reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej hejjjjj..:)..my juz przy sniadanku..:)

Paula..odpoczywaj..spaceruj ..:)..ale masz fajnie no i rob duzo fotek nad morzem..:)..a dieta sie nie martw...bedzie dobrze..ja nie jem pomidorow ze wzgledu na ptaszki puszczane..bo te pomidorki sa jeszcze takie bleee i zalegaja mi na zoladku...jajka jem czasami i to sporadycznie...ryb nie jem bo nie lubie moze czasami jakas bez osci ..:)..niektorych owocow tez nie jem ..kiwi nie lubie ale czasami zjem..:)..od 4 miesiecy chlebus smaryje Rama bo ma njmniej bialka od tych wszystkich roslinnych ..:)..wiec mamy podobnie ..jarzyny i warzywka jem gotowane..:)...ale stopmniowo po czasie jak u Ala znikla wysypka to zaczelam raz na jakis czas wprowadzac nabial..ale jak jzu pojawila sie na nowo to przestalam..:)..no i moje ukochane mleko..teraz to rzadkosc ..:(..ale da sie przezyc ..czego sie nie robi dla dobra naszych skarbow..:)

PAti..maluszek musi niec dokument ze zdjeciem..:)..moj Al ma paszporcik i wydaja tak jak piszesz na 10 lat ale u takich malych dzieci juz po 2 latach jest niewazny ...bo dzieci szybko rosna i rysy twarzy sie zmieniaja przeciez..wiec totalna bzdura wydawac takim maluszka az na 10 lat..:)..no i jeszcze mozesz wpisac Artiego do swojego paszportu..:)

reklama
Didi - Artka mam w paszporcie wlasnie a to dlatego, ze konsulat nie zdazylby mi zalatwic paszportu przez 10 m-cy!!! No ale jest piekna pogoda i nie chce sie wkurzac, a na wspomnienie konsulatu piana mi sie robi w pysku... ;)
No tak dokument ze zdjeciem - czyli dla duzego moze byc dowod osobisty ale juz dla krotkiego to musi byc paszport, racja.

Witam laseczki :)

Ja tylko na chwilke wpadlam zeby zlozyc zyczonka

Cyprysku - nasz najmlodszy grudniowy dzidziusiu, zycze Ci wszystkiego co najlepsze, oby zawsze bylo Ci dobrze na tym swiecie :)

No i mykam :)

Ja tez tylko na chwileczke bo obowiazki czekaja bede wieczorkiem

Cyprys wszystkiego najlepszego duzo usmiechow na twarzy zyczy ciotka Wiola z Ola

Czesc dziewczynki.
no w koncu i mój skonczył 4 miesiace,doczekac sie nie mogłam.czekam na rozpogodzenie i lece na spacerek,a i najwazniejsze- Ide dzisiaj do fryzjera,moj Adrian chce mnie blondynka ale ja zostawie sobie troche moich ciemnych :)

CYPRYSIU KOCHANY TO JUZ CZTERY MIESIACE JAK JESTES Z RODZICAMI NA SWIECIE, DUZO USMIECHOW, ZDROWKA, SLONKA, MLECZKA I WIELU PIEKNYCH ZABAWEK ZYCZY TOBIE CIOTKA JOEEY I ADA

Hej mamuśki :)

CYPRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA, DUZO MLECZKA I INNYCH PYSZNOŚCI ŻYCZY CI CIOCIA AGA I WERONISIA :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Paula baw sie dobrze, odpoczywaj i wdychaj jodu :) no i oczywiście zdjęć troszke napstrykaj :D

Jutro przyjeżdża moja babcia czyli małej prababcia, jeszcze myszki niewidziala i pewnie będzie szaleć ::) i jeszcze do tego moja kuzynka przyjeżdża ::) :p ale będzie sajgon :p my na wesele, musze do fryzjera, przyjazd babci ::) i jeszcze moja siorka za tydzień ma mature i jak ona w tym burdelu będzie się uczyć ::) :p

Wogóle to pogoda dzis beznadziejna buuuuuuuu :(

Witam towarzyszki ;D

No faktycznie coraz mniej nadrabiania -ale wiadomo - ładna pogoda, dzieci coraz bardziej wymagają opieki - ale nie zginiem ;)

Cyprysiu nasz kochany, rosnij zdrowo i zawsze bądź szczęśliwy i uśmiechnięty!!buźka nasz juniorku wśród juniorków

A Gabi gdzie zniknęła????? może sie wyświęciła razem z kuzynem??????

Agnes - siostrą sie nie przejmuj - i tak juz za późno na naukę ;) ;D ;D a zda na pewno, jeżeli taka zdolniacha jest jak Ty ;)

Miłego odpoczynku wszystkim życze!!niech zyją długie weekendy!!!!

kurcze- cóż by tu jeszcze napisać????????????????????????????

Didi - super lokaliki ;D juz Cię widze rozmawiającą z listonoszem na zielonym trawniku ;D ;D

hmmm - to by było na tyle

Miłego dzionka :-*

reklama
CYPRYSIOWI ŻYCZYMY DUŻO ZDRÓWKA,MLECZKA,CIERPLIWOŚCI DLA RODZICÓW I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
Paula porossyłaj nam w słoiczkacz troche jodu ;) ja też chce nad morze buuu a to dopiero w sierpniu buuuuu
Didi dla mnie pierwszy i trzeci są super

Do góry