reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiecie co dzisiaj wlasnie teraz na polsace w interwencji bedzie o podziemu aborcyjnym..kur..wa..jak ja bym te glupie suki normalnie ..ach..szkoda slow..zajeba...abym je..>:D

reklama
Pati dobre hehehehehehehehehehehhehehe  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
ale się uśmiałam z tej przygody w bibliotece  ;D

No mąż mi dzisiaj zrobił pyszną pizze i tak się najadlam że się nie mogę ruszać  ::) :p

Idę zaraz odpoczywać, bo ostatnio Młody budzi się w nocy i się nie wysypiam  ::)

Lenko, Kamilku, Nadziu (niewiem czy dobrze napisalam) wszystkiego naj lepszego z okzjii 5 miesiecy przede wszystkim zdrowka i usmiechu na co dzien

A ja mialam dzis w planie zaczac pisac w koncu mgra, ale mloda byla przez godzine placzliwa wieczorkiem i dobilo mnie to i wymeczylo tak strasznie, ze zaraz klade sie spac ! o!

Paula tez bym zjadla pizze mmmmmmm ;D

Pati normalnie sie usmialam, Twoj syn jest bardzo sprytny  :angel: :angel: :angel:

Joeey Ty tam lepiej mame zabawiaj, no ale jak nalog to nalog hehe

Wanda no nie wierze Ty o tej porze a spac ???

Pati no no .....  :laugh: Ati sie popisal  :laugh: kochany szkrabek...ja tez z tych co puszczaja tajniaki i cichacze  ;) :laugh: :laugh:

mamka wlasnie robi rybke po grecku, dobrze ja tu miec na miejscu bo i na solara mozna wyskoczyc i wypic z kim drinka  ;) troche wypoczywam, nie powiem ale juz w srode jedzie do Wroclawia na zabieg (ona mowi: operacja ciagle), jakby mieli ja kroic conajmniej  :laugh: :laugh: a to zabieg usuwania zylakow tylko  ::) no ale trzeba jej wybaczyc bo ona z tych boidudkow  :laugh: :laugh: na szczescie wraca jeszcze tu do mnie bawic wnuczke  :)
Asia nie pamietam :-[ ale wybierz jakiegos supersprzedawce :)

reklama
Parcia twój syn wie co zrobić aby wszyscy na niego uwage odwrócili  ;) :laugh:

co za cudeńka mamy w galeri  ::) ::) ::) ::) ::)

Joee no ładnie mama w gościach jest u Ciebie z chorymi nogami a ty ją do garów zatrudniłach a sama na bb :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a teraz DOBRANOC

Do góry