reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hmmm, dzisiaj to Joeey ti chyba nie bylo. Ciekawe co robi.... ;) :laugh: :laugh: :laugh: A chciałam jej powiedziec, ze kupiłam sobie tusz do rzęs loreala x4! ;D ;D ;D

Do Joeey dzisiaj przyleciala mama, wiec czasu dla nas nie ma :p :)
a teraz na pewno uszy ja pieka, bo ja obgadalam ze jej nie ma :p hehehe

Wanda gratulujemy Paulince zabka

Gabi jasne ze Cie pamietamy, jak tylko bedziesz miala chwilunie to wpadaj do nas :)
No Ola tez ma problemy z zasypianiem bidulce tez chyba za niedlugo sie przebija zabki.

reklama
Paulinko gratulacje! No prosze taka mloda a juz zebata! ;D ;D

Gabi jeszcze takiej sklerozy to tu nie mamy! ::) ;D ;D

Ati dzis dal mi popalic w nocy. Budzil sie mnostwo razy z placzem a o 3 rano tak sie rozbudzil ze calkiem stracil zainteresowanie spaniem... Tez cos mi sie zdaje ze to zabki Go mecza, ale nic jeszcze nie widze.

Do góry