reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No tak, wszyscy na spacerku, a ja sama :( My od 7:30 bylysmy na chodzie i teraz mloda zasnela... czekam az sie obudzi, karmie ja i zmykamy na dluuugi spacer po Wiktorka i na plac zabaw...I zaloze sie ze wtedy ktos juz sie tu pojawi :p

reklama
Aluuuuuuuu, to jaa!

dziendobry wszystkim
moc zyczen dla Kamilka, Lenki i mojej synowej Nadusi

no i tyle, bo młody zaczął szalec i zasuwa mi szufladke z klawiaturką

zaraz powróce, tylko skoncze karmic tego nerwusa

Nooo wreeeszcie - Karol zajął sie misiamy!!!

No Wandziu - a pewnie ze ktoś jest, u nas pogoda do odbytu, więc siedzimy w domku,jeszcze w pidżamie nawet obydwoje - wstyd

Gaabi - no witaj nam tu, pamiętam Cię jak przez mgłę ;) ;D ;D ;D ;D

Paula- dalej sie nie wyświetlają zdjęcia me???kurcze ciekawe czemu????

Nooo - ale wspaniale spędziłam weekend - młody bardzo dobrze zniósł podróż(tylko 2 h), zaprzyjaźnił sie z kolegą i wogóle - ech - dużo by tu opowiadać!!!znajde chwile czasu , powklejam zdjęcia i zobaczycie jak sie dobrze bawiliśmy ;D ;D ;D

My też już po spacerku, Kuba wtrąbił jabłuszko z marcheweczką i teraz fika w łóżeczku:)

Agnes ja mam telefon z klapeczką Motorola V547 i bardzo ją lubię, zawsze miałam Nokie i myślałam że ciężko mi się będzie przestawić ale jestem z niej zadowolona, jej minus to taki że mało ma pamięci na sms-y, poza tym jest ok :)

Wszystkim dzisiejszym małym solenizantom i solenizantkom
i ich rodzicom życzymy
dużo zdrowia i uśmiechów
pisków, wrzasków i zabawy moc
łez szczęścia z każdego uśmiechu i pierwszego ząbka
przytulenia okrąglej główki
i uścisków małych rączek

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ .... DLA LENKI,KAMILKA I NADI Z OKAZJI 5 MIESIĄCZKÓW :-* :-* :-*
Agnes ja mam motorolke v360 i jest to telefon ostopień wyższy od v547 moja ma dodatkową karte pamięci i mp3

pozdrawiam

Ja tez jestem ale z doskoku :D

Mały nie spi od 7 godziny ::) ale znalazłam przyczyne  ;D dolna prawa jedynka czuję ja pod palcem ale sie nie przebiła przez dziasło ::) krzyk marudzenie i nie chce spac :mad: już pisałam do męza smska ma przywieżć jakas maść na to zabkowanie  ::) ;D ciekawe ile to potrwa zanim sie przebije bo ja mam full sprzatania a nic nie mogę zrobic ::)

Co do telefonów z klapką to nie poradzę bo nigdy nie miałam , nie podobaja mi sie :D ;D

reklama
Lenusiu, Nadziu i Kamilku wszystkiego najlepszego!!

Az trudno uwierzyc, ze to juz 5 MIESIECY!! Dopiero co rodzilysmy! Wydaje mi sie jakby to bylo dopiero co!

Az z wrazenia zapomnialam co ja to chcialam napisac... A wiem telefony!

Agnes - ja z kolei jestem wielbicielka Nokii, zawsze mialam nokie i bylam z nich 100% zadowolona. Tym razem cos mi odbilo i postanowilam sprobowac czegos innego. Moj telefon z klapka to LG U8360 i tylko potwierdza moja regule, ze nie ma to jak Nokia...

Do góry