Witam po dlugim weekendzie majowym

Szkoda tylko ze pogoda dopiero dzisiaj sie poprawila
Ketsa - milo zes zauwazyla nieobecnosc, jako jedyna zreszta

A co do prezentu komunijnego, jak len, to ja bym tym bardziej rower !!! Bo ja to z tych bezczelnych jestem ;D ;D ;D a poza tym caly weekend u nas byl pod tytulem: co tu zrobic zeby Pawla odchudzic ;D ;D ;D
Joeey bidulko

Ale ciesz sie z drugiej strony ze masz z kim Ade zostawic !!! I ma sie kto nia zajac !!! Bo to przeciez wazne jest

a jezeli chodzi o programy do sciagania o ktore pytalas na gg, to musze Ci powiedziec ze ja uzywam eMule i ladnie sciaga i sciagam tez Shereaza

A tak w ogole to za dobrze sie na tym nie znam, wiec celowo pisze o tym tutaj - moze ktoras z dziewczyn podpowie czym sciagac
A my caly weekend przeimprezowalismy... to jedni znajomi, to drudzy (jedni z Poznania zreszta i juz sie nie moga doczekac naszej przeprowadzki) to do jednych znajomych, to do drugich

Takze jakos zlecialo

Dzis juz Pawel pojechal, juz pewnie w Poznaniu jest, ale za to juz pojutrze wraca ;D ;D ;D
i jeszcze chcialam Wam cos smiesznego napisac

otoz moi rodzice w sobote polecieli sobie do Londynu na weekend majowy no i dzis mieli wracac... o 22 mieli ladowac w Bydgoszczy i moja siorka (ktora zreszta jutro ma maturke!) miala ich odebrac. No i jakies pol godziny temu siorka do mnie dzwoni, ze rodzice nie dopatrzyli, ale gdzies tam na biletach (tanich linii lotniczych of course) bylo napisane drobnym drukiem, ze linie maja prawo do zmiany terminu lotu do 72 godzin przed lotem. No i moi genialni rodzice nie sprawdzili tego i dowiedzieli sie na lotnisku ze lot jest jutro o 15 !!! hehehehe

A jako ze nie wiedzieli o tym wczesniej, to nie maja hotelu, wiec pewnie spedza noc na lotnisku buahahahaha

no mialam zwalke jak cholera !!!