reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Powiedzcie mi proszę, czy Wasze Bąbelki też tak strasznie szczypią, drapią, wkłądają Wam palce do nosa, łapią za skórę np. szyi, ciągną za włosy i za uszy? Jak spotkałyśmy się z Agnes i Ziemzią, to tylko moja córeczka była w ciągłym ruchu i tylko ona wykonywała wszystkie te dziwne czynności. Od dwóch dni zaczęła jeszcze orbić "ślimaczka" - czyli daje mi buźki otwartą buźką. Słuchajcie, ona jest w ciągłym ruchu, zawsze coś przeskrobie, i zawsze wymyśli co by mi tutaj zrobić, żebym zapiszczała z bólu. Cieszę się ogromnie, że jest taka kontaktowa, ale ja po 1 dniu sama z nią ledwo zipię, a w chacie burdel na kółkach, bo teraz wymaga wiecznej uwagi. ::)

reklama
Natali Ewa też wszystkiego musi dotknąć uwielbia bawić się moją twarzą ;) :laugh: ale podobno dzieci poznają świat właśnie poprzez dotyk tak gdzieś czytałam

a teraz dobranoc

hihi no moja tez pcha mi paluszki do buzi lapie mnie za zeby nos szyje czy co tam jej pod reke wpadnie - wlosami juz sie mnie j ekscytuje niz kiedys

fajnie masz Joeey ze tak mozesz dziadkom podrzucic dzidzie
ja niestety nie mam tak dobrze nawet nie moge Mai na dluzsza chwile zostawic bo jest placz ktory tylko mamusia moze utulic

z jedne jstrony mam radoche ze to taka moja coreczka przylepka no ale z drugiej to bez niej nie moge sie ruszyc.. no i jezdzi na zakupy i spotkania ze mna :) cycus maminy :D :D :D :D :D

Dzień dobry dzień dobry!!!

wszystkim małym dzieciaczkom świętującym małe rocznice dużo zdrówka, bezbolesnego ząbkowania, radości w życiu, uśmiechu na twarzy

Wandziuś - uściskania dla Was wszystkich, mam nadzieje,ze żadne paskudne choróbsko z tego kaszlenia sie nie utworzy ;) !a Ty zbieraj siły na przeprowadzke ;D będziecie wkońcu razem ;D ;D ;D YEAH

Martulko - no witaj nam!!może wreszcie na siebie trafimy kiedyś ;) jak już Monia wspominała było bajecznie i nasłuchałyśmy sie jakie to jesteśmy niedobre dla naszych mężczyzn ;D ;D ;D same nie pozostając dłużnymi oczywiście!!!!już sie nie mogę doczekać następnego spotkania ;D

Natalko
- szczupła lasko Natalko ;) normalnie tak jakbyś o moim dziecku pisała!!!szarpie za włosy, szczypie, próbuje mnie połknąć czasem, nieraz oberwe z pięści ::) sprawdza czy może mi oderwać ucho, podciąga sie do siadania trzymając mnie za nos, i nie wspomne co robi przy karmieniu - aaałłłłłł

no i lece do Bzyczka, bo zanosi sie płaczem ::) juz mu sie znudziło bawienie własną nogą ::)

milego dzionka

czesc..:)

Natalia..Moskito..czy kotrs chce takie jeszcze jedno na 1dzien..:D :D..Ala podrzuce z mila chcecia..on robi to samo..a do ego jak cos mu sie nie podoba to bije ..:)..ta maluska raczka bije wlasna mamusie...a pozniej udaje aniolka..przy karmieniu i jak zasypia majstruje mi w wlosach..sprawdza ilosc zebow..i jak daleko zmiesci sie paluszek w noscie mamusi..a jak nie wezme go na raczki albo czegos nie dam to wrzeszczy w nieboglosy...aa no i jeszcze przy zasypianiu kopie;D..taki kochany ten moj synus.. no i calkiem bym zapomniala Ala to ja nawet nie moge przewinac w suchego pampersa ciagle gdzies mi ucieka z ta mala dupia..jejku jak ja tego nie lubie i muse go jedna reka przytrzymac i szybko ubieraz pampersa bo on tak ucieka normalnie maly strus pedziwiatr..bi bip...hehe :D

ok..lece na sniadanie i zmykam bo jestem umowiona z przemilym panem.. ;D..dentysta..:D :D

wittam mamuski!!!ale trzeba bylo nadrabiac!!!my mielismy swietny weekend u mojej siostry i dlatego nas wogole nie bylo!!!widze ze podzialo sie tu wiele rzeczy-Filipku gratuluje zabeczka!!!!

a teraz zmykam bo berbec sie drze i musze pedzic!!!!

Witajcie :)

U nas dzisiaj pobódka była o 4, już nie było tak dobrze jak poprzedniej nocy :p ale zjadł i poszedł dalej spać, teraz też śpi :)

Kacperek też strasznioe macha swoimi małymi łapkami i czasem bije mamusie i tatusia :laugh: łapie za co uda mu sie złapać, za włosy, nos, uszy, za łańcuszek (tu trzeba uważać) :) wkłada mi swoej małe paluszki do buzi :) a jak ciągnie cyca to albo bawi się moją bluzką albo wali mame po twarzy :laugh:.....aaa za co ;), przy przewijaniu też mam zawsze problem, bo właśnie taka jak Al mój Szkrab tez ucieka mi pupą a najlepiej to od razu odwraca się na brzuch i weź tu mu załóż pampersa ;D trzeba mieć wprawe i szybko to robić, a że tata mało to robi to wczoraj wołał mnie bo nie mógł zapiąć pampersa tak się mały wiercipiętek wierci ;D podniesie swoje nóżki do góry i bawi się stupkami albo wyprostuje i zaciście tak że nie można pampersa włożyć ::) :D

Wanda jak wrócicie od lekarza to napisz co i jak!!! Trzymajcie się!

witam i milego dnia wszystkim :)

u nas z pampersem to samo, kangurze skoki na wszystkie boki, szalu mozna dostac ;D, przy tym wierzganie i szarpanie wszystkiego co jest w zasiegu malej raczki

Wanda co to za chwilowy kryzysik?, nie daj sie ;D jeszcze chwile i bedziesz pyza wielkopolska ;D a dzieciom zdrowka zycze

Paula ja juz tez wymiekam - tez pobudka znowu o 4, ale dzisiaj dobrze zinterpretowalam jako glod i faktycznie, wciagnal 210 i lulu do 7

nawet dzis nie wyjade na spacer, bo przebila sie opona od wozka :mad: trzeba bedzies probowac zakleic albo przejechac sie po nowa

reklama
Paula my mamy to samo!!!Szymus daje tak samo popalic jak twoj szkrab!!!nie mozemy sie nieraz przebrac a mamy przy tym tyle smiechu ze hej!wygibasy w kazda strone i byle tylko mamusia nie zalozyla mu pampera!!!ale zazwyczaj sie udaje!a najlepsza zabawa mojego synajest ciagniecie za wloski mamusi i szczypanie ja w szyjke!!!

Wandziu zyczymy powrotu do zdrowka twoim maluszkom,my ostatniioo tez bylismy chorzy wiec wspolczujemy i mamy nadzije ze to tylklko lekkie przeziebienie!!!

Do góry