hellou, już wróciłam z Torunia, no to się obkupiłam jak cholera - normalnie jak słonica tam się czułam, buu, tylko 40 lub 42 bylo dobre, co za wstyd, gdzie jest moje 36, 38, może to mi da kopa z odchudzaniem

w każdym razie jak któraś jest z Torunia to zgłaszać się, dam namiary na supersklep firmowy gdzie w soboty są wyprzedaże. Ciuchów extra tam w pip tylko szczupłym trzeba być ;D
Ketsa to samo zdanie co do Papieża, poprzedni bardziej łapał za gardło, ten jakiś pojechany tylko po najważniejszych faktach, chociaż John Voit (chyba) łudząco podobny do JPII w ostatnich sekwencjach
Wanda tyfusy to my oni Krzyżacy :
Beata Joeey ma rację, te co wymieniła to sprawdzone, ja Ci moge polecić jeszcze AA AquaIce (wspaniale nawilża jak mgiełka albo woda mineralna) i jeszcze lubię ale to odżywczy Olay (w ogóle to jak dla mnie można by założyć osobny wątek o ciuchach, makijażach, kosmetykach itp.

)
Bartyś też bym nie pozwoliła, żeby mi popielniczka całowała synka, a to porównanie aplikacji kropli do psa to już przegięcie :
ja sobie otworzę piwerko i obejrze o 22 Big Lebowskiego ;D świetny film
zapomniałam dodać,coś jednak przywiozłam z Torunia, na pocieche, że jestem grubaską ;D naciągnęłam tatę na srebrną bransoletke, od razu humor mi sie poprawił