reklama
didi
Fanka BB :)
NO NOOOOOOOO !!!!!!!!!..ja dopiero uciekne wam na poczatku czerwca ale mam nadzieje ze szybko powroce na łącza ;D.
a tak w ogole to moje dziecie dzisiaj chyba sie wscieklo ,...caly dzien nie spal..ciagle marudzil..jakies fochy mi strzelal itd...no ale w koncu jakies 15 min temu juz zasnal a raczej dopiero..
i mam teraz chwilke dla siebie.. i dla was..
a moj Pepe dzisiaj juz 2 raz poszedl na nocke do nowej pracy i jest zadowolony ..
..i mu zakomunikowalam ze ja sama mieszkanko znajde dla nas..hehehe.>
.. wiec ide porozgladac sie a pozniej memu chlopu wysle numerki tel niech dzwoni i oglada gniazdko dla swojej Pani i Krolowej..hehehehe ;D
a tak w ogole to moje dziecie dzisiaj chyba sie wscieklo ,...caly dzien nie spal..ciagle marudzil..jakies fochy mi strzelal itd...no ale w koncu jakies 15 min temu juz zasnal a raczej dopiero..
a moj Pepe dzisiaj juz 2 raz poszedl na nocke do nowej pracy i jest zadowolony ..
didi
laseczki juz mojemu chlopu powiedzialam ze mam upatrzony domek..;D..a oto moj faworyt..
www.daft.ie/234792
miesci sie w tych granicach w jakich chcemy wynajac..
praktycznie tyle dalibysmy za mieszjkanie 1 pokojowe ..a tu mam domek w tej samej cenie..
www.daft.ie/234792
miesci sie w tych granicach w jakich chcemy wynajac..
praktycznie tyle dalibysmy za mieszjkanie 1 pokojowe ..a tu mam domek w tej samej cenie..
didi
a na 2 miejscu jest ten :
www.daft.ie/242064
na 3 :
www.daft.ie/242587
w tym urzekla mnie ta wanna .
..
jak spojrzycie nizej jest wiecej fotek na tej stronce..
www.daft.ie/242064
na 3 :
www.daft.ie/242587
w tym urzekla mnie ta wanna .
jak spojrzycie nizej jest wiecej fotek na tej stronce..
didi
oj bedzie kapanko..
..ale tatus musi byc grzeczy i zasluzyc sobie na zaszczyt kapania sie z mamusia..bo jak narazie tylko mnie drazni..hehe..a za chwilke ojejjj misiaku juz dobrze..
dzisiaj mnie wkurzyl..bo pytam sie go jak pokrowiec na gitarke ( kupilam mu )..a on mowi tak ..a na ..uj...mi pokrowiec chyba mowilem ze nie potrzebny..>
.a ja o ty gnojku ..spadaj..hehe..ja chcialam dobrze a ty mi mowisz ze na uj..
..a on ..no juz dobrze moze sie przyda..hehe..
..
ale tak sobie mysle to ja nie wiedzialam ze ona ma takiego olbrzyma ze miesci mu sie w pokrowiec..hehe..chyba przez te 2 miesiace co mnie nie widzial i nie ten teges to tak mu przybral na wzroscie i dllugosci..hehehe..
..ciekawe jak w portki mu sie miesci..
dzisiaj mnie wkurzyl..bo pytam sie go jak pokrowiec na gitarke ( kupilam mu )..a on mowi tak ..a na ..uj...mi pokrowiec chyba mowilem ze nie potrzebny..>
ale tak sobie mysle to ja nie wiedzialam ze ona ma takiego olbrzyma ze miesci mu sie w pokrowiec..hehe..chyba przez te 2 miesiace co mnie nie widzial i nie ten teges to tak mu przybral na wzroscie i dllugosci..hehehe..
reklama
Podziel się: