reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila tez chetnie zobacze taka big zmiane koloru   ;D kurde, tez musze do fryzjera ale z moimi odrostami  ::)

didi trojeczka  ;) i wiadomo o co chodzi  :laugh: :laugh:

zdanka wielkie brawa dla Ewuni ale jeszcze napisze na zdrowiu  ;)

Paula wypoczywaj ! ale nad morzem ma byc zimno  :-[ no i od poniedzialku moze przelotnie popadac, dzielnie studiowalam dzis pogode w gazecie  :laugh:  najladniej w Krakowie, Rzeszowie i w gorach  :) na polnocny bida pogodowa  :p

ketsa nareszcie kobito  ;D jestem pelna podziwu, ze nadrobilas caly grudzien  :o

a ja dzis bylam na mega zakupach, maz sponsor  :laugh: :laugh: kupilam sobie sweterek i 3 bluzeczki, odrazu poprawil mi sie humor  ;D

reklama
Natalka to zasluga obiadku, ktory mu zaserwowalam - barszcz czerwony z uszkami i kotleciki z indyka ;)

ide obejrzec Kamile ;D

Natalia :laugh: :laugh: widze, ze sie zabezpieczylas podczas karmienia ;) recznik na lezaczku i nawet Ingusie ceratka oblozylas :laugh: :laugh: no trzeba sobie jakos radzic ;D a Adzie nie klade wlasnie tetry na glowie do spania bo ona robilaby cos podobnego czyli sobie na twarz, a najlepiej jeszcze ja do buzi wsadzila jak wszystko inne ;) :laugh:

Natalka niezły patent my mamy juz krzesełko takie poktryte zmywalnym materiałem to nie musze recznika ale folia niezły pomysł bo Maja się właśnie pluć nauczyła buuuuu :mad:

reklama
Joeey kurcze ale masz fajnie z chłopem ja to bym chyba musiała jakieś suszi albo bóg wie co zrobić żeby to u mnie zadziałało......;)
(a że nadrobiłam to sie sama dziwie no niezły ze mnie Frick .... no ale tak sie chyba badzo stęskniłam i spragniona byłam hehehehehehehe)

Do góry