reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula no pychota ;D i obowiązkowo ogóreczek małosolny :D

A u mnie teraz czas na kawkę :D i coś do kawki I jak tu "schuść" :D :laugh:

reklama
Witajcie :)

Kamilek dziękuje bardzo bardzo za życzonka i życzy wszystkiego naj naj swoim koleżankom Nadii i Lence ;D

A ja dziś z samego rana musiałam się wybrać na pobranie krwi ( powrót do pracy i badania okresowe :( )
Także wpadłam na chwilkę się przywitać i zaraz pędzę karmić mojego solenizanta :)

Paulinko dołączamy się do gratulacji z okazji pierwszego ząbka :)

Doniu robiłas już ogóreczki małosolne??? czy masz ze słoika bo ja jeszcze nie widziałam takich ogórków gruntowych świeżych u nas w sklepie a też chętnie bym zrobiła bo bardzo lubię :)

Nie pisałam Wam chyba jeszcze że Kacperek od pewnego czasu bardzo ładnie sam przewraca się na brzuszek :) jak leży na boku to hop i już jest na brzuszku :) w jedną i w drugą stronę a jaki zadowolony jest jak mu sie uda :) a z plecków najpierw na boczek a potem hop na brzuszek :)

Piękna dziś pogoda i nie ma chyba takiego wiatru jak wczoraj więc pewnie większość dnia spędzimy na dworku :D

Hejka :)
Ja dopiero teraz, ale prawda taka ze tez raniutko sie zrywalam o 7, zawozilam Wiktorka do przedszkola, potem do banku dowozilam cos do kredytu, a potem po wyniki Wiktorka morfologii (oczywiscie slaba hemoglobina) i Paulinki kalu - i sie okazuje ze ma jakiegos wirusa, ktorego antybiotykami sie zwalcza... no zreszta zobaczymy u pediatry co nam powie, bo narazie pytalam tylko tej laborantki :)

Donia - a Ty na ktora jedziesz na Przyjazna ???

No i zyczonka dla naszych 5-cio miesiecznych dzidziusiow :) Lence, Nadii i Kamilkowi spelnienia marzen o pelnym cycku lub butli, jak najwiecej zabawek i wszystkiego wszystkiego dobrego :)

Donia - a ja juz po... ale obylo sie bez klucia... mamy zwalczyc te bakterie kalowe lacidofilem, za dwa tygodnie znowu na posiew i wtedy na szczepienie... lekarka powiedziala ze lepiej lacidofilem zwalczyc niz antybiotykiem :)

Hejka wszystkim :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW, DUZO SŁONECZKA I CAŁUSKI OD WERONISI I CIOCI AGI : :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Bylismy dzis dowieśc plan elektryki do naszego mieszkanka i bylismy zobaczyc i już dach robią i ścianki działowe w środku juz są, ale fajnie :D :D :D
Dziewczyny chce sobie zmienić telefon na taki z klapeczką i niemoge się zdecydować :p czy któras ma taki i może mi cos poradzić??
Weronika jeszcze nieprzewraca sie ani na plecki, ani na brzuszek buuuuuu za cięzka dupe ma ;D ;D
Gabi welkom back (nie wiem czy dobrze napisałam ;D ;D)pisz jak tylko możesz parę słów ;) Ja tez niedługo niebęde miała tyle czasu bo za 2 tygodnie wracam do pracy :( :( :( :( :(
Uciekam na spacerek ;)

reklama
Agnes - mi osobiscie telefony z klapka sie nie podobaja za bardzo, ale jakbym miala wybrac to pewnie bylaby to motorolka jakas :) Ja nieznosze Nokii i dzielnie sie tego trzymalam do czasu az dostalam Nokie od taty :p no i co... musze jej uzywac :p

Do góry