bartyś
Fanka BB :)
Ja też dopiero teraz wyczaiłam nowy wątek 
Natalko dołączam do grona trzymających kciuki
Dieta brzmi nieźle, faktycznie dla wegetarianek, ale w sumie sporo produktów można jeść ...
Ja narazie żadnej diety nie stosuję, ale staram się nie przesadzać z jedzeniem, bo tak jak Natalia kiedyś wspominała, mnie też do ćwiczeń ciężko zmusić :
Więc ważę się i mierzę w pasie, biodrach i udach co jakiś czas i zapisuję sobie, coby mieć kontrolę ;D Niestety należę do kobietek, które są bardzo szczupłe "u góry" natomiast dość szerokie w biodrach ( i zawsze mam problem z kupnem spodni, bo mam dużą różnicę w cm między pasem a biodrami właśnie ). Więc w zasadzie muszę kontrolwać tylko tą okolicę
Narazie chciałabym pozostać już przy moich 53 kg, bo dobrze czuję się z tą wagą ( juz się chwaliłam kiedyś, że to 5 kg mniej niz przed ciążą ;D
Aha i zazdroszczę Wam tej normalnej czy suchej cery, bo ja od czasów bycia nastolatką borykam się z tłustą ( no może czasem mieszaną ) cerą "z problemami". Właśnie dziś testuję Sudocrem na buzię, bo pisze na nim, że jest do cery trądzikowej :
A może znacie jakiś dobry specyfik do takiej cery ?
Natalko dołączam do grona trzymających kciuki
Ja narazie żadnej diety nie stosuję, ale staram się nie przesadzać z jedzeniem, bo tak jak Natalia kiedyś wspominała, mnie też do ćwiczeń ciężko zmusić :
Aha i zazdroszczę Wam tej normalnej czy suchej cery, bo ja od czasów bycia nastolatką borykam się z tłustą ( no może czasem mieszaną ) cerą "z problemami". Właśnie dziś testuję Sudocrem na buzię, bo pisze na nim, że jest do cery trądzikowej :