reklama
Nathalie
Fan(ka)
Anetko i Beatko to co ja mam powiedzieć jak mam teściową 24h/dobę i całuje mi moją córeczkę po szyjce i po gołym brzuszku. I to żeby tylko jeden cmok był, a ona wali seriami!
Doszłam jednak do wniosku, że nie ma co z nią o tym rozmawiać, bo ostatnio nasza rozmowa odnośnie mojej zardrości o Ingusię i jej ciągłego sugerowania co mam w danym momencie zrobić nie dała nic, a jedynie pozostawiła niesmak. Kobieta nic nie kuma normalnie.
Twierdzi, że jestem przewrażliwiona itp. Sama zostawiała brata Tomka prawie przez 3 lata u swojej mamy i odbierała go w weekendy. Dla mnie horror! Twierdzi, że jak Artur (mój szwagier) wtedy wolał swoją babcię niż mamę to ona to umiała zrozumieć i w ogóle nie była zazdrosna. Kumacie to? Ja nie... Nie wiem jak można zostawiać swoje dziecko u rodziców i odbierać je tylko w weekendy, tym bardziej, że mieszkają jakieś 15 minut jazdy tramwajem od nich. W każdym razie będę jej teraz mówiła na bieżąco co i jak jest nie tak - wg jej życzenia. Już mnie wkurzają jej teksty typu "nałóż jej pieluszkę na twarz" (jak wychodzę z nią do samochodu, który stoi 3 metry od klatki) albo "ona najczęściej zasypia jak jej położysz rękę na policzku" (to nieprawda, bo wtedy jak się do niej przytulam swoim policzkiem i jej szepczę czułostki do uszka, ale cicho sza, nie powiem jej tego, bo jeszcze sama wykorzysta 8) ) itp itd. W końcu to jaj jestem mamą i wiem co jest dla niej najlepsze. Na szczęście nie będzie jej teraz aż tydzień, potem będzie tydzień i zaraz wybywa na 2 tyg. Będzie ze mną ciocia Tomka.
Nathalie
Fan(ka)
Paaricia tak mnie poniosło, że zapomniałam napisać, że super fajnie, że byłaś na baby expo. A co tam było dokładniej? Masz jakieś nowinki?
agnes.kol
Fanka BB :)
Hajka dziewczynki 
No rzeczywiście puchy niasamowite
i pogoda do dupy, chociaż słoneczko troche się wychyla 
My wczoraj byliśmy na weselichu, z początku było troche stypowo, ale się rozkręciło i w miare wybawiłam się
A najlepsze było z moimi cyckami, gdyż nie miałam wkładek ubranyh bo strasznie się odciskały pod bluzką
no i se tak siedze przy stoiku aż czuję że cos z moimi sutkami jest nietak ;D poszłam do łazieńki, a tak prawie cała przesiakłam ;D dobrze, że miałam marynarke to niebyło widać ;D ;D i w miaę szybko zaragowałam, bo chyba by nie zalało przy stole ;D ;D a tak wogóleto musiałam ściągac w samochodzie pokarm, bo niebyło gdzie :
:
I jeszcze przyjechałam moja babcia i mała oczywiście płakała
a ja siedząc na weeslu co chwile myslałam co tam w domu sie dzieje, oczywiście telefonik do domu obowiazkowo
Wogole to spałam dzis 4 godziny i zaraz głowa mi opadnie na klawiature ;D ;D ;D
No rzeczywiście puchy niasamowite
My wczoraj byliśmy na weselichu, z początku było troche stypowo, ale się rozkręciło i w miare wybawiłam się
I jeszcze przyjechałam moja babcia i mała oczywiście płakała
Wogole to spałam dzis 4 godziny i zaraz głowa mi opadnie na klawiature ;D ;D ;D
didi
Fanka BB :)
Agnes..
..jakie slonce ??...gdzie sie przedziera przez chmury??..bo napewno nie w bydgoszczy..hehehe..tu juz 3 dzien pada..
a jak przeciekaly Tobie cycki to moglas zaoferowac dostawe mleczka do kawy..
hehe..
..ale caleszczescie ze nie zalalo Cie...jejku jak ja nie lubie byc zalana mlekiem..a zawsze w nocy mi sie to zdaza jak cyckanie schowam po nocnym karmieniu i zasne to budze sie mokra..
a jak przeciekaly Tobie cycki to moglas zaoferowac dostawe mleczka do kawy..
Czesc Laseczki!!mialam sie uczyc ale pierw czytam co u Was.Jak dla mnie to nawet sporo napisalyscie ;Dbo kieeedy tam ja tu bylam.Wczoraj imprezowalismy troche.Jsa wypilam pol malego piwka pawel jego koledzy troche wiecej.Wieczoerm zrobila sie ulewa i jak tu do domu wrocic.Ale szwagier nie zawiodl
odebral nas od znajomych a pawel dzis wozek.No a dzis mialam isc na spacer ubrALAM siebie i Hanie i sprawdzilam czy pada,no i padalo
i pada nadla .Jakbym wczesniej sprawdzil TO BYM SOBIE ZAOSZCZEDZILA tej roboty zwiazanej z ubieraniem,ale juz nawet doszlam do takiej wprawy,ze mi nie przeszkadza to ubiernie,tylko taaaka spiaca byla i sie darla.Uuu!!
NO MI SIE TAK WYDAJE,ZE TESCIow tak do konca nie da sie polubic.Nawet jak sa w porzadku,to zawsze sie znajdzie to "COS" :
:
NO MI SIE TAK WYDAJE,ZE TESCIow tak do konca nie da sie polubic.Nawet jak sa w porzadku,to zawsze sie znajdzie to "COS" :
Nathalie
Fan(ka)
Moje oba robaczki śpią - odsypiają noc. Ja odsypiałam do 11.00 a teraz zmiana i Tomek śpi, na szczęście Ingusia też. Korzystając z wolnej chwilki wrzucam Wam projekcik naszego mieszkanka w Olsztynie:
To jest parter, tylko my chcemy przenieść kuchnię tam gdzie jest sypialnia (11 m2) i chcemy wywalić ścianki do proponowanej kuchni (5 m2) i chcemy powiększyć salon. W pokoju 9-ciometrowym chcemy mieć naszą sypialnię.
A to jest antresola, na której oprócz łazienki będą 2 pokoje dziecięce - mniej więcej tam gdzie jest ta kreska będzie ściana i to przedzielimy na pół.
Widać coś na tych zdjęciach? Nie weim czemu nie chcą mi się powiększyć.
To jest parter, tylko my chcemy przenieść kuchnię tam gdzie jest sypialnia (11 m2) i chcemy wywalić ścianki do proponowanej kuchni (5 m2) i chcemy powiększyć salon. W pokoju 9-ciometrowym chcemy mieć naszą sypialnię.

A to jest antresola, na której oprócz łazienki będą 2 pokoje dziecięce - mniej więcej tam gdzie jest ta kreska będzie ściana i to przedzielimy na pół.

Widać coś na tych zdjęciach? Nie weim czemu nie chcą mi się powiększyć.
To co, zaczynamy??
Jedziemy o nowinkach kosmetycznych, ciekawych zabiegach pielęgnacyjnych tych domowych i salonowych, makijazu, fryzurach i fajnych ciuchach, dietach, odchudzaniu, generalnie o wszelkich sposobach na podtrzymanie dobrej kondycji fizycznej, urody... żeby mama była piekna i zadbana
Jedziemy o nowinkach kosmetycznych, ciekawych zabiegach pielęgnacyjnych tych domowych i salonowych, makijazu, fryzurach i fajnych ciuchach, dietach, odchudzaniu, generalnie o wszelkich sposobach na podtrzymanie dobrej kondycji fizycznej, urody... żeby mama była piekna i zadbana
reklama
Podziel się: