reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

DZENDOBEREK

SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZONKA DLA KLUCHOWEJ GABUNI ;D

czuje sie dzis znacznie lepiej, tylko poce sie straszliwie ;) w nocy tez sie musialam przebierac, ale to raczej dobrze, bo choroba wychodzi ;)

reklama
Kurde ja biore bez prerwy do buzi i dobrze mi z tym było z lenistwa ;) no to chyba czas zmienić nawyki....teraz tylko pod gorącą wodę :laugh: ;)

Natalia no widzisz to się Moskito wyrało...!!! a ja tak się zastanawiałam czy to napisać o twoim widocznym zmniejszeniu obiętości......ale stwierdziłam że to ma być wielkie wejście smoka wraz z ostatnim dniem diety i nie chciałam sie odzywać a tu się musiało to wyrywne dziewcze odezwać ehhhhh..... no ale to ja dalej nic nie mówie ;)

Mikołaju nasz drogi serdeczne życzonka wyjątkowe tym razem bo przez dwa dni aż składane dzięki sklerotycznym ciotką
Gabrysiu tobie też wszystkiego naj naj naj

heja
GABRYSIU WSZYSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-* :-* :-* :-* :-*
ale dziś piękny dzionek zaraz idziemy na spacerek a popołudniu na grila  ;D
dziś święto a ja okna myłam  :p ale kurcze jak skończyłam myć to se przypomniałam że od poniedziałku blok ocieplają i na darmo moja robota ehhhh
dzięki temu słonku mam tyle energi dom już wysprzątany mała po drzemce a tata teraz drzemie  ::)
życze wsystkim miłego dzionka
do wieczoraka  :-* :-* :-* :-*

Beata neutrogenę daj mężowi ;) na pewno będziesz zadowolona z Olay, a chusteczki też kupiłaś? ja sobie robię je na pół, żeby na dłużej starczyły, dla mnie są świetne, cera gładziutka i żadnego syfka ;D

Mam propozycję - może byśmy skasowały "Przydatne linki i suwaczki" i "Chłopczyk czy dizewczynka?"? Czy któraś z Was z tego korzysta?

najserdeczniejsze życzonka dla małych solenizantów :) :) :)

Zdanka ty masz energię ;D ja jeszcze garuję w piżamie i budzę sie kawą z podobnego do Ketsowego kubasa, Staśko słuchajcie spała od wczoraj od 20 do 7, przerwa ma mleczko i do 10.30 ;D a my razem z nim

miłego dnia i dużo słońca, jazda na spacerek, u nas przepieknie

można skasować, i tak nikt tam nie zagląda :p

ja tez jestem za skasowaniem ;)

no dzis chyba znowu Ady nie zobacze, jedzie z dziadkami nad jeziorko chyba, no juz w glowe dostaje ale nie jest jeszcze ze mna tak git, siedze spocona ::) i dalej kaszle, przeciez nie bede egoistka i kaze ja tu na sile przywiezc, bo jak zachoruje to dopiero bylaby afera ::) :p pogoda bajeczna ! tylko na spacerki i grille, a nie na siedzenie w domu :-[ ::)
...............ide sie powiesic ::)

a dla Was milego dzionka, korzystajcie ze slonka ;) u Nas widze chodzacacych na krotki rekawek :)

joee nie wieszaj się idzie lato jeszcze pospacerujesz :p ;)
a tak poważnie szkoda mi Ciebie

ja też jestem za skasowaniemtych watk.ów

wkleiłam ząbka Ewy w albumiku napisałam że kiepsko widać ale jak w powiększeniu to nawet nie złe zdjątko ;D

dobra teraz to naprawde już uciekam do wieczorka

reklama
Do góry