reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie telefonu. Najpierw chciałam samsunga, ale pod wpływem waszych rad chyba zdecyduj sie na motorolkę V360, na allegro upatrzyłam jedną ;) Moim pierwszym telefonem była własnie motorola i byłam z niej zadowolona :)

reklama
dziewczynki ja na sekundke, nie ma mnie, bo zajmuje sie moja mama, ktora do Nas zawitala..nie mam czasu nadrobic grudnia :p pozdrawiam Was i buziaki !!! lece bo cos sie stanie z mloda kapustka, ktora robie ::) aha, najwazniejsze:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW, KTORYM GUPIA CIOTKA JOEEY NIE ZLOZYLA JESZCZE ZYCZEN - SAMEJ RADOSCI I SLODYCZY, BESTROSKI, WIELU SPACERKOW W SLONECZNE DNI ;)

My już po spacerku...troche nas deszcz wygonił bo naszła jakaś wielka chmura i zaczeło padać a jak tylko weszliśmy do domu to wyszło słońce ::)
Kacperek jest strasznie marudny, wogóle nie chce sam leżeć tylko żeby go nosić na ręku wtedy jest spokój i nie wiem czy to z powodu ząbkowania czy też tak sie nauczył ::)
ide dać mu pić bo dostał czkawki....

oki, cos tam przeczytalam po lebkach ;D mala spi, mama u dentysty to mam chwilke ;)

Agnes motorolki sa do d... zaufaj, wiem cos o tym, ich duzym minusem jest slaba bateria, codziennie musisz ladowac, co doprowadzalo mnie do szalu, malo funkci, nie ma szybkiego pisania w sms, no lipa, ale wyglad boski za to, niestety pozegnalam moja moto V3 po tym, jak wpadla dzien przed chrzcinami do wanny :p teraz mam samsunga i jest zajeb...super funkcje i swietny tel, nokie tez sa ok ;)

Paula jak ostatnio wychodze na spacery, to konczy sie na tym, ze pcham wozek, a na raczkach Ada sobie siedzi i sie rozglada ksiezniczka, lecec nie chce absolutnie, wrzaski i piski !!! wiec chyba wiekszosc naszych dzieciaczkow tak teraz ma, ciekawosc swiata :laugh: :laugh:

hehehe - Pati zes sie zasugerowala chyba moja wypowiedzia odnosnie nokii piszac do Agnes - ja mojej nadal nie lubie :p Ale jestem zadowolona, bo ma fajny aparat - zdjecia ktore wstawiam mozna latwo poznac - te ladniejsze sa z komorki a te gorsze z aparatu :D :D :D :D :D
Moskito - to gdzie Ty mieszkasz ze masz odbytowa pogode ??? u nas upal taki, ze musialam ze spacerku wracac, bo za goraco juz mi bylo :)

a tak w ogole to na spacerku mloda dostala jabluszko i co - to dla niej nie jest zaden posilek !!!! Zaraz sie darla ze glodna, a przeciez nie wywale cyca na wierzch na placu zabaw... juz nawet nie o miejsce chodzi tylko o fakt, ze bez oparcia to ja nie umiem karmic :p

no a teraz lece z corcia sie pobawic i pogryzc - matko jak ona teraz wszystko zre !!!

ooo... Joeey mi sie wtrynila - no z Toba kochana juz motorolki obgadalam kiedys na gadu - z tym ze ja mam o nich dobre zdanie ;D ;D ;D

Ana nie martw sie, bo przeciez schudniesz ;D na takiej dietce, co opisujesz, to napewno ;)

musze pomarudzic, nie wiem, jak u Was w miescie, ale u mnie w Elblagu jest jakies oblezenie na kosmetyke i fryzjerstwo :mad: no wszystkie baby sie chyba robia na lato akurat teraz, pomijajac, ze moj fryzjer pojechal sobie na wczasy i bedzie za 10 dni, a ja z mega odrostami i moje wlosy nie moga czekac, w akcie desperacji poszlabym nawet do bylej Artura, ale nawet ona nie ma chwili :p no i chce na pediciure i oczywiscie nie ma miejsc i na wosk na brwi, jak sie mozna domyslic, nie ma miejsc, a salonow dziesiatki ::) wsciekla jestem, paranoja jakas :mad: ale na paznokietki jutro ide, to sobie tym chociaz humor poprawie ;) ;D

Co do telefonów to ja zawsze mialam Nokie i byłam z nich bardzo zadowolona :) nigdy nie chciałam mieć innego telefonu tylko zawsze jak kupowałam to Nokie :) do czasu kiedy Paweł kupując sobie nowy telefon oddał mi swojego Sony Ericssona K700i ....ooooj długo nie mogłam się przestawić, ale już sie naumiałam nim obsługiwać i jest ok :) wzięłam go tylko dlatego, że mił o wiele lepszy wyświetlacz od mojej Nokii a telefonu z kalpką nigdy nie miałam, Paweł miał chyba jakieś dwa ale szybko się ich pozbył ;)

Joeey my jak idziemy na spacer to ja najpierw musze Kacperka uspać i dopiero włożyć do wózka, jak sie potem przebudzi to chwilę poleży ale zawsze kończy się to niesieniem na rękach i pchaniem wózka ::)

Wanda ja to tych co wywala cyca wszedzie. :p ;D Z oparciem, bez, w pociagu, parku czy bibliotece... He he... No wlasnie kilka dni temu musialam Rolandowi cos skopiowac z biblioteki stanowej (najwieksza biblioteka stanu Nowa Polodniowa Walia) i musialam wziac ze soba Mlodego. Wiecie jak to cichutko jest w bibliotekach. Stresa mialam niezlego. :p Maly wprawdzie nie plakal ale byl w wysmienitym humorze i najpierw pohukiwal a potem sie rozgadal. ::) Postanowilam go pokarmic, ze moze choc cycem sie zatka i usnie. Zaszylam sie w jakis kacik do nauki i spoko, nikt nawet nas nie zauwazyl, wszyscy zaszyci w ksiazkach. Do czasu az Maly puscil baka... ;D Niby zrobil to dyskretnie, ale ten jego tajniaczek to jeden z tych morderczych. ;) Nie myslcie sobie ze ak juz swad sie rozplynal to Ati tak latwo da o sobie zapomniec, o nie nie. Tym razem beknal az szyby zadzwonily. ::) ;D no ale w koncu zasnal! ;D ;D

reklama
Paaricia - hahahahahahahahahahahahhehehehehehehehehehehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
az sie w glos rozesmialam i Wiktor przybiegl zobaczyc co sie dzieje ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry