reklama
Joeey i Kamila ja tez widzialam Reqiem!Przerazajace.Uwazajcie!Ale Wy pewnie rozsadne dziewczynki jestescie
:
:
A ja mam cere tłusta ale sucha.Swieci sie jak głupia a jak czasem chce nalozyc puder to wtedy dopiero widac jaka na sucha tak naprawde.Byc moze dlatego ze nie umiem sobie kosmetylkoow dobrac.
Joeey jak masz na imie ??Aneta?? :
:
A ja mam cere tłusta ale sucha.Swieci sie jak głupia a jak czasem chce nalozyc puder to wtedy dopiero widac jaka na sucha tak naprawde.Byc moze dlatego ze nie umiem sobie kosmetylkoow dobrac.
Joeey jak masz na imie ??Aneta?? :
Miki i Gabunia WSZYSTKIEGO NAjLEOPSZEGo!!
Hania juz lepiej.Wczoraj na noc nei dalam jej syropu na kaszel bo zasnela jakos niespodziewanie wczesniej i nie chciala sie obudzic.Przebieralam ja cala i mylam na "spiocha" i nie obudzila sie.Mysle ze gorzej by bylo jakbym ja obudzila by plakala i moze ejszcze zwymiotowala.No ale dzis widze poprawe.Co prawda tych lekow dakej nie chce brac,ale juz nie wymiotuje.Cwaniarka mala.Nie chce otworzyc buzi ajk jej daje te syroy.Tylko musze ja rozsmieszac,a najlepiej pawel bo jak sie smieje to otwiera buzie a ja ukradkiem wlewam jej do buzi.No i jedna reka wlewam jej ze strzykawki a druga lyzeczka zbieram co wyplula i tak w kolko.
dzieki za sllowa otuchy!
Hania juz lepiej.Wczoraj na noc nei dalam jej syropu na kaszel bo zasnela jakos niespodziewanie wczesniej i nie chciala sie obudzic.Przebieralam ja cala i mylam na "spiocha" i nie obudzila sie.Mysle ze gorzej by bylo jakbym ja obudzila by plakala i moze ejszcze zwymiotowala.No ale dzis widze poprawe.Co prawda tych lekow dakej nie chce brac,ale juz nie wymiotuje.Cwaniarka mala.Nie chce otworzyc buzi ajk jej daje te syroy.Tylko musze ja rozsmieszac,a najlepiej pawel bo jak sie smieje to otwiera buzie a ja ukradkiem wlewam jej do buzi.No i jedna reka wlewam jej ze strzykawki a druga lyzeczka zbieram co wyplula i tak w kolko.
dzieki za sllowa otuchy!
Babeczki - czy sprawdzałyście w internecie co piszą na temat tabletek Lida????wiem ,ze nie we wszystko można wierzyć - ale po opisanych przez Kamile dolegliwościach jestem np skłonna uwierzyc ze faktycznie zawiera pochodną amfetaminy
mamaCyprysia
Fanka BB :)
moskito a nie sadzisz że gdyby tak było to jak juz pisałam dawno byłaby afera lub chociarz jakies ostrzezenia bo przeciez to jest ogolnodostepne.W sumie po dzialaniu to naprawde bardzo podobne do amfetaminy..
mamaCyprysia
Fanka BB :)
to co znalazłam o nich w internecie:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/250006.html
Jak bedzie cos nie tak to napewno przestane je brac
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/250006.html
Jak bedzie cos nie tak to napewno przestane je brac
czyli Lida ma sporo syfu jak każą cos brać osłonowo na biedną wątrobę, ja bym nie ryzykowała, bo może apetyt wytłumią, ale jak długo można jechać na pożyczonej energii? a bez odpowiedniego pożywienia mozna narobic nieodwracalnych szkód w organizmie, nawet na krótką metę ;D wiec laski ostrożnie
:
reklama
Podziel się: