reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewczyny według rozkazu
EWA MA PIERWSZY ZĄBEK ;D

raz jeszcze dziękuje za gratulacje bardzo miło mi się zrobiło po przeczytaniu ich

no nie moge z Ingusi jaka słodka buźka taka umorusana a to z pieluszką ...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ide sie pakować i kąpać bo jutro rano jedziemy na basen (mam nadzieje że tym razem wypali)potem prosto do moich rodziców mam nadzieje że Ewa zniesie to wszystko dzielnie
więc żegnam wracam w poniedziałek wieczorkiem

ŻYCZE WSZYSTKIM MIŁEGO I UDANEGO WEEKENDU

DOBRANOC

reklama
Julka strasznie się pluje ,na dzień dzisiejszy to jest apogeum,po dwóch godzinach bluzeczka do przebrabnia,a do tego nauczyła się tak jakby prychać,ze złączonymi wargami wypycha powietrze ze sliną.Ciężko mi to wytłumaczyć,wygląda to komicznie.

Amelka to co opisujesz moja Ada ubostwia od kilku dni :laugh: my to nazywamy po prostu pierdzeniem ;D tatus ja tego nauczyl i non stop to robi..ale mamy ubaw :laugh: :laugh: nastepne pewnie bedzie pokazywanie jezyka :laugh: ::)

Amelka ja nie przebieram bluzeczki tylko zakladam sliniaczek :) na dzien ida dwa ;)

didi ja sikam jak czytam wypowiedzi Ala pod zdjeciami w galerii :laugh: :laugh: normalnie robie w gacie :laugh: najlepsze sa :laugh:

DOBRANOC LASKI !!!

ale spadam dalej spac. Popisalam na innych watkach. A dzisaij wybywamy na tydzien na moje kochane Mazury. wiec mnie nei bedzie. Milego tygodnia i do przeczytania za tydzien! Buziaki!

hej hej..:)

witam z rana...ale jeste wscielka..
po 1: ze wczoraj pochlonela mnie ksiazka i siedzialam do 2 w nocy
po2:..ze po 4 obudzil mnie budzik rodzicow
po3: ze o 7 obudzilo sie moje dziecko razem ze mna ..bo juz od kilku dni biore tabl.anty
no i po 4 : najbardziej wkurw...mnie ta pogoda od wczoraj nic innego jak jest szaroburo i ponuro no i ciagle pada...buuuuuuuuuuuu

ide na sniadanie..glowa mi peka...

Joeey..:)..nie sikaj kochana za kazdym razem jak patrzysz na fotki ala bo musisz sie przebierac..heheh..a to nie wypada aby tak duza dziewczynka robila siku w majtki..hihihi..tylko niepodbieraj corce pampersow..:p

ale ja tylko pisze nad fotkami to co widze w twarzy mojego mlodego ...:)

ok.,..ide do tego luja

reklama
PAti..:)..zdjecia super...ale masz mloda tesciowa i widac po twarzy ze mila babeczka..a z jej usmiechu doslownie bije dobra energia..:)..ale za to Arti ma taka mine jakby wolal "Mamusiu zabierz mnie!!"

tesc...tez dobry czlowiek a Arti jaki zadowolony

no ale zdjecie w okularkach pobilo wszystkie..:)..wyglada jak mlody Playboy..;D..heheh

Do góry