reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurcze - Ana,jednym słowem zaliczyłaś dziś zasrany spacer ;D jak to dobrze,ze słonie nie potrafią latać!!ale tak naprawde mówią,ze kupa przynosi szczęscie (no może nie dosłownie - chociaz....każda z nas szaleje na widok pięknej kupki swej pociech ;D ;D)

reklama
Ja tylko na sekundę, chciałam dać znak, że żyjemy i wszystko u nas w porządku. Chrzciny już za nami i wizyta teściów też zbliża się ku końcowi. Odezwe się jak wyjadą i dorzuce coś do ogródka teściowa. Chorym życzymu szybkiego powrotu do zdrowia, a reszcie miłej i słonecznej końcówki weekendu. Mam straszne zalegości w czytaniu i chyba nie nadrobie. pozdrowionka od Kluchy i małej Klusi.

hej hej,...my dzisiaj tez zaliczylismy spacerek w te paskudna pogode..ale caleszczescie ze nie byl taki jak Any..:)..czyli zasrany..hehe chociaz tez bydgoszcz

ok..ide mojego krolewicza usypiac a pozniej jak nie zasne powstawiam foteczki./.:)

helo ;D

wrócilismy weselisko było udane tylko pogoda do dupki :p

nie ma szans na nadrobienie więc jesli działo się coś to napiszcie

uuuuuuuuuuuuuu jaki wątek ;D ;D ;D

no ja stosowałam ta diete kopenhadzka i schudłam ok 12kg (juz dokładnie nie pamietam) tyle że potem przez pół roku trzymałam jeszcze lekka diete bo inaczej efekt jojo murowany Co do kawy na sniadanie to jest ona na lepsze trawienie Dieta do przejścia tyle że ja do tej pory (czyli po 4latach) nie jem jaj na twardo i szpinaku :p ;D

Podoba mi sie ten wątek!!! Podziwiam wszystkie dietujace się grudniówki, ja nie mam za grosz silnej woli i jem za dwóch. Całe szczęście, że mam całkiem niezłą przemianę materii. Tylko te fałdy na brzuchu mnie dobijają. Właśnie przymierzam sie do zakupu ławeczki i będę ostro ćwiczyć, wszak lato juz wkrótce...

Helo. Dostałam @. Prawie 5 miesięcy po porodzie. Jakoś nie tęskniłam za nią. Mała już słodko chrapie, była dzisiaj strasznie marudna, aż mnie głowa boli. Pogoda u nas do bani, po obiedzie trochę słońca było.

heja
my już po wyprawie ;) :D
wszędzie dobrze ale najlepiej w domu :p
byłyśmy wreszcie na basenie bomba polecam super sprawa jesteśmy bardzo zadowoleni a najbardziej Ewunia czuła się jak ryba w wodzie ;D (jeździmy na targówek może jakaś mama z w-wy chce sie dołączyć?)
wszystko sumiennie nadrobiłam ale niestety nie mam siły już więcej pisać :-[

dobranoc

ana30 pisze:
Natalia a mi mąż kusiciel dzisiaj serwuje na kolację zapiekanki z serkiem własnej roboty, nie musze dodawać ile tam tłuszczu i złych węglowodanów... zawsze mogę powiedzieć "nie"  ;D i świnia kupił na spacerze czekoladę (moja ulubioną Milki mleczną) i wpierdzielił sam, na moich oczach, normalnie świnia faszystowska  :p

Bądź dzielna! :laugh: Mój mąż jest w sumie kochany bo jest na diecie razem ze mną. Teraz akurat chciał złamać i mnie też próbował namówić. >:D

reklama
Natalko :laugh: :laugh: Jestem pewna, że przez ten rok jeszcze nie jeden pomysł przyjdzie Wam do głowy apropo układu mieszkanka i pewnie nie raz będziecie się o cos spierać :) Ale jakież to przyjemne ::)

Martula to miałaś długo spokój od @ :) Ja dostałam już po 1,5 miesiaca :( A tak dobrze było bez ...

Do góry