reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No to po Tańcu z gwiazdami...tak myślałam, że Mroczek wygra ale moim zdaniem Kwaśnieska bardziej zasłużyła na ten puchar :)

Wanda trzymaj się!!! jeszcze trochę i będziecie razem! a dla Paulinki i Wiktorka życzę szybkiego powrotu do zdrowia, zeby tylko na strachu się skończyło, niech choróbsko ucieka!!!

reklama
Paula - a ja bylam za Mroczkiem od pierwszego odcinka ;D ;D ;D ale przyznaje ze Ola tez niezle tanczyla i w sumie bylo mi wszystko jedno kto wygra.

Ja klade sie spac, bo normalnie padam. Dobranoc !!

Ja od początku stawiałam na Rafała ale Ola faktycznie ładniej tańczyła :)

Idę już spać.

Dobranoc. Miłej nocki.

A jutro wszystkie ładnie się meldują po weekendzie ;D

Pamcia dzięki... wiesz co ja oglądając 2 pierwsze Twoje fotki pomyślałam - po co wklejasz zdjęcia z reklam!!!!  Wzorowe fotki!  Naprawde ślicznie wyglądacie. A córunia wcale nie wygląda na chudzinkę.
NIe musisz się bać o zięcia z naszej strony- wprawdzie bardzo urodziwy ale Gabrynia już prawie zaręczona z innym  :laugh: Zresztą on chyba tez jest stały w uczuciach do Twojej ślicznotki.

A ja kibicowałam Mroczkowi choć przyznaję że Ola sie rozkręciła i świetnie tańczy.

no wlasnie PAmcia ..cos ty tu nam krecisz albo za bardzo przewrazliwiona jestes..Lenka slicznie wyglada i wcale nie jest taka szczuplusia..nawet ma pultynki ladne jak maly chomis..sliczna dziewczynka..wiec przestan panikowac( bez obrazy)..mloda super wyglada..:)

ok..zmykam spac..dobranoc i kolorowych

Wandzioszek współczuję chorutkich dzieciaczków.  :-[ :-[ :-[ I nie płacz z powodu rozłąkiz mężem, niedługo będziecie razem i to w jakim czaderskim mieszkanku!  ;D

Donia gratuluję pierwszego Filipkowego ząbka!!!

Paula Ingusia nie siedzi. Zdjęcia były robione na 3-4 - ja puszczam, koleżanka robi fotkę, hi hi.  :laugh:

reklama
hej nadroblam wszystko ale padam ze zmeczenia  :(

Wandzia 3maj sie dzielnie kobitko przeciez jestes bardzo dzielna  ;D niech Ci dzieciaki zdrowieja.
Gratuluje Filipkowi zabka
No i gratulacje dla Atusia  ;D Do juterka

Do góry