reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dołączam się do życzeń dla solenizantów ;D

Joeey biedactwo, zdrówka zdrówka życzymy i współczuję tak bez Ady :(

Magdus Hani też zdrówka .. kurcze, paskudne choróbska :(

Zdanka zdjęcie ząbka superowe :) bardzo wyraźnie wyszedł :)

Natalko tez jestem za skasowaniem tych wątków :)

reklama
A requiem naprawde świetny film nakręcony trochę nietypowo i chociaż przerażający to WARTO
.....a muzyka faktycznie też rewelllo

ketsa na dniach zakupie Dercos, wlasnie czytam o nim na forach - wydaje sie byc naprawde skuteczny :)

Kamila zawsze to jakieś urozmaicenie taka gorąca woda a tego jeszcze nie było...heheheheheheh
rzekłabym nawet że lekka perwersja ;D

Laseczki błagam pomóżcie mi coś wymyśleć na prezent na komunie ..... i to dla mojej chrześnicy
nie mam kompletnie pomysłu a już 21 maja impreza cała.... :( ::)
(i np. komp odpada bo ma a np. rower odpada bo to leń śmierdzący)

A jeszcze zauważyłam że strasznie wsysło np. Gabi i Wańdzię........ mam nadzieje że dobrze sie bawią na long weekendzie........

Kamila - dlatego stwierdziłam,ze nie we wszystko co piszą w internecie można wierzyć!! ogólnie nie powinnam może sie na ten temat wypowiadać, bo nie stosowałam tych tabletek i po prostu nie wiem jak sie człowiek po nich czuje -przeczytałam o nich dopiero wtedy gdy poleciłam je mojej siostrze( która ma poważny problem z wagą), a ona odesłała mi następujący link
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153426
i po przeczytaniu powyższego tekstu stwierdziłam,ze moze faktycznie ta methiphetamina sie tam znajduje!!!ale skąd ja mam to wiedzieć?????? ale przecie Ty mądra dziopa i wiesz co robisz ;)

A na wypadające włosy - też jestem ciekawa jaki szampon sie stosuje - sama mam piękne zakola - hip hip huuraaaa!!i prześwity między włosami :(

Miśki Dercos jest naprawde świetnym specyfikiem ale najlepiej działającym w kompletnej kuracji (z ampułkami i odżywkami)

Szampon sam moim zdaniem dużych cudów nie zdziała...ale na pewno pomoże

No dokładnie - co sie stało z tymi naszymi forumowiczkami???????

Ketsa - a co do prezentu - może kasa??????a ile to nie wiem ??? i kartka ;) albo jakiś sprzęt grający?????

ketsa mysle, ze jak komp i rower (najpopularniejsze prezenty :laugh: ) odpadaja, to kasa w koperte, chyba, ze jakis ladny zegarek ;)

z Gabi rozmawialam, kazalam jej sie odezwac :( ona miala co innego ostatnio do roboty :laugh: :laugh:
a Wanda pewnie dobrze sie bawi na ten wolny czas, ykorzystuje Pawla :laugh: i jest z siebie dumna, ze tak dlugo wytrzymuje bez forum :laugh: :laugh: ale napewno nie pisze pracy mgr :laugh: :laugh:

reklama
Witam po dlugim weekendzie majowym :)
Szkoda tylko ze pogoda dopiero dzisiaj sie poprawila :p

Ketsa - milo zes zauwazyla nieobecnosc, jako jedyna zreszta :)
A co do prezentu komunijnego, jak len, to ja bym tym bardziej rower !!! Bo ja to z tych bezczelnych jestem ;D ;D ;D a poza tym caly weekend u nas byl pod tytulem: co tu zrobic zeby Pawla odchudzic ;D ;D ;D

Joeey bidulko :( Ale ciesz sie z drugiej strony ze masz z kim Ade zostawic !!! I ma sie kto nia zajac !!! Bo to przeciez wazne jest :) a jezeli chodzi o programy do sciagania o ktore pytalas na gg, to musze Ci powiedziec ze ja uzywam eMule i ladnie sciaga i sciagam tez Shereaza ;) A tak w ogole to za dobrze sie na tym nie znam, wiec celowo pisze o tym tutaj - moze ktoras z dziewczyn podpowie czym sciagac :)

A my caly weekend przeimprezowalismy... to jedni znajomi, to drudzy (jedni z Poznania zreszta i juz sie nie moga doczekac naszej przeprowadzki) to do jednych znajomych, to do drugich :) Takze jakos zlecialo :) Dzis juz Pawel pojechal, juz pewnie w Poznaniu jest, ale za to juz pojutrze wraca ;D ;D ;D

i jeszcze chcialam Wam cos smiesznego napisac :D :D :D otoz moi rodzice w sobote polecieli sobie do Londynu na weekend majowy no i dzis mieli wracac... o 22 mieli ladowac w Bydgoszczy i moja siorka (ktora zreszta jutro ma maturke!) miala ich odebrac. No i jakies pol godziny temu siorka do mnie dzwoni, ze rodzice nie dopatrzyli, ale gdzies tam na biletach (tanich linii lotniczych of course) bylo napisane drobnym drukiem, ze linie maja prawo do zmiany terminu lotu do 72 godzin przed lotem. No i moi genialni rodzice nie sprawdzili tego i dowiedzieli sie na lotnisku ze lot jest jutro o 15 !!! hehehehe :D :D :D A jako ze nie wiedzieli o tym wczesniej, to nie maja hotelu, wiec pewnie spedza noc na lotnisku buahahahaha :) no mialam zwalke jak cholera !!!

Do góry