reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
dzien dobry !!!!!!!!!!!!

pogoda do d... my nigdzie nie wyjezdzamy ale cos sie zorganizuje, na jeden dzien nad morze, drugiego jakies ognisko tylko zeby chociaz cieplo bylo :p ::)

didi :laugh: :laugh:

ale mi sie nic nie chce, musze wypic kawe, moja corka ostatnio budzi sie conajmniej raz w nocy na karmienie :( a tak bylo juz dobrze ::)

Pati niesamowita twarz ma twoje dziecie, od maluszka, a taki juz charakterny, jego miny mowia same za siebie ale najlepsze ma oczy, taki amant, oj kobiety beda za nim latac, i po tatusiu na ''bad boy'' wyglada ;) :laugh: a to w okularkach jest czaderskie ;D

Hej Dziewczynki!

O tak charakterny ten moj chlopczyk! :D Dzieki za komplementy! Dzis po raz pierwszy Ati kapal sie w doroslej wannie. Byl zachwycony! Jakie On minki strzelal!! ;D ;D Najpierw byl bardzo przejety a potem jak sie rozgadal to skonczyc nie mogl. ;D Calkiem jak Jego mama! ;D ;D

zaraz skonam...>:D..co za pogoda doslownie wprawia mnie w podly humor..i chodze jak jakas wredna zolza i nan ogromna chcec komus trzepnac w dekiel..>:D

ale slyszalam ze maja byc 2 tygodnie ciepelka po tej paskudnej pogodzie..:)..

Hejka!

Rzeczywiscie pogoda nie nastraja pozytywnie. Widze, ze wiekszosc z nas spedza dlugi weekend majowy poza domem... ;D

Mam pytanie: dziewczyny czy znacie jakis dobry nawilzajacy krem do twarzy? Najlepiej w zelu. Kurka caly czas uzywalam zelu witaminowego Yves Rocher. Ale stwierdzilam, ze czas na zmiane. Kupilam loreal pure zone i normalnie cale czolo mi wysypalo. Ratunku! Chyba mam uczulenie na ten kremik. Plissss. Czego uzywacie? Ciekawe czy ktos mi dzisiaj odpisze! :laugh: :laugh: :laugh:

Beatko ja dzis juz odpisze :laugh: :laugh: siedze w domku bo deszczowo za oknem i nawet na spacerek z mala nie chce nam sie isc :p ::) kremy kupuje zawsze z apteki :) polecam firme Avene i La Roche Posay - nie ma mowy zeby Cie uczulily ;) no ewentualnie Vichy :)

No my też w domku zostaliśmy. Mieliśmy jechać do znajomych w okolice Torunia, ale musieliśmy zostać w domku ze względu na Ingusię. Teraz Tomek pojechał na zakupki, Ingusia znowu śpi, a ja szukam pretekstu, żeby nie sprzątać, he he. :laugh:

Heja :)

My już zaliczyliśmy wizytę i obiad u teściów i normalnie stwierdzam, że chyba zawsze coś mnie będzie wkurzać apropo teściów :mad: Nie mogę znieść jak teściowa non stop całuje Kamilka bo główce i twarzy :mad: Juz pomijam fakt, że pali papierosy i potem go całuje ( co też mnie wkurza ) ale normalnie nikt go tak nie ciumnka non stop jak ona :mad: Ja rozumiem że można dać mu cmoka raz czy dwa ale nie cały czas ! A poza tym coś może być zarezerwowane tylko dla mamusi ... A teść mnie tez wkurzył, bo skomentował, że źle podaję Kamilkowi krople do oczu i demonstrował mi jak to powinnam robić na ich psie, który tez akurat ma jakieś krople do oczu :mad: No i jak tu optymistycznie podchodzić do wizyt u teściów ? :(

reklama
Do góry