reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej..gdzie sie schowalyscie.. 
u-nici00.gif

a moje dziecko juz spi..jak nigdy o tej porze..;D

no kurcze gdzie jestescie przez caly dzien 
u-oczy10.gif

reklama
My właśnie wróciliśmy z zakupów. Chciałam sobie kupic jakies buciki, ale nic fajnego nie bylo. Krka, chce elegancki, ale niezbyt wysokie buty. Zebym mogla z mikim w nich smigac. Normalnie pustki w sklepach albo ja taka wybredna jestem. Jak juz jest cos takiego mniej wiecej jakbym chciala to nie jest to skora tylko sztywne jakies dziwne materialy, ktore pewnie w minuty by mi poobcieraly nózie.

Joeey - nigdy nie mialam kremów tych firm. Popytam w aptece. Wczesniej uzywalam ciagle zielonego vichy, a teraz yves rochera. Sprawdze Twoje typy. ;D

Bartys - no niesetety tak to jest z tesciami. Moja tesciowa ciagle caluje mikolaja. Tez tego nienawidze. Ale co ja moge jej powiedziec...Przeciez nie wyskocze z: "niech tesciowa nie caluje mojego syna"...By sie obrazila, ze hej! Chyba pozostaje nam to przemilczec...

A wiecie co...Smiac mi sie chce. Wczoraj chyba bylam w tym samym czasie u fryzjera co MamaCyprysia! :laugh: :laugh: :laugh: Tylko, ze u mnie nie bylo tak radykalnej zmiany! Na blond musze poczekac, bo narazie strasznie mi wlosy wypadają. Trzeba je wzmocnic,a potem bede szalec. Narazie cięcie i ciemny kolorek. Musze sie tym zadowolic... :p

hellou, już wróciłam z Torunia, no to się obkupiłam jak cholera - normalnie jak słonica tam się czułam, buu, tylko 40 lub 42 bylo dobre, co za wstyd, gdzie jest moje 36, 38, może to mi da kopa z odchudzaniem :mad: w każdym razie jak któraś jest z Torunia to zgłaszać się, dam namiary na supersklep firmowy gdzie w soboty są wyprzedaże. Ciuchów extra tam w pip tylko szczupłym trzeba być ;D

Ketsa to samo zdanie co do Papieża, poprzedni bardziej łapał za gardło, ten jakiś pojechany tylko po najważniejszych faktach, chociaż John Voit (chyba) łudząco podobny do JPII w ostatnich sekwencjach

Wanda tyfusy to my oni Krzyżacy ::)

Beata Joeey ma rację, te co wymieniła to sprawdzone, ja Ci moge polecić jeszcze AA AquaIce (wspaniale nawilża jak mgiełka albo woda mineralna) i jeszcze lubię ale to odżywczy Olay (w ogóle to jak dla mnie można by założyć osobny wątek o ciuchach, makijażach, kosmetykach itp. ;) )

Bartyś też bym nie pozwoliła, żeby mi popielniczka całowała synka, a to porównanie aplikacji kropli do psa to już przegięcie ::)

ja sobie otworzę piwerko i obejrze o 22 Big Lebowskiego ;D świetny film

zapomniałam dodać,coś jednak przywiozłam z Torunia, na pocieche, że jestem grubaską ;D naciągnęłam tatę na srebrną bransoletke, od razu humor mi sie poprawił :p

Ana dzięki za podpowiedz odnosnie kremów! Kurcze ja bym byla bardzo szczesliwa jakby powstal nowy wątek, o którym wspomnialas...Pewnie bym tam najczesciej zagladala! ;D ;D ;D

po raz pierwszy pierwsza ;D

okropna pogoda, a planowalismy wycieczkę jednodniową a tu dupka :mad: ciekawe kiedy się poprawi (chyba jak wszyscy wrócą do pracy ;D

reklama
druga..:)...bydgoszcz pierwsza na nogach..heheh

witajcie w ta paskudna pogode majowa...amy dzisiaj planowalsmy grillowanko..:(((

jestem zrozpaczona ..wiec ide przebrac moje osikane po pachy dziecko..hihi..;D

Do góry