reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila tez chetnie zobacze taka big zmiane koloru   ;D kurde, tez musze do fryzjera ale z moimi odrostami  ::)

didi trojeczka  ;) i wiadomo o co chodzi  :laugh: :laugh:

zdanka wielkie brawa dla Ewuni ale jeszcze napisze na zdrowiu  ;)

Paula wypoczywaj ! ale nad morzem ma byc zimno  :-[ no i od poniedzialku moze przelotnie popadac, dzielnie studiowalam dzis pogode w gazecie  :laugh:  najladniej w Krakowie, Rzeszowie i w gorach  :) na polnocny bida pogodowa  :p

ketsa nareszcie kobito  ;D jestem pelna podziwu, ze nadrobilas caly grudzien  :o

a ja dzis bylam na mega zakupach, maz sponsor  :laugh: :laugh: kupilam sobie sweterek i 3 bluzeczki, odrazu poprawil mi sie humor  ;D

reklama
Natalka to zasluga obiadku, ktory mu zaserwowalam - barszcz czerwony z uszkami i kotleciki z indyka ;)

ide obejrzec Kamile ;D

Natalia :laugh: :laugh: widze, ze sie zabezpieczylas podczas karmienia ;) recznik na lezaczku i nawet Ingusie ceratka oblozylas :laugh: :laugh: no trzeba sobie jakos radzic ;D a Adzie nie klade wlasnie tetry na glowie do spania bo ona robilaby cos podobnego czyli sobie na twarz, a najlepiej jeszcze ja do buzi wsadzila jak wszystko inne ;) :laugh:

Natalka niezły patent my mamy juz krzesełko takie poktryte zmywalnym materiałem to nie musze recznika ale folia niezły pomysł bo Maja się właśnie pluć nauczyła buuuuu :mad:

reklama
Joeey kurcze ale masz fajnie z chłopem ja to bym chyba musiała jakieś suszi albo bóg wie co zrobić żeby to u mnie zadziałało......;)
(a że nadrobiłam to sie sama dziwie no niezły ze mnie Frick .... no ale tak sie chyba badzo stęskniłam i spragniona byłam hehehehehehehe)

Do góry