reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ana piszesz ze bez odpowiedniego pozywienia.Własnie na tych tabletkach odżywiam sie zdrowo.same lekkie rzeczy,poniewaz po ciezszych żle mi na żołądku,i jem po prostu duzo mniej bo po kilku kęsach jestem najedzona jak nigdy :) a to ze nie mam apetytu to nie znaczy ze wcale jesc nie bede,miłościa sama zyc nie można :D
Anetko (joeey :) ) Co do wypadania włosow to jesli istnieje jakis cudowny szampon to ja poprosze bo wypadaja mi garsciami :(
Dzis zrobilam przerwe w braniu :)

Beatko ja mam to z czerwoną naklejką bo słyszałam ze te są orginalne.no i ze srebrnym hologramem.

Moskitko Miło mi ze sie zamartwiasz i obiecuje ci ze chocby dla ciebie sie nie uzależnie i krzywdy sobie nie zrobie :)
uwazam na to i napewno jak cos sie bedzie działo nie tak to przestanę.

reklama
kurde - czcionki nam zmienili na forum i to na gorsze...jak dla mnie przynajmniej bo nie dowidze jakos :D :D :D

Joeey - ano tak, pracy to ja nie pisalam ;D ;D ;D ;D ale bez forum nie wytrzymywalam i podczytywalam prawie codziennie ;D

Moskito niezly link, widze, ze nawet Meridia za 400zl moze wyrzadzic szkody, ale jak sie wezmie madrze to nie powinny wystapic zadne dolegliwosci, =zdrow jak ryba  ;)

ketsa na ampulki tez sie skusze  8)

ketsa ja bym na komunie kupiła złota bizuterie (jakies kolczyki i ewentualnie do kompletu pierscionek) i symbolicznie pismo swiete.

ja pierdziele, watek ma kilka dni a juz 5 stronka leci !!!!
Joeey - pytalas o to jakie kosmetyki mi pasuja... no ja taka az bardzo zielona tez nie jestem w tym malowaniu sie, bo jednak od czasu do czasu makijaz sobie robilam, ale nie czesto. Jezeli chodzi o podklad, to jak tylko trafilam na maybaline (czy jak to sie pisze) to tylko tego uzywam :) jest niedrogi, ani tez nie tani ;D ;D ;D i fajnie sie rozprowadza i fajnie pokrywa wszystkie niedoskonalosci, a ja mam cere dosyc piegowata - mimo ze moze tego na zdjeciach nie widac :) a jezeli chodzi o kosmetyki typowo do malowania sie, to jestem caly czas na etapie probowania ;D ;D ;D no i z checia poslucham dobrych rad w sprawach firm ???

mamaCyprysia pisze:
ketsa ja bym na komunie kupiła złota bizuterie (jakies kolczyki i ewentualnie do kompletu pierscionek) i symbolicznie pismo swiete.

a ja z kolei jestem przeciwniczka bizuterii dla dzieci - tzn na chrzest czy komunie... a to dlatego, ze sama swoje zloto z komunii sprzedalam, bo jak juz zaczelam bizuterie nosic, to ta z komunii byla tragiczna i zupelnie niemodna - wiec se sprzedalam ;D ;D ;D hehehe

no tak, jak ja juz jestem, to wszystkie sobie gdzies poszly :p a moje dzieci dawno juz spia ;D ;D ;D

ale zaraz przyjedzie do mnie siorka na noc, bo biedna sama przed maturka zostala !!! Pamietajcie, zeby juto o 10 trzymac za nia kciuki, bardzo Was prosze - kazda para kciukasow sie przyda ;D ;D ;D

Ketsa ja też mam komunie 21 u mojej siostry córki ale problem mam rozwiązany spytałam sie jej co chce stwierdziła że zbiera na komputer więc dam kaske ;D Tobie też chyba pozostaje kasa teraz to dzieci wszystko mają i trudno dogodzić

Wanda to nie źle się twoi rodzice załatwili siorka pewnie przez nich ma dodatkowego stresa

Joee jak się czujesz kochana ???

Amelka b.ladne zdjecia, ja mam malo tych z domu  :( nie bylo komu robic, za duzo wodki chyba  :laugh: a te zdjecia to sa z domu czy z knajpki ???  ;)

zdanka bardzo obrazowa fotka zabka Ewuni  ;D
bartys musisz sprobowac zrobic jeszcze raz  :laugh:

JUTRO TRZYMAM KCIUKI ZA MATURKE SIORKI !!!

Zdanka no lepiej juz chyba :p jeszcze troszke kaszle i jestem oslabiona, mam nadzieje, ze jutro bedzie dobrze, w koncu musze byc zrowa dla Aduni, tak sie stesknilam, ze jak ja tylko zobacze to zatule skarbika (niestety o calowaniu nie bedzie mowy :-[ )

reklama
Biedna Ty Joee jesteś wskakuj pod kołderke i wygrzewaj się a napewno wszystko bedzie ok trzymam kciuki

Do góry