reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnesa...jeszcze odpowiem tobie i zmykam..na katar bralam normalnie krople..na gardelko cholinex...mozesz brac spokkojnie apap..albo jakies heopatyczne czy jak to sie pisze..zapytaj ..a napewno nie bedzie nic po lekach dla dzieci ..:)..jest taki syrop Pyrolsla ja go bralam w ciazy jak bylam chora jest strasznie slodki ale pomaga..:)..no i teraz Albert ma na katarek i kaszelek syrop Prawoslazowy..:)tez napewno mozesz sprobowac..

reklama
Beatko to pewnie to samo.ja dla pewnosci wziełam te z czerwonym bo wyczytałam ze to orginal ale to chyba bez roznicy

Didi - no wlasnie oni tymi liniami mieli leciec !!! a ja tez znam ze slyszenia jednego takiego co to do Bydgoszczy wrocil po rodzinke chyba i mial wracac ale do oxfordu chyba i tez nie polecial !!! no ale to wlasnie sa te tanie linie lotnicze - no mam nadzieje ze u Ciebie bedzie dobrze !!!

Dobranoc laseczki i dzieki za jutrzejsze kciuki !!!

Jejku, dzieciaczki mamy przecudowne !!!!
A Albercik jak super fucka pokazuje na tym wieeelkim zdjeciu :) A Adunia jaka ma sliczna mini spineczke we wloskach - tez mam takie maluskie spineczki, ale nie mam komu ich wpiac :p bo mam nadal lysolka !!!

Jenki, a ja sie chyba bardziej od siorki stresuje ta jej matura !!! Jej kazalam isc zrobic sobie goraca kapiel z babelkami, zaraz jak wyjdzie to ja nasmaruje ladnie balsamem i do wyrka ja wsadze, niech odpoczywa - a sama chyba ze stresu nie zasne... ale poki co mowie dobranoc !!!

oooo, pierwsza? ;D

ketsa ja z kolei uwazam, ze akurat chrzestna powinna dac jakis prezent a nie kase. mysle, ze najlepiej bedzie po prostu zapytac albo zainteresoawa albo jej rodzicow. ;) my tak wlasnie zrobilismy i chrzesniaczka tomka wybrala sobie wieze. :) acha i zgadzam sie z wanda, ze bizuteria to nie jest dobry pomysl dla takiego malego dziecka - ani nie bedzie sie cieszyc ani nie bedzie tego nosic. wlasnie rodzice tomka kupili pierscionek tej dziewczynce i przysiegam, nawet go nikt kupic nie bedzie chcial, na zlom nawet hi hi, taki ohydny jest, bleee, w sam raz dla prawie 60-letniej mamy tomka. ;) a zabulili za niego 260 zl. nie to ze ty bys kupila tez brzydki tylko tak przy okazji o tym pisze. ;)

wandzia akurat wszyscy zauwazyli twoja nieobecnosc, nie martw sie, jak Ciebie nie ma to jakoś tak pusto. ::)

agnesa ja z kolei polece tobie propolki na gardziolko. sa na bazie kitu pszczelego, wiec na pewno bezpieczne. :)

No nie wierze,ze pierwsza jestem

Wandziu - na moje kciuki Twoja siostra jak najbardziej może liczyć!!!!!

A my wczoraj zaliczyliśmy z młodym wypad do knajpki- mówiąc ściślej na tarasik knajpkowy - było cuudownie ;D ;D ;D

Agnesa - mi lekarka kazała brać Gripovite - podobne to fervexu tylko łagodniejsze!!!!ale i tak w moim przypadku skończyło sie na bioparoxie :(

i tyle bo młody chce śniadanko (trzecie chyba)

miłego dnia wszystkim i duuużżżooo śłońca
Ps. a ja dziś rano byłam w Pupie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (powiatowy urząd pracy) - uwielbiam ten skrót ;D ;D ;D

Natalia - o Ty

no cóz no to druga

Kamiluś - no jasne że sie martwie o Ciebie ;) jakoś nie wiedzieć czemu Cię lubie ;) ;D ;D ;D ;D
wczoraj zapomniałam napisać jeszcze coś zeby bło ciekawiej

Moja siostra z racji tych problemów wagowych jeździła specjalnie po klinikach (w Opolu i Łodzi) dostała zalecenia przeróżne - jak ma jeśc kiedy i co + dostała tabletki (wszystko pod kontrolą pani doktor) i wiecie co???już te tabletki wycofali z rynku z powodu szkodliwości działania, heheheh!!spoko!!! i żeby było śmieszniej - poszła na studia - technologia żywności - specjalność - żywienie cżłowieka - i rozpracowywali na zajęciach niektóre dietki - i okazało sie,że jesliby na dłuższą mete odżywiała sie zgodnie z zaleceniami mogłoby sie to bardzo źle dla niej skończyć!!! noo

reklama
Do góry