reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Joeey - kochana glowa do gory! Przynajmniej sie dobrze wyspisz a nie ma chyba lepszego lekarstwa niz sen! ;) Zamiast myslec jak Ci zle, sprobuj znalezc dobre strony w tym, ze jestes sama. Tesciowa to dopiero Cie teraz doceni! ;) Przesylam Ci duzo duzo pozytywnej energii!!

hej hej..:)..Kamila..
u-matol.gif
ale jaja..Ty sie teraz nie lumacz ze Ty smoczka tylko bierzesz do buzi ..hehe..a jakiego smoczka..:)

o jaa..same zbocznice..Joeey .tez brala..nawet czesto...
u-smie.gif

ładne rzeczy...wszystkie przyznaja sie ..:D :D ...powiem ze ja tez czasami bralam..ale nie powinnam

ten lekarz dobrze krzyczal..bo przenosimy nasze zarazki dziecia..i pruchnice..wiec lepiej oplukac woda nic ciumkac..a co zrobic na spacerze jak spadnie na ziemie???...hmm...chyba wtedy do buzi..albo mineralka jak sie ma pod reka

Hej laseczki.
My już po chrzcinach.Całą mszę Julka przespała .Powklejam zdjęcia jak odbiorę aparat od teściów bo wczoraj go zapomniałam.
Joeey przechodziłam to samo jakiś miesiac temu z tym że Julka była cały czas ze mną a ja na okrągło wtedy w maseczce.Współczuję Ci bardzo i przesyłam dobroczynne fluidy :).
Ja nigdy nie biorę do buzi za to Radek często oblizuje ;).Powiem mu że nie powinien :p ;D ;D ;D
Mikołajku wszystkiego najlepszego

Witajcie babiszonki ;)

Wszystkiego najlepszego dla naszych wczorajszych solenizantów - Mikołajka i Gabrysi

hehehe - ale sie uśmiałam bejdulki jedne!!!te biorące i nie biorące do buzi ;)
Amelka - Ty to juz mnie rozłożyłaś na łopatki ;D ale jesteś pewna,ze chcesz żeby Radek wiedział ze nie powinien??a co jeśli przestanie????? ;D ;D ;D ;D

Didi - a ten gifik to chyba sie poci bardziej, hehehe -no ale sie ropuszko nie odzywam bo jeszcze mnie skonsumujesz ;D

No i w albumiku zdjęcia przecudne ;D
Nathalie - tak sie nie mogłam doczekać az zobacze Twoje zdjęcie - i mam małą namiastkę z bokowca - i powiem jedno - o raaaaaaaanyyyyyy!!!!ale ściękłaś ;) ;D juz nie mogę sie doczekać zdjęcia w całej okazałości ;D

tyle żeczy miałam pisać i po prostu wszystko mi z głowy wyparowało - no cóż - tak bywa ;) ;D ;D ;D

więc tymczasem pozdrawiam i miłego dnia życze

Ahaaaaaa- Joeey bidulko - mam nadzieje ze szybciuteńko wyzdrowiejesz - i słucha Pati - ona dobrze prawi ;D ;D ;D

O Wy dioblice jedne >:D widze każda z Nas ma "przeszłość"
Tak szczerze, to też sie wystraszyłam troszke, ze te tabletki są bryć!!! Kamilko pilnuj sie kochana

A filmu nie widziałam :( ale muzyka mnie urzekła

Hejka mamuśki :)

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA MIKOŁAJKA I GABRYSI

Wiecie co Weronika wczoraj wieczorem odwaliła ::) zawsze tak ok 18 mała robi sobie mała drzemkę i strasznie marudziła o tej porze :p dałam jej troche herbatki i zasneła. No i tak se spała, ja czekam na nia z kapielą, a ona nadal spi i nawet niezdazyłam zmienic jej pieluszki od 16 i cały czas była z ta starą ::) dopiero obudziła sie ok 22 zmieniłam jej piluszkę, zaczeła płakać to dałam jej cyca i spała tak do 4 rano :o :o no w szoku byłam :p Może to spacer nad morzem na nia tak podziałał ???

Co do smoczków to raz tylko wziełam i to wczoraj jak opusciła i strasznie płakała, niemiałam jak iśc i opłukać :p Zawsze jej płuczę, bo oblizywanie powoduje przenoszenie pruchnicy i innych zarazków ;)

Najserdeczniejsze zyczonka dla Mikolajka i Gabusi tez spoznione ale szczere :)

Czesc laseczki ja tylko na chwilke, bardzo tesknie za Wami i juz nie umie sie doczekac jutra bo od jutra znowu zycie wraca do rytmu i bede miala czas dla Was a tak to mezus albo okupuje kompa albo nas nie ma w domu takze jutro moje come back ;D ;D ;D ;D

Ja nie biore do buzi bo Ola nie chce smoka wogole, takze jestem wyjatkiem hehehe ;D ;) ;)

reklama
hej hej
pisze 1 reka bo druga trzymam ingusie
ona uwielbia siedziec ze mna na forum, patrzy jak stukam w klawiaturke jak zaczarowana  :laugh: tomek wlasnie sprzata w piwnicy - to takie pierwsze przygotowania do przeprowadzki  ::)

magdus boze, biedna hania. chyba rzeczywiscie powinna dostawac zastrzyki, skoro wymiotuje antybiotyki.  :-[ :-[ :-[ ucaluj biedna hanusie od nas koniecznie  :-*

beatko i klusiu ajm sory.  :-[ Zapomniałam na śmierć...

Kochanemu Mikołajkowi oraz małej Kluseczce życzymy wszystkieeeeego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesiąca życia!!!

clown.gif

Moskitku dzięki wielkie.   :-*  ;D czasem milo uslyszec cos takiego. to daje motywacje do dalszego odchudzania sie.

Do góry