reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
A moze proponujecie cos na piersi??Bo moje choc mlode to ich stan jest iscie tragiczny!!Nie dosc ze robia sie coraz dłuzsze,to skora na nich robi sie jakas pomarszczona i do tego wielke fioletowe rozstepy :p :pkatastrofa czekam na jakies złote rady ::)

Joeey właśnie coś mi się nie zgadzało z tymi postami Ketsy do mnie i dopiero po chwili mi się przypomniało, że Ty też masz na imię Anetka :) A tak z czystej ciekawości-skąd nick Joeey ?

Hejka!

A my juz po spacerku...długaśnym spacerku! Ale było fajowo!

Joeey - kuruj się kuruj, a wkrótce zobaczysz Adulke i pójdziecie na spacer. Nie ma sensu ryzykować jeśli masz mozliwosc pozostawienia córeczki u tesciów. My ostatnio zarazilismy małego. No i gdy bylismy całkiem zdrowi to Mikołaj jeszcze chorował. Zreszta do tej pory ma katar i kaszle. Więc u Ciebie na pewno wskazana jest taka izolacja. Kurka, tylko na pewno Ci smutno! Trzymaj się! :)

Natalko - a właśnie ostatnio się zastanawiałam czy Mikołaj jest choc troche do mnie podobny. Na pewno ma moje oczy i brode...A Ci co się nie znają to mówią, że to mały Dawid! >:D

czy talam o Lida wszystko, jak dla mnie to nie jest am....na niej czulam sie inaczej a nie bralam raz, Lida bralam, jadlam zdrowo (czesto tez normalnie obiad), owszem z oslanka, ale czuje sie dobrze po odstawieniu, jechalam pewnie na swojej tkance tluszczopwej jak nie jadlam ;) :laugh: i zaznaczam, ze Lida dla odwaznych, bo silna i sklad moze byc nieco syf...ale dziala i daje efekty i zdrowia mi nie ujely :laugh: (chyba, ze mam je winic za moja angine ropna :laugh: )

PONAWIAM PYTANIE O SZMPON ;D

Magdus PRZEDE WSZYSTKIM PEELING ;) bardzo pomoze, mozesz uzywac do calego ciala, ja stosowalam w ciazy z Diora specjalnie do biustu ale drogi jest dosyc, teraz mam peeling brzoskwiniowy Yves Rochel - jest super !!! drugi etap to smarowanie ale tu nie wiem co polecic...moze dziewczyny pomoga :p

bartys Joeey ciagnie sie za mna juz od ogolniaka, bo jak bylam mloda, szalalam za serialem Dawson's Creek i tam wlasnie Katie Holmes nosila to imie ;) i jak zaczelam uzywac, to sie przyzwyczailam ;D

Ana - kupiłam i chusteczki z OLAY, są świetne. Może i ja poprzecinam je na pół... ;D

Joeey - co brałaś osłonowo przy stosowaniu Lidy? 8) A do wypadających włosów to nie mam szamponu, bo kurka mam do farbowanych. I to wazne i to wazne, ale radze Ci weź sie za włoski jesli zaczeły wpadac, bo ja juz nie mam na pewno połowy i dalej lecą. Nie wiem co robic. Tabletki nie pomagają... :-[

Natalko - jak mozesz to napisz mi prosze co Ty jesz mniej wiecej w ciagu dnia...Bo chcialabym przejsc na taką diete, ale nie wiem co przy tym mozna wcinac...Tzn jak to skomponowac, bo poszczególne składniki juz wypisalas... ;)

Chyba tez sobie sprawie te cud-tabletki, bo mimo, ze waze mniej wiecej tyle co przed ciaza to mam mega doła i chciałabym mniej. W ogóle to nienawidze mojego sflaczlego brzucha, a cwiczyc mi sie nie chce...Buuu...Joeey to oc wieszamy sie razem? :p

Jeszcze mam pytanko do Kamili i Joeey - jakie macie te tabletki. Jedne są z czerwonym hologramem na opakowaniu, inne go nie mają...Które to są te dobre? ;D ;D ;D

Beatka  :laugh: :laugh: mi juz przeszlo, bo jutro zobacze Adunie !!!  ;D na sflaczafy brzuch Lida ani nic nie pomoze, tylko i wylacznie cwiczenia  ;) pomimo, ze schudlam i waze tylko 50 kg, brzuch jest jak plastelinka zamiat kaloryferka  :mad: oslonowo bralam Lacium zdrovit (13.50zl)  :) to co ja mam zrobic z tymi wlosami ???  :-[ w tej chwili wypadaja ale delikatnie, no i biore Vitapil  :p
hologram jest na opakowaniu ale srebrny ;)

reklama
Hheheheheheheh to wam troche zamieszałam Anetki ;D

Anetko Joeey ;) szampony na wypadanie są średnio skuteczne ale jeśli już to właśnie Dercos Vichy!!! A tabletki nie dziwne że nic nie pomagają ponieważ tabletki mają to do siebie że nie działają natychmiast i na efekty trzeba poczekać przynajmniej 2 miesiące..... więc wtedy to już niewiele może zostać na głowie ... dlatego ja nawet nie zaczynałam brać żeby sobie nadzieii nie robić ....

Astek coś mi tam mówił jaki jest podskładnik amfy który właśnie za takie działanie odpowiada (brak łaknienia i niespożyta energia) ale dokładnie tej nazwy pewnie na opakowaniu bezpośrednio nie znajdziecie....... a i tak zapomniałam już co on to mówił to jak by było potrzebne to się spytam jeszcze raz

Do góry