reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
A ja chcialam sie pochwalic - chyba tu powinnam, ale napisze tez na grudniu, ze wlasnie dzis rano wyczulam pierwsza dolna lewa jedynke, ale jeszcze nie bylo jej widac, bo nie byla przebita... i wlasnie jakies 2 godziny temu juz ja zauwazylam ;D ;D ;D takze najmlodsza grudniowa dziewczynka juz moze wrzucic cos na zab ;D ;D ;D

hej hej,...my uz w domku po grillowanku u moich dziadkow..:)..maluszek byl grzeczny..:)no i bardzo ciekawski wszystkiego..wiecie co dalam mu polizac ogorka kiszonego a ten jak mi reke chwycil i ciumkal co az sie trzasl..hihihi..a moja babcia z mama nop ladnie robi to samo co ty ..ale ze Ty mialas 4 miesiace a on ma juz prawie 5..:)

Gratulacje Paulince ząbka :) i życzymy dalszego ząbkowania

a my dziś byliśmy u teściowej na imieninach no i Ewa była bardzo marudna nie wiem czemu ale jak zawsze u niej jestesmy tak jest ::) ja Ewe na rękach nosiłam a ona za mną latała może zrób jej to a może tamto myślałam że wyjde z siebie w końcu ja na jej rady nie reagowałam a ona do mnie Ania ty nie rób sobie zartów no myślałam że wyjde z siebie odpowiedziałam jej tylko tyle no chyba mama żartuje sobie z kogo jak z kogo ale z własnego dziecka ja sobie zartow nie mam zamiaru robić i zamkneła się kobieta na chwile a ledwo weszliśmy do domu już dzwoni no i wygadałam się jej że dałam Ewie paracetamol a ona do mnie czy oby napewno powinnam jej dać i czy to wogle dla dzieci to jej odparłam teraz to chyba mama stroi sobie zarty jak bym mogła dać jej lek który jest dla dorosłych ja wiem że ona się martwi ale bez przesady widzi że mnie to denerwuje to po co się wcina no co za kobieta niby dobra ale.....
a tak wogle to chyba ząbki jej dokuczają po kąpieli taki koncert nam urządziła że hej i właśnie po min. od podaniu paracetamolu uspokoiła się i zasneła sama w łóżeczku ;D

to się posmuciłam ooooo ;) ::)

Dzieki dziewczynki za gratulacje w imieniu Paulinki :)
Zdanka - a wiesz, ze moja mala tez jakos teraz bardziej nerwowa sie zrobila - wczesniej tylko wzmorzone slinienie i wkladanie wszystkiego do buzki, a dzis bardziej marudna byla, a zabek juz na wierzchu - ale tak ledwo ledwo... i chyba pnie sie dalej zeby wyjsc juz tak zupelnie i urosnac i moze dlatego nerwowa bardziej. Dzis obylo sie bez niczego, tzn tylko na bobodencie i zasnela... Ale paracetamol tez mam na wszelki wypadek :)

Pamiętacie mnie jeszcze to ja Gabi
36_1_24.gif

starałam się was nadrobić troszeczkę mi się udało ale mam duże zaległości  ::) najpierw wciągnął mnie Kod... a potem piekna pogoda i brak czasu ktory niestety nadal mnie boli bo mąż przynosi mi robotę do domu  :(

pozdrawiam Was serdecznie i trzymam w serduszu, codziennie o Was myślę i jak tylko czas pozwoli to będę częściej zaglądać, no chyba że wcale nie chcecie to nie będę  :p

Duzym maluszkom które obchodziły mini urodzinki życzę wszystkiego naj naj no i oczywiście zębolków gratuluję o ile dobrze pamiętam Ewuni, Kamilkowi i Paulince ;D

U nas bez ząbków, i niestety bez apetytu co ja się muszęnacudować to moje żeby Oskar zjadł :( kręgosłup mi wysiada ale jutro będziemy mieć krzesełko to może jakoś znośniej będzie mi się karmiło. Oskar nadal uwielbia cycusia, ale ja chcialabym mu zapodać jużcoś innego :-) nakupiłam cudów a on tym pluje przez pół kuchni ale jestem cierpliwa i mam nadzieję że on w koncu polubi inne żarełko :-)

Byłam w galerii zdjęcia piękneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jeszcze wątek o karmieniu musze poczytać może da mi odpowiedż na kilka pytań :-)

buziaczki i papatki
.... nie zapominajcie o mnie :-( tylko dlatego że nie mam czasu

reklama
Gabi - oczywiscie ze Cie pamietamy !!!!!!!!!!!!!!!!! Wpadaj czesciej koniecznie !!! No i nie dziwo ze masz mniej czasu na bb - chyba wszyscy mamy go coraz mniej :( Jedynie ja sie trzymam, bo sama wieczorami jak siedze to wpadam na forum - ale zaraz zmykam bo gora prasowania mnie czeka :(
A co do Oskara - badz cierpliwa - moze pluje bo nie umie jesc jeszcze a nie ze nie lubi !!!!

Do góry