reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ojjj, babeczki moje kochane - dziękujemy wszystkim za życzenia i komplementy ;D od razu człowiek sie lepiej czuje ;D

Paulince, Czarusiowi, Hani, Mateuszkowi wszystkiego wszystkiego co najlepsze i wogóle buuziaki ogromne

Bardzo sie cieszę, że Donia krojenie ma juz za sobą!!mam nadzieje ze szybciutko wróci do zdrowia i do nas ;D

Wandzia - ale supeeerrr, tylko nie zapomnijcie sobie założyć od razu w Poznaniu netu, bo będzie bida bez Ciebie ;) i świetnie masz,ze juz myślisz o meblowaniu itd (zawsze to lepsze ni praca mgr ;D ;D ;D ;D)

Paula - kurcze, będziemy tęsknić za Tobą i Kacperkiem!!!mam nadzieje ze wypocnziecie na całego ;D

Nathalie
- miało być 100000000 buziaczków, hie hie!!!ale młodzi obcałowani ::)

Joeey - no polecam kąpiel w dużej wannie!!rewelacyjna sprawa ;D i dla Karolka i dla mnie, dolałam oliwki do kąpieli - ależ miałam skórke ::) cały czas sie głaskałam ;) ;D Krzysiowi też pozwoliłam ;)

Didi - a cóż żeś wypatrzyła na suwaczku???ja jak wyśle, to w sumie zoabcze co pokazuje :p

Agnes - a wyobraź sobie, ja też miałam iść na wesele, ale wkońcu zostajemy w domu!!Karol strasznie marudzi, biadoli - szkoda dziecka i nas, bo ja to bym sie raczej dobrze nie bawiła wiedząc ze ok.40 km ode mnie płacze moje maleństwo!!co innego jeśli miałabym wesele na miejscu tak jak ty - no ale niestety - młoda para inaczej wybrała ;) mogli sie do mnie dostosować kurcze ;) a poza tym jestem chora - więc juz wogóle ::) hie - a Ciebie czeka niezła odciągaczowa akcja ;) przerwiesz taniec mówiąc do partnera - przepraszam - idę opróżnić piersi,i do stolika mężu idziemy ;) ;D ;D ;D ;D możesz komuś Malibu zaserwować ;D ;D ;D

Co do włosów to ja sie nie wypowiadam - mam już zakola i porządne prześwity :( jestem lekko tym zdołowana!!a ten Vitapil można przy karmieniu spożywać?????

na razie kończe - bo sprawca mojego łysienia domaga sie jedzenia

Miłego dzioneczka i dużo słoneczka

reklama
Moskito pisze:
Wandzia - ale supeeerrr, tylko nie zapomnijcie sobie założyć od razu w Poznaniu netu, bo będzie bida bez Ciebie  ;) i świetnie masz,ze juz myślisz o meblowaniu itd (zawsze to lepsze ni praca mgr  ;D ;D ;D ;D)

Moskito - wszystko lepsze niz praca mgr ;D ;D ;D ;D ;D no i neta szybciutenko i obowiazkowo :) trzeba miec kontakt ze swiatem ;)

a teraz lece juz, bo mloda wlasnie mega cos zrobila w pieluche :) :) :) wiec przebieram, karmie i zmywam sie :)

aaaa... i dziekuje wszystkim za zyczonka w imieniu Pauliny - mam upowaznienie - wlasnie mi to powiedziala ;D ;D ;D

Witam z rana.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH 5 I 4 MIESIECZNIAKOW

my wrocilismy wczoraj po 22.Oczywiscie Adrian wypity,ostro opijali małego mateuszka a i nawet po 4 miesiacach pili za Cyprianka :) i dzis moj Adrianek ma kaca giganta ;D

u mnie straszna pogoda chłodno i wilgotno.
Ana Wanda tak mieszkam w bydgoszczy :)

hejka

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM MINI SOLENIZANTOM STO LAT STO LAT STO LAT ....  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

jaką my mamy piękną galeryjke cóż za same śliczności się tam ukazują  Kacperek ,Majutek,Paulinka,Karolek,Oleńka długo można by wymieniać

Donia wracaj do zdrowia i do nas oczywiście

a my w sobote też jedziemy do moich rodziców i wracamy w poniedziałek bo Paweł we wtorek do pracy buuuuuuuuuuu

a teraz spacerek  ;D dłuuuuuuuuuuuuugi

My juz po spacerku i zakupach ;) jest w miare ciepło to popołudniu jeszcze do ogródka małą wystawię :)
Kupiłam sobie fajowa bluzeczkę, biżuterie do tego i z odciąganiem niebedzie problemu, bluzka do góry i cyc na wierzchu ;D ;Dtylko problem będzie gdzie?? w kiblu??? :p ::)
Moskito no z tym odciaganiem to bedzie smiechowo ;D ja niemam problemu z zostawieniem małej, bo babcia się zajmie, a mala przy niej niemarudzi ;) bedzie spała w swoim łóżeczku to niebedzie problemu ;) :)
Wandzia no ty szybko musisz sie podłączyć, bo ciężko bedzie tu bez ciebie :) nie żebym sie podlizywała ;D O0
didi a kiedy do nas powrócisz po odłączeniu? :p

Najwazniejsze, że krojenie doni sie udało i wszystko jest ok ;)

Uciekam robić kasze mannę, mam straszny apetyt na taka z sokiem :p mniam

jestem na wakacjach u mojej mamy ;) więc tylko na chwilkę

buziaczki dla wszystkich 4 i 5 miesięczników

jutro wyjezdzam na 4dni do Olsztyna na wesela życzę udanej majówki ;D ;D ;D

hej Hania osibiscie dziekuje za zyczenia jmjuh , i skladamy wszystkim przeszlym i dzisiejszym solenizantom i solenizantkom wszystkiego najlepszego!!!

Teraz nawt nei podczytuje Was za bardzo bo spaceruje i ucze sie :( :( :(a wiem ze jak wlacze kompa to godzina bita!A tu nauka czeka!Jak wszystko pozdaje to was zamecze postami!

Dalam dzis Hani soczek z marchewki,alle jaj smakowal i pomiedzy lyczkami tak jakby sie dopominala o jeszcze.Mialam czekac do skonczenia 6 :omiesiecy,ale nie moglam jakos wytrzymac,a ona to tak slodko wcinala :p :pMIlych snow dzieweczki.Buziaki papap

reklama
o MATKO NORMALNIE DWA RAZY STRONKE ODŚWIEŻAŁAM BO MOJE OCZY NIEDOWARKI BYŁY ŻE TU NIC NIE NASKROBANE :) widać że się ciepło zrobiło i wszystkich na podwórko wymiotło :D a jeszcze długi wekend się zbliża to wogle nic tu się nie będzie działo ::)

to teraz mykam stąd

dobranoc

Do góry