie wygladaly tak jak smakowaly...mniam ;D
A DLA FILIPKA OGROMNE GRATULACJE PIERWSZEGO ZABKA !

ide dalej czytac, co tam naskrobalyscie..................cdn.

Agnes dzasz rade i pamietaj, ze nie Ty jedna z naszego groa wracasz do pracy ;) ale nie dziwie sie, ze Ci smutno :-[ :-[ :-[
a moja ksiezniczka jest spokojna jak zmieniam pampa (jeszcze ::) ) a cala reszta tez sie jej tyczy :laugh:
ketsa to Maks jest juz Ady ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D zajety i zeby mi sie tu zadna inna tesciowa nie wtryniala :laugh: :laugh: :laugh: bo oberwie akrylem :laugh: :laugh: :laugh:
zdjecia w galerii piekne jak zwykle i jest co ogladac !!!!!!!!!!!!!

a ja bylam dzisiaj u fryzjera ;D a jutro na malowanie paznokietek, pojutrze na pediuciure, a co ::) robie sie na lato :laugh: :laugh: :laugh:

ale mi mala wyciela numer ! zanela sobie o 18 i se mysle godzinke pospi i bedzie kapu kapu, owszem wstala, ale zjadla i jest detka - dalej spi ! polozylam ja do lozeczka i mysle co tu robic...bo przeciez nawet jesli przespi noc, to pobudka o 5 rano murowana :( ::) :p

joeey raz Weronika mi to samo zrobiła ;D ;D ja ja położyłam o 18 na krótkie spanko, a ona jak mi zasnła to dopiero obudziła się ok 23 na karmienie,przewinełam jej pieluszkę i dalej spała ;D ;D także odpuśc malej dziś kapiel ;Da tak na marginesie to dzis nas obudziła o 5 bo słoneczko świecilo, a dziecko juz sie wyspało ;D

reklama
no tak zrobie :) nie bede jej budzic tylko zmienie pampa i wloze w spiworek, a teraz ide sie kapac i lulu bo strasznie mnie boli glowa, chyba przesadzilam z 2 kubkami kawy i red bullem zapilam :p no i pobudka moze byc o 5 ::)

Do góry