reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej hejjjjj..:)..my juz przy sniadanku..:)

Paula..odpoczywaj..spaceruj ..:)..ale masz fajnie no i rob duzo fotek nad morzem..:)..a dieta sie nie martw...bedzie dobrze..ja nie jem pomidorow ze wzgledu na ptaszki puszczane..bo te pomidorki sa jeszcze takie bleee i zalegaja mi na zoladku...jajka jem czasami i to sporadycznie...ryb nie jem bo nie lubie moze czasami jakas bez osci ..:)..niektorych owocow tez nie jem ..kiwi nie lubie ale czasami zjem..:)..od 4 miesiecy chlebus smaryje Rama bo ma njmniej bialka od tych wszystkich roslinnych ..:)..wiec mamy podobnie ..jarzyny i warzywka jem gotowane..:)...ale stopmniowo po czasie jak u Ala znikla wysypka to zaczelam raz na jakis czas wprowadzac nabial..ale jak jzu pojawila sie na nowo to przestalam..:)..no i moje ukochane mleko..teraz to rzadkosc ..:(..ale da sie przezyc ..czego sie nie robi dla dobra naszych skarbow..:)

PAti..maluszek musi niec dokument ze zdjeciem..:)..moj Al ma paszporcik i wydaja tak jak piszesz na 10 lat ale u takich malych dzieci juz po 2 latach jest niewazny ...bo dzieci szybko rosna i rysy twarzy sie zmieniaja przeciez..wiec totalna bzdura wydawac takim maluszka az na 10 lat..:)..no i jeszcze mozesz wpisac Artiego do swojego paszportu..:)

reklama
Didi - Artka mam w paszporcie wlasnie a to dlatego, ze konsulat nie zdazylby mi zalatwic paszportu przez 10 m-cy!!! No ale jest piekna pogoda i nie chce sie wkurzac, a na wspomnienie konsulatu piana mi sie robi w pysku... ;)
No tak dokument ze zdjeciem - czyli dla duzego moze byc dowod osobisty ale juz dla krotkiego to musi byc paszport, racja.

Witam laseczki :)

Ja tylko na chwilke wpadlam zeby zlozyc zyczonka

Cyprysku - nasz najmlodszy grudniowy dzidziusiu, zycze Ci wszystkiego co najlepsze, oby zawsze bylo Ci dobrze na tym swiecie :)

No i mykam :)

Ja tez tylko na chwileczke bo obowiazki czekaja bede wieczorkiem

Cyprys wszystkiego najlepszego duzo usmiechow na twarzy zyczy ciotka Wiola z Ola

Czesc dziewczynki.
no w koncu i mój skonczył 4 miesiace,doczekac sie nie mogłam.czekam na rozpogodzenie i lece na spacerek,a i najwazniejsze- Ide dzisiaj do fryzjera,moj Adrian chce mnie blondynka ale ja zostawie sobie troche moich ciemnych :)

CYPRYSIU KOCHANY TO JUZ CZTERY MIESIACE JAK JESTES Z RODZICAMI NA SWIECIE, DUZO USMIECHOW, ZDROWKA, SLONKA, MLECZKA I WIELU PIEKNYCH ZABAWEK ZYCZY TOBIE CIOTKA JOEEY I ADA

Hej mamuśki :)

CYPRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA, DUZO MLECZKA I INNYCH PYSZNOŚCI ŻYCZY CI CIOCIA AGA I WERONISIA :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Paula baw sie dobrze, odpoczywaj i wdychaj jodu :) no i oczywiście zdjęć troszke napstrykaj :D

Jutro przyjeżdża moja babcia czyli małej prababcia, jeszcze myszki niewidziala i pewnie będzie szaleć ::) i jeszcze do tego moja kuzynka przyjeżdża ::) :p ale będzie sajgon :p my na wesele, musze do fryzjera, przyjazd babci ::) i jeszcze moja siorka za tydzień ma mature i jak ona w tym burdelu będzie się uczyć ::) :p

Wogóle to pogoda dzis beznadziejna buuuuuuuu :(

Witam towarzyszki ;D

No faktycznie coraz mniej nadrabiania -ale wiadomo - ładna pogoda, dzieci coraz bardziej wymagają opieki - ale nie zginiem ;)

Cyprysiu nasz kochany, rosnij zdrowo i zawsze bądź szczęśliwy i uśmiechnięty!!buźka nasz juniorku wśród juniorków

A Gabi gdzie zniknęła????? może sie wyświęciła razem z kuzynem??????

Agnes - siostrą sie nie przejmuj - i tak juz za późno na naukę ;) ;D ;D a zda na pewno, jeżeli taka zdolniacha jest jak Ty ;)

Miłego odpoczynku wszystkim życze!!niech zyją długie weekendy!!!!

kurcze- cóż by tu jeszcze napisać????????????????????????????

Didi - super lokaliki ;D juz Cię widze rozmawiającą z listonoszem na zielonym trawniku ;D ;D

hmmm - to by było na tyle

Miłego dzionka :-*

reklama
CYPRYSIOWI ŻYCZYMY DUŻO ZDRÓWKA,MLECZKA,CIERPLIWOŚCI DLA RODZICÓW I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
Paula porossyłaj nam w słoiczkacz troche jodu ;) ja też chce nad morze buuu a to dopiero w sierpniu buuuuu
Didi dla mnie pierwszy i trzeci są super

Do góry