bartyś
Fanka BB :)
Hejo 
Kurcze, u nas też leje, akurat wybrałam się z Małym na spacerek i się rozlało i musieliśmy wracać
Beatko, Natalko Moniczko co do ćmokania naszych Szkrabów przez teściowe, to ja się zawzięłam i przy najbliższej okazji, jeśli mój mężuś nie zwróci jej uwagi, to ja to zrobię
PO prostu powiem "babciu, nie ćmokaj go tak non stop" i tyle. W końcu jesteśmy mamami i mamy coś do powiedzenia, jeśli coś nam nie odpowiada
Magdus no paranoja z tym całowaniem w usta a z tym smoczkiem to już mega paranoja
Natalko mieszkanko super
Fajnie, że wkleiłaś plan
Ale kurcze, sama nie wiem, czy rezygnowałabym z tego pomieszczenia po kuchni ... chyba zrobiłabym tam taki mini gabinet z komputerem i książkami... Ech, jak ja lubię te tematy ... 
Kurcze, u nas też leje, akurat wybrałam się z Małym na spacerek i się rozlało i musieliśmy wracać
Beatko, Natalko Moniczko co do ćmokania naszych Szkrabów przez teściowe, to ja się zawzięłam i przy najbliższej okazji, jeśli mój mężuś nie zwróci jej uwagi, to ja to zrobię
Magdus no paranoja z tym całowaniem w usta a z tym smoczkiem to już mega paranoja
Natalko mieszkanko super