reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja też dopiero teraz wyczaiłam nowy wątek :)

Natalko dołączam do grona trzymających kciuki :) Dieta brzmi nieźle, faktycznie dla wegetarianek, ale w sumie sporo produktów można jeść ...

Ja narazie żadnej diety nie stosuję, ale staram się nie przesadzać z jedzeniem, bo tak jak Natalia kiedyś wspominała, mnie też do ćwiczeń ciężko zmusić ::) Więc ważę się i mierzę w pasie, biodrach i udach co jakiś czas i zapisuję sobie, coby mieć kontrolę ;D Niestety należę do kobietek, które są bardzo szczupłe "u góry" natomiast dość szerokie w biodrach ( i zawsze mam problem z kupnem spodni, bo mam dużą różnicę w cm między pasem a biodrami właśnie ). Więc w zasadzie muszę kontrolwać tylko tą okolicę :( Narazie chciałabym pozostać już przy moich 53 kg, bo dobrze czuję się z tą wagą ( juz się chwaliłam kiedyś, że to 5 kg mniej niz przed ciążą ;D

Aha i zazdroszczę Wam tej normalnej czy suchej cery, bo ja od czasów bycia nastolatką borykam się z tłustą ( no może czasem mieszaną ) cerą "z problemami". Właśnie dziś testuję Sudocrem na buzię, bo pisze na nim, że jest do cery trądzikowej ::) A może znacie jakiś dobry specyfik do takiej cery ?

reklama
Bartys - Ty dostalas @ juz po 1.5 m-ca mimo ze karmilas piersia?? Ja ciagle bezciotowa jestem! :laugh: :laugh:

Helołł, jeszcze o tej porze mnie tu nie było ::) zostałam przepędzona z krainy snów przez mojego synka, który teraz sobie spokojnie piuńcia - a ja???? liczyłam baranki - ale one też juz poszły spać

Hehehehe- a Pati bezciotkowa ;D ;D ;D ;D
Ja oprócz tego,ze karmię piersią, jeszcze zażywam tabletki - więc moja ciotka robi sobie ze mnie jaja ;D ostatnią miałam w styczniu ;D (była ona zarazem pierwszą po porodzie)

Ola - fajnie, że juz wróciliście wybawieni i zadowoleni

Zdanka - no wreszcie Wam sie udało z basenem!!!i czekamy na fotki Ewuni w kąpieli ;D ;D ;D

Klucha - wracaj wracaj, czekamy!!!na Gabunie, Ciebie i wieści teściowej treści ;D

no to tyle ::) czekam na sen

witamy cioteczi z rana i te bezciotkowe tez :D

a ja mialal @ oatni raz w marcu zeszlego roku..hehe i ni tesknie wcale za nia a teraz biore tabletki i nie bede miala jej nadal..:)
my juz po sniadanku..a maluszek wierci sie i wierci mi na kolanach ...widze ze dzisiaj zapowiada sie troszke lepsza pogoda

ok..zmykam po moje dziecko wyslizguje sie jak zmijka mi z kolan i kopie szflade z klawiatura i co ja wysune to on ja mi wsowa

Hejka mamuśki :)
My wczoraj jednak zaliczyłyśmy jarmark i kupiłam malek sliczny kapelusik i chusteczke na lato ;) ,zdjecia zamiesciłam już w albumiku ;)
Dziś też piekna pogoda to wybierzemy sie nad morze nad spacerek, mam nadzieję że deszcz sie niepojawi ::)
Ja tez jestem jeszcze bezciotowa ;D od marca zeszłego roku ;D ;D
zdanka czadowe zdjęcia z baseniku :D :D

Cos jeszcze miałam napisac, ale niepamietam :p ;)
Miłego dzionka :D

A ja juz drugi dzien na tabletkach LiDa.Najlepsze jest to ze czuc ich dzialanie.zaraz po wzieciu zaczynam sie pocic i energii jest tyle ze wczoraj az mi sie z poczatku w glowie krecilo.Apetytu nie ma wcale.Zjadlam wczoraj troszke obiadku i najadlam sie strasznie a potem do wieczora bylo mi niedobrze.dopiero ok.1 w nocy (ogladalam film) chyba tabletka puscila i zaczelam glodniec.przed chwila wzielam znowu i juz ja czuje.

Jesli chodzi o cerę to ja nigdy nie mialam z nia problemów,nawet w okresie dojrzewania,czasami wyszedl mi maly syfek i to była załamka :)

reklama
Ja mam tak jak Bartyś cere mieszaną :p wściec sie mozna na te syfy czasem ::)w ciązy miałam ładna, żadnego syfka, jak ta lala ;D w teraz :mad: szkoda gadać :mad: wszystko co mozliwe do tej cery stosowałam.
Ostatnio stosuje tonik Garnier Czysta skóra-antybakteryjny i jest w miarę ok ;)

Do góry