reklama
Kurde ja biore bez prerwy do buzi i dobrze mi z tym było z lenistwa
no to chyba czas zmienić nawyki....teraz tylko pod gorącą wodę :laugh: 
Natalia no widzisz to się Moskito wyrało...!!! a ja tak się zastanawiałam czy to napisać o twoim widocznym zmniejszeniu obiętości......ale stwierdziłam że to ma być wielkie wejście smoka wraz z ostatnim dniem diety i nie chciałam sie odzywać a tu się musiało to wyrywne dziewcze odezwać ehhhhh..... no ale to ja dalej nic nie mówie
Mikołaju nasz drogi serdeczne życzonka wyjątkowe tym razem bo przez dwa dni aż składane dzięki sklerotycznym ciotką
Gabrysiu tobie też wszystkiego naj naj naj
Natalia no widzisz to się Moskito wyrało...!!! a ja tak się zastanawiałam czy to napisać o twoim widocznym zmniejszeniu obiętości......ale stwierdziłam że to ma być wielkie wejście smoka wraz z ostatnim dniem diety i nie chciałam sie odzywać a tu się musiało to wyrywne dziewcze odezwać ehhhhh..... no ale to ja dalej nic nie mówie
Mikołaju nasz drogi serdeczne życzonka wyjątkowe tym razem bo przez dwa dni aż składane dzięki sklerotycznym ciotką
Gabrysiu tobie też wszystkiego naj naj naj
zdanka
Fanka BB :)
heja
GABRYSIU WSZYSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-* :-* :-* :-* :-*
ale dziś piękny dzionek zaraz idziemy na spacerek a popołudniu na grila ;D
dziś święto a ja okna myłam
ale kurcze jak skończyłam myć to se przypomniałam że od poniedziałku blok ocieplają i na darmo moja robota ehhhh
dzięki temu słonku mam tyle energi dom już wysprzątany mała po drzemce a tata teraz drzemie :
życze wsystkim miłego dzionka
do wieczoraka :-* :-* :-* :-*
GABRYSIU WSZYSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-* :-* :-* :-* :-*
ale dziś piękny dzionek zaraz idziemy na spacerek a popołudniu na grila ;D
dziś święto a ja okna myłam
dzięki temu słonku mam tyle energi dom już wysprzątany mała po drzemce a tata teraz drzemie :
życze wsystkim miłego dzionka
do wieczoraka :-* :-* :-* :-*
Nathalie
Fan(ka)
Beatka Mikołajek jest bardzo do Ciebie podobny. :laugh: Śliczny to znaczy. 
Nathalie
Fan(ka)
Mam propozycję - może byśmy skasowały "Przydatne linki i suwaczki" i "Chłopczyk czy dizewczynka?"? Czy któraś z Was z tego korzysta?
najserdeczniejsze życzonka dla małych solenizantów

Zdanka ty masz energię ;D ja jeszcze garuję w piżamie i budzę sie kawą z podobnego do Ketsowego kubasa, Staśko słuchajcie spała od wczoraj od 20 do 7, przerwa ma mleczko i do 10.30 ;D a my razem z nim
miłego dnia i dużo słońca, jazda na spacerek, u nas przepieknie
można skasować, i tak nikt tam nie zagląda
Zdanka ty masz energię ;D ja jeszcze garuję w piżamie i budzę sie kawą z podobnego do Ketsowego kubasa, Staśko słuchajcie spała od wczoraj od 20 do 7, przerwa ma mleczko i do 10.30 ;D a my razem z nim
miłego dnia i dużo słońca, jazda na spacerek, u nas przepieknie
można skasować, i tak nikt tam nie zagląda
ja tez jestem za skasowaniem 
no dzis chyba znowu Ady nie zobacze, jedzie z dziadkami nad jeziorko chyba, no juz w glowe dostaje ale nie jest jeszcze ze mna tak git, siedze spocona :
i dalej kaszle, przeciez nie bede egoistka i kaze ja tu na sile przywiezc, bo jak zachoruje to dopiero bylaby afera :
pogoda bajeczna ! tylko na spacerki i grille, a nie na siedzenie w domu :-[ :
...............ide sie powiesic :
a dla Was milego dzionka, korzystajcie ze slonka
u Nas widze chodzacacych na krotki rekawek 
no dzis chyba znowu Ady nie zobacze, jedzie z dziadkami nad jeziorko chyba, no juz w glowe dostaje ale nie jest jeszcze ze mna tak git, siedze spocona :
...............ide sie powiesic :
a dla Was milego dzionka, korzystajcie ze slonka
zdanka
joee nie wieszaj się idzie lato jeszcze pospacerujesz

a tak poważnie szkoda mi Ciebie
ja też jestem za skasowaniemtych watk.ów
wkleiłam ząbka Ewy w albumiku napisałam że kiepsko widać ale jak w powiększeniu to nawet nie złe zdjątko ;D
dobra teraz to naprawde już uciekam do wieczorka
a tak poważnie szkoda mi Ciebie
ja też jestem za skasowaniemtych watk.ów
wkleiłam ząbka Ewy w albumiku napisałam że kiepsko widać ale jak w powiększeniu to nawet nie złe zdjątko ;D
dobra teraz to naprawde już uciekam do wieczorka
reklama
mamaCyprysia
ketsa biedny twoj facior pod goracą wode
lepiej napewno było mu do buzi 
Podziel się: