reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie po weekendzie :)
Mój synek obudził mnie więc postanowiłam że wstanę już i nadrobie troszkę :) Ostatnio jest starszliwie marudny i w nocy zaczął się budzić ::) budzi się koło 12 - 1 w nocy i nie chce spać a wczoraj to wzięlam go do nas nałóżko nakarmiłam i nie wiem czy zasnął od razu czy nie bo ja byłam taka nieprzytomna że od razu chyba zasnęłam, obudziłam się o 4 i przełożyłam go do łóżeczka. Teraz o dziwo leży spokojnie ale czasami naparwde daje mi w kość :p

chyba jestem pierwsza dzisiaj.... ;D

reklama
Druga :)

Widzę że to nie tylko ja cierpię na "nocne wstawanie", Kuba też od kilku dni coraz częściej mi się wybudza i trzeba mu tłumik zapodawać....
My dzisiaj uderzamy do pediatry po południu, zobaczymy co powie i czy dzisiaj zaszczepi Kubusia czy znów bedzie miał jakieś wątpliwości....
a teraz idę na śniadanko

hejjjjj..no to ja trzecia

wlasnie siedze przy sniadaneczku..wcinam razem z moja klawitura jajecznice..hihihih..:)..a mlody lezy w lozeczku  dzisiaj nie dal matce sie wspac wstal o 7..buuu...a ja jakas nieprzytomna jak nigdy ostatnio..no i on w tym lozeczku zali sie misiowi.. w styly..piii .mymymy..ejjee..aaaa...no i teraz zaciaga pooztytwke za sznureczek i przy okazji demoluje lozeczko..:).,..oooo...cos jakis lament teraz wznosi..ok ide zobaczyc co u niego

Gratulacje dla Paulinki z okazji pierwszego ząbka!!!  :laugh:

Zdanka a moze to teściówka chciała wnuczkę trochę ponosić i tak latała za Wami hehehe  ;D jakbys jej dała to moze byłby spokój  ;D

Gabi pewnie że pamiętamy i myslimy o Tobie , co tam u Was słychać :) zagladaj do nas jak najczęściej jak znajdziesz czas :)

No widzę, że nie jesteśmy sami z budzeniem się w nocy i z marudzeniem...miejmy nadzieję że to szybko minie i że ząbki niedługo wyjdą  ;)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów dla Lenki, Nadii i Kamilka z okazji 5 miesiączków!!! :laugh: :laugh: :laugh: dużo słoneczka, uśmiechu, zdrówka i bezbolesnego ząbkowania!!! :D Buziaczki od cioci Pauli i Kacperka :-* :-* :-*

hej!Gabi mialam nawet kiedys pisac ze cie jaokos nie ma osttnio,ale zpomnialam! ::) ::)

Didi ja wlasnie podkarmilam klawiature buleczka:) ;D ;Dserkiem nie chcialam jej karmic,bo bym chyba wogole juz na niej nie mogla pisac,ale buleczka jej nie zaszkodzi.

Wczoraj doszlam do wniosku ze jestem niezstapiona.Pawel wczoraj usypial Hani,ale tylko do momentu,az nie zaczela plakac,wtedy wrocila do mnie.Wogole jak on ja trzymal!!
Dawalam jej lek i plula jak zawsze i krecila glowa i machala rekami zabierala lyzeczke no i juz nie wytrzymalam nerwowo i rzucilam wreszcze ta lyzeczka no i pawel postanowil jej dac.No i moze raz udalo mu sie strzykawke do buzi wlac,a jak zaczela sie dzec to musialam skonczyc.Wszystko tylko ja i ja!Tez mam ochote czesem odpoczac,a on wielki sw Franciszek bo sie zajal wczoraj Hania a ja sie godzinke przespalam.Tylko ze on potem spal 3 łazil gdzie mu sie podobalao a ja znow sama z Hania.Nawet w niedziele!!!Mam nadzieje ze dzis nie bedzie tak wialo,to wyjde z nia.Wczoraj wiatr tak zapierdzielal,a kolo 19tej bylo tak pieknie i spokojnie tylko ze mi sie juz nie chcialo ,wyjsc jak wyjsc,ale ubierac:)

Wszystkirgo najlepszego dla Nadii i Kamilka!!

To ja nastepna ;D

Na nockę nie narzekam wcale :D wrecz chciałam przestawic Filipa żeby chodził spac później niz o 18 ale nie udało sie jego spanie nadal od 18 do 6 bez przerwy ;D :D

Gratuluję Paulince zębulka :D :laugh:

Ja juz po sniadanku  :D dzisiaj poszłam po bandzie ::) zjadłam chlebek swiezutki ze smalcem ze skwarkami koniec mojej diety wątrobowej nadszedł ;D :D i mogę pić pepsi :D

WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO DLA LENKI NADI I KAMILKA OD CIOTKI GOSI I FILIPONKA

Byłam w albumiku :) cudności  :laugh: śliczne te nasze dzieciaczki  :laugh: co jeden to piękniejszy  :laugh:

Zdanka chyba Ci jeszcze nie pisałam że śliczne zdjęcia z basenu  :)

Asiu, Amelka, Natalia piękne zdjęcia z chrztu, ślicznie wyglądały królewny  :D a moja synowa to prawdziwa dama w kapeluszu  :laugh:

Moskito nie wiem dlaczego, ale nie wyświetlają mi się Twoje zdjęcia :( może mam za słaby komputer, bo podobno są jakieś wyjatkowe buuuuu

Zaraz wkleje kilka fotek Kacperka ale najpierw ide go przebrać bo chyba się skupczył  ::)

reklama
Donia ja też chyba zaraz sobie zrobię chlebek ze smalczykiem  :laugh: jak napisałaś to naszła mnie ochota  ;D a w sobote Paweł zrobił taki pyszny z cebulką i ze skwareczkami mniam  :D i do tego ogóreczek kiszony pycha :D

Do góry