reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Don Filippe - gratulujemy uzębienia

Donia - bardzo sie ciesze ze uroczystości sie udały!!a ten tort - mmmmm- będę musiała podłoge pościerać- tak slinka cieknie ;D ;D

Agnes - głowa do góry - dasz rade!!!!zobaczysz będzie dobrze - a każdą chwile z córką będziesz wykorzystywać w 200% ;) ;) a można wiedzieć gdzie pracujesz???będziesz miała przerwy na karmienie???

No własnie juz kiedyś pisałam że Gochna przegięła z odwykiem :p

reklama
hej, hej,

Sto lat sto lat dla Idy, Gochna gdzie Ty jesteś?, myślałam o Tobie ostatnio, jak Wam idzie z freyką.

A ja jestem chora. Mam katar i bardzo boli mnie gardło - nie tylko jak przełykam i nic mi sie nie chce, chociaz nie mam goraczki (37.2), dlatego nie nadrabiam weekendowych zaległości.
Mam pytanko do mam, które chorowały: jak nosiłyście maseczkę- cały czas czy tylko jak zblizałyście sie do dziecka. W sumie u nas na jedno wychodzi, bo Gabrysia nie daje mi od siebie odejsc. Bardzo sie boje ze ja zaraze, Ja to albo złapałam wirusa od Bartka - bo w piątek go złapało, albo klimatzacja tak na mnie w sobote podziałała. Mam nadzieje ze to moje dziecko silniejsze niz ja, bo ja to generalne zdechła jestem.

Posiedze dzisaij w domku.

miłego dnia

Paula - napisze pozniej dokladnie co i jak. Ale i mloda i mlody sa na bactrimie... lece poczytac, a napisze cos wiecej wieczorkiem, bo mi teraz glupio tu siedziec... tesciowa mi obiad gotuje i sprzata a ja tu ;D ;D ;D

haj
Wanda no ladnie, t4esciowa wszystko robi a Ty na bb ;D
Natalko moja Ola to doslownie wyrywa mi wlosy i ciagnie za wszystko co popadnie, normalnie zlosliwa dziewczyna po mamusi :laugh:
Bede wieczorkiem

W imieniu Atreiiusia bardo dziekuje za wszystkie wspaniale zyczenia!! ;D ;D

Filipku gratulacje zabka!!! ;D ;D

Donia ten tort bedzie mi sie teraz snil!!! ;)

aOla chodzi mi o te sandaly co masz na zdjeciu - tak wlasnie na rzep i nawet kolor sie chyba zgadza? Moje sa zielone. :laugh:

Wandzia - widze, ze bez lekow sie nie obylo... Szkoda! Trzymam kciuki za oba szkrabiki!!

Fajnie ze torcik sie podobał , to był na chrzciny a Oskar widział jak go tutaj wklejałam i mówi -pokarz też mój tort, to pokazuję ;D :D

pic000631pk.jpg

reklama
Laski no to ufff, że Wasze Brzdące też tak brykają. Już myślałam, że Ingusia ma ADHD.  ;) :laugh:

Co doGochny to pisałam do niej ze 2 razy na gg, ale mnie olała.  :-[ Tak czy inaczej:

Wszystkiego najlepszego dla Iduni.  ;D

Do góry