Ojjj, babeczki moje kochane - dziękujemy wszystkim za życzenia i komplementy ;D od razu człowiek sie lepiej czuje ;D
Paulince, Czarusiowi, Hani, Mateuszkowi wszystkiego wszystkiego co najlepsze i wogóle buuziaki ogromne
Bardzo sie cieszę, że Donia krojenie ma juz za sobą!!mam nadzieje ze szybciutko wróci do zdrowia i do nas ;D
Wandzia - ale supeeerrr, tylko nie zapomnijcie sobie założyć od razu w Poznaniu netu, bo będzie bida bez Ciebie
i świetnie masz,ze juz myślisz o meblowaniu itd (zawsze to lepsze ni praca mgr ;D ;D ;D ;D)
Paula - kurcze, będziemy tęsknić za Tobą i Kacperkiem!!!mam nadzieje ze wypocnziecie na całego ;D
Nathalie - miało być 100000000 buziaczków, hie hie!!!ale młodzi obcałowani :
Joeey - no polecam kąpiel w dużej wannie!!rewelacyjna sprawa ;D i dla Karolka i dla mnie, dolałam oliwki do kąpieli - ależ miałam skórke :
cały czas sie głaskałam
;D Krzysiowi też pozwoliłam 
Didi - a cóż żeś wypatrzyła na suwaczku???ja jak wyśle, to w sumie zoabcze co pokazuje
Agnes - a wyobraź sobie, ja też miałam iść na wesele, ale wkońcu zostajemy w domu!!Karol strasznie marudzi, biadoli - szkoda dziecka i nas, bo ja to bym sie raczej dobrze nie bawiła wiedząc ze ok.40 km ode mnie płacze moje maleństwo!!co innego jeśli miałabym wesele na miejscu tak jak ty - no ale niestety - młoda para inaczej wybrała
mogli sie do mnie dostosować kurcze
a poza tym jestem chora - więc juz wogóle :
hie - a Ciebie czeka niezła odciągaczowa akcja
przerwiesz taniec mówiąc do partnera - przepraszam - idę opróżnić piersi,i do stolika mężu idziemy
;D ;D ;D ;D możesz komuś Malibu zaserwować ;D ;D ;D
Co do włosów to ja sie nie wypowiadam - mam już zakola i porządne prześwity
jestem lekko tym zdołowana!!a ten Vitapil można przy karmieniu spożywać?????
na razie kończe - bo sprawca mojego łysienia domaga sie jedzenia
Miłego dzioneczka i dużo słoneczka
Paulince, Czarusiowi, Hani, Mateuszkowi wszystkiego wszystkiego co najlepsze i wogóle buuziaki ogromne
Bardzo sie cieszę, że Donia krojenie ma juz za sobą!!mam nadzieje ze szybciutko wróci do zdrowia i do nas ;D
Wandzia - ale supeeerrr, tylko nie zapomnijcie sobie założyć od razu w Poznaniu netu, bo będzie bida bez Ciebie
Paula - kurcze, będziemy tęsknić za Tobą i Kacperkiem!!!mam nadzieje ze wypocnziecie na całego ;D
Nathalie - miało być 100000000 buziaczków, hie hie!!!ale młodzi obcałowani :
Joeey - no polecam kąpiel w dużej wannie!!rewelacyjna sprawa ;D i dla Karolka i dla mnie, dolałam oliwki do kąpieli - ależ miałam skórke :
Didi - a cóż żeś wypatrzyła na suwaczku???ja jak wyśle, to w sumie zoabcze co pokazuje
Agnes - a wyobraź sobie, ja też miałam iść na wesele, ale wkońcu zostajemy w domu!!Karol strasznie marudzi, biadoli - szkoda dziecka i nas, bo ja to bym sie raczej dobrze nie bawiła wiedząc ze ok.40 km ode mnie płacze moje maleństwo!!co innego jeśli miałabym wesele na miejscu tak jak ty - no ale niestety - młoda para inaczej wybrała
Co do włosów to ja sie nie wypowiadam - mam już zakola i porządne prześwity
na razie kończe - bo sprawca mojego łysienia domaga sie jedzenia
Miłego dzioneczka i dużo słoneczka