reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
U nas najpierw było winko,potem wszyscy złapali smaki  ::)i poszła wódeczka i piwo,ale wszystko grzecznie ::) :p.
Imprezka była u teściów w domu,oni maja duuuuuuuużo miejsca.A u nas zaczyna się przebubowa i mamy dziury pod fundamenty,jeszcze by jakaś babcia wpadła  :p ;D.
Ketsa kasa,kasa i jeszcze raz kasa dzisiejsze dzieci to materialiści.Kupi sobie co będzie chciała a Ty masz wybieranie prezętu z głowy.

hej hej..:)

a my dzisiaj od 10 rana bylismy na powietrzu ok..godz 13 zaczelismy girllowac..;D..pozniej jak zaczelo padac to sie schwalismy i dopiero Al w domku byl o 16 z groszami..no i moje dziecko dopiero mi zasnelo..:)

Wanda..ale jaja...kurcze mam nadzieje ze ten piep...ony Ryanair mi takiego numeru nie wytnie w czerwcu..bo te gnoje nie zwracaja zwracaja kase za te bilety dopiero po 24 godzinach..czy jakos tam..Piotra kuzyn jak wracal na wyspe to tez nie odlecial i musial smigac na 2 dzien az do berlina bo szedl na rano do pracy..jazda ze hoho..no ale kij ztym..:)

ide wstawic dzisiejsze foty Alutka

na wypadające włosy witaminki polecam, w zasadzie to taka komleksowa kuracja, włosy przy okazji pięknieją i rosną, mianowicie - B1, B6, B12, magnez łatwo przyswajalny np. Slowmag, i jeszcze dodatkowo Vitapil, powinno zadziałać, ja taką kurację miałam przed ciażą, bo po zimie kiepsko się czułam i naprawdę włosy od razu strzeliły i było widać. Dobra jest też herbata pokrzywowa do picia :)

Beata a kupiłaś też peeling Olay? ja 2x w tyg. robię.

reklama
Czesc Dziewczyny!

my na weekend majowy wybralismy sie do mojej mamy do Torunia. To byla pierwsza w zyciu powazna podroz Kubusia. Wyjechalismy poznym wieczorem juz w czwartek, o 23:30 bylismy na miejscu, takze praktycznie cala podroz (2,5 godz.) Kubus prawie przespal, nawet nie zamarudzil. W piatek mialam sprawe do zalatwienia w Bydgoszczy, ale musielismy wziac ze soba Malego, bo z butli ciagnac nie potrafi i bylby glodny. Inaczej zostawilabym go u mojej mamy. Podroz w miare ok, ale ze w ciagu dnia to troche pomarudzil, nie bylo jednak zle. Pogoda byla straaaszna. Padalo niemilosiernie. Maz w drodze powrotnej wlaczyl jakas dmuchawe w aucie na szyby i nas rozlozyl tym na lopatki :( Nastepnego dnia rano Kubus juz zaczal pokaslywac, ja tez czulam ze mnie gardlo straszliwie boli - normalnie gdybym mogla to bym wyciela, tak bolalo przy polykaniu i mowieniu - masakra. Kubus juz ma sie lepiej, ale ja czuje sie fatalnie! Dzis bylismy z nim na wszelki wypadek u lekarza - dostal jakis syropek, cebion i nasivin - kropelki do noska. Ja natomiast nie wiem co mam wziac. Pytalam przy okazji pediatre co moge wziac przy karmieniu piersia - powiedziala niby ze nie musze sie juz tak obawiac, bo maly sobie poradzi praktycznie ze wszystkim co wezme ze wzgledu na jego wielkosc. W aptece jednak kobieta byla bardzo tym zdziwiona i nie zdecydowalam sie zakupic np. za namowa pediatry fervexu. Dziewczyny karmiace - co Wy bierzecie lub bralyscie w przypadku kataru i bolu gardla zeby sie wyleczyc? Czuje sie tak fatalnie, tak jestem oslabiona, ze nie wiem jak dam sobie sama rade jutro w ciagu dnia z Kubusia.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Do góry