reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej ho!

Filipku WIELKIE GRATULACJE!!!

Natalia Hania tez szczypie drapie i ciagnie za wlosy!Jak zasypia to ciagnie mnie za usta,wklada palce do nosa(mojego oczywiscie)i wydrapuje mi oczy:)a jak je to szczypie mnie w plecy.Wczoraj dorwala sie do okularow siostry i do jej przepieknie kolorowych kolczykow ;D ;D ;Ducho urwie a nie pusci :p

Wando zyczymy powrotu do zdrowia i rozchmurz sie moze nie bedzie tak zle,kto jak kto,ale TY na pewno dasz sobie rade!!! :)

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiączków dla Idy Gochnowej!!!!

Swoją drogą Gochny bardzo dawno tutaj nie było :( ale mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze :)

No tez to zauwazylam bo jakos dziwnie grudzien byl na drugim miejscu,a zawsze jak wysylalam to byl na pierwszym miejscu na liscie ;D ;D ;D

Witam

Dziękujemy za gratulacje :laugh: jaksie uda to zrobię zdjęcie i wkleję ale nieźle sobie zabek wykombinował zeby sie pokazac w dzień chrztu :laugh:

Impreza sie udała jak najbardziej synus jeden i drugi zadowolony ( z prezentów najbardziej ;D)

nadrobiłam tylko ostatnią stronę i Filip też sie dołącza do dzieci wierzgających i skaczacych przy zmianie pampersa :laugh: szczypanie tez jest ze nie wspomnę o straszliwym ciągnięciu za włosy :D

Wanda zdrówka dla dzieciaczków życzę i głowa do góry , zadnych dołów ;)

Najsłodsze życzenia dla Iduni buziaki od Filipka :D

Chciałam zacząc nadrabiac ale chyba lece na spacerek ;D papa

A to torcik Filiponka w rzeczywistości ładniejszy no i smaczny :laugh:

pic000591fl.jpg

Hejka mamuski :)
Własnie się dowiedzialam, że w ponidzialek za tydzień mam do pracy na 8 rano :( i juz koniec tego dobrego i do roboty..buuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :( jak ja niechcę :( :( :( Chyba się zapłaczę za moja kruszynką :( :(
GRATULACJE  DLA FILIPKA Z OKAZJI ZĄBKA I WSZYSTKIEGO NAJLPSZEGO DLA IDY
donia super, że imprezka sie udała i torcik piekny :D

Ide się podołłować :p ;)

reklama
mmmm torcik musiał być pyszny, sama bym taki zjadła ;D ;)

Donia super, że imprezka się udała i że dzieciaki zadowolone to najważniejsze :)

Agnes trzymaj się kochana!!! będzie dobrze, musi być! Dasz sobie radę, chociaż wiem, ze będziesz bardzo tęsknić.

Do góry