reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

pogoda jest po prostu przepiekna !!!!!!!!!!!!!

a ja chora, bylam u lekarza : diagnoza - angina ropna, non stop kaszel odkrztusny wiec zarazki wszedzie, ostatnio napisalam Wam, ze rzadko choruje i chyba wywolalam ::) lekarz kazal unikac kontaktu z dzieckiem :mad: :-[ jestem zalamana, Artur wyjechal dzis juz do Niemiec, a Ada zostala u babci dzien dluzej, a ja tak bardzo za nia tesknie, ze chce mi sie plakac :-[ :-[ :-[ ale to dla jej dobra, bo nie chce jej zarazic, dostalam antybiotyk wiec pewnie zaraz mnie zetnie, od rana lamie mnie w kosciach, no i jutro juz nie wytrzymam i kaze ja tu przywiezc, zakupilam dwie maseczki zeby w chodzic przy Adzie jak chirurg ::) lekarz powiedzial, ze przez 3 zarazam, juz widzialam, ze Artur zaczal pokaslywac z rana, dobrze, ze wyjechal, dom kwarantanna.........sama tu siedze z kotem :p ale sie wyzalilam ale tak mi smutno :-[

zdanka wczoraj ogladalam zdjecia Ewuni z basenu ;) te z jacuzzi tez superowe, a jaka usmiechnieta :)
ja tez juz zaliczylam 2 razy @ ..................

reklama
ja od zawsze mialam ladna cere (i wrodzona skromnosc :laugh: ) ale to po mamie, kobita ma 47 lat, a twarz gladziutka ;)

Kamila uwazaj z tymi tabletkami, sa bardzo silne :p zawsze bierz po sniadaniu, po nich sie czlowiek czuje jak po drugach stad ta energia, buzia sie nie zamyka :p mi tez kilka razy bylo po nich niedobrze ale to jak za duzo zjadlam ::) wiec staraj sie duzo pic !!! i lekkie rzeczy jesc ;) owoce beda sluzyc chociaz jak zjesz cukierka tez nic sie nie stanie bo non stop waga idzie w dol, ja schudlam kolo 10 kg bankowo, a bralam co drugi dzien i moze lacznie z 10 tabletek....

joeey bez kitu jak naćpana chodze :D a ze po sniadaniu to własnie sie dowiedzialam bo wzielam dzis bez sniadania i przed chwila prawie padlam,zrobilo mi sie ciemno przed oczami,od razu zlalam sie potem...Adrian poszedl mi właśnie zrobic śniadanko,dobrze ze jest w domu :) .

Joeey oooojjjjjjjj współczuje bardzo i przesyłam mase zdrowych fluidów

Anetko to u mnie też tak wypadło że 1,5 miesiaca po porodzie pierwsza@ może tak wszyscy mają co z Ujastka wychodzą ;D tak ze ja juz 3 razy zaliczyłam i czekam z niecierpliwością na 4 ;)

Kamila i Anetka jak dla mnie to przerażająco brzmi działamie tych cudownych tabletek...... a czy wy wiecie że dokładnie takie działanie ma amfetamina..... i np. niektóre modelki właśnie to biorą (amfe nie te tabletki)w celu posiadania nieustannie wielkiej energii i totalnego braku apetytu ....
i polecam rewelacyjny film między innymi o tej tematyce pt. "Reqviem dla snu" (nie wiem czy dobrze napisałam)

No ale nie chce was straszyć tylko tak mi się przypomniało i skojażyło jak Kamila napisała to.

Monika zdaje sobie wlasnie sprawe dlatego ciagle pisze do Kamilii, ja sama wiedzialam, na co sie pisze i ze to chemia jakas, ale czuje sie teraz swietnie, bralam co 2 dni, staralam sie zjadac zdrowe rzeczy przy tym i obecnie przestalam stosowac - i nie ma efektu jojo ! czyli o to mi chodzilo wlasnie, ale wiem, ze to dla odwaznych, a amf...tez probowalam i filmik widzialam (straszny !) ;)

Anetka bobrze dobrze ze rozsadnie na to patrzysz
hehe no i widze ze ty niegrzeczna dziewczynka ;) ;D ;)

witam

Joee kuruj się kochana moge sobie tylko wyobrazić jak Ci ciężko :-[

ja jeszcze nie dostałam @ ;D :D :D :D :D :D :D

Natalia mieszkanko super ile ma metrów ?

reklama
Joeey biedactwo... :-[ Współczuję Ci przeogromnie. Może lepiej niech jeszcze Adunia zostanie u babci przez jakiś czas. Chroba u takiego maleństwa to naprawdę nie jest przyjemna rzecz, ani dla rodziców ani dla dzidziolka. Wiem, że ciężko, ale przemyśl to jeszcze. :-[ :-[ :-[

Zdanka mieszkanko będzie miało 87 m2 + to co pod skosami. ;D

Ja też już mam @. :mad: Nie cierpię jej! W dodatku mam jeszcze obfitszą niż przed porodem.

Byłam dziś u ginka w związku z upławami, które mnie męczą od porodu (Tomek mi kazał więc w końcu poszłam) i stwierdzam, że już nigdy nie pójdę do ginekologa babki. :mad: Wszystkie są tak niedelikatne, że po badaniu chodzić nie mogę. Za to faceci badają delikatnie i z wyczuciem. ::)

A Ingusia nadal ma mega gluty w nosku. :-[ Za to pogoda niezła więc wygoniłam Tomka na spacerek. Ja natomiast mam zaraz korki z maturzystami. Bleee, nie chce mi się. ;)

Do góry