reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie :)
Usiadłam tylko na chwilkę przy kawce do Was bo mam mase dzisiaj zaplanowane, kupe prasowania, musze wstawic jeszcze jedno pranie, pakowanie, bo jutro o 13 wyjeżdżamy a jeszcze przecież na spacer trzeba wyjść bo piękna pogoda a na 17:40 jedziemy do alergologa  ::) ale co naług to naług  :p

reklama
:angel:  :angel:  :angel: WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH JUBILATOW - KAROLKA, HANI I PAULINKI, OBY RODZICE SIE WAS SLUCHALI I ZAWSZE WSZYSTKO WAM DAWALI   :angel:  :angel:  :angel:

Melduje się po kilku dniowej przerwie. Nie zdązyłam nadrobic tego co naskrobałayście, zajrzałam tylko na zywienie i pielęgnacje.

[[size=10pt][size=10pt]color=Red]Chciałam przede wszystkim złożyć życzenia naszym małym solenizantom, tym dzisiejszym: Hani, Paulince, Karolkowi, Mateuszkowi i Czarkowi i tym wcześniejszym: Hani, Majeczce i Weronisi, bo nie było nas jak miały swoje małe święto. Duzo, dużo słoneczka, i mnóstwa gwiazdek z nieba.[/color][/size][/size]

Najserdeczniejsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów dla 4 miesięcznych Paulinki i Czarusia oraz 5 miesięcznnych Karolka, Hani i Mateuszka wszystkiego co najlepsze dla Was!!! życzy Kacperek i ciocia Paula :-* :-* :-*

Kacperek dziękuje Majeczce za piękny uśmiech i buziaczki :-* :-* :-*

To super że Donia juz po operacji i że wszystko się udało :D niech szybko wraca do zdrowia!!! :D

No to ja zmykam...może uda mi się na chwilkę wpaść wieczorkiem a jak nie to jutro rano wpadnę się pożegnać.

Buziaczki dla Was i naszych Maluchów :-* :-* :-*

Paula - Ty sie wpdanij pozegnac po drodze ;D ;D ;D

U nas dzis ciulowa pogoda :( Nie ide na spacer - poza tym i tak dzisiaj nie mam za bardzo czasu... jak sie Paulina obudzi, to jedziemy do firmy z ktorej mamy internet zeby zlozyc wypowiedzenie umowy z dniem ostatnim maja, no i potem do black red white zeby popytac o meble kuchenne, na kiedy by nam zrobili za ile i takie tam ;D ;D ;D trzeba sie pomalu urzadzac :)

reklama
Wiolu....jakie 2-3 miesiace ..idziecie i skladacie wniosek na paszport jednego dnia a 2 dnia skladacie wniosek na dowod i czekacie tylko miesiac na paszport i pol miesiaca dluzej na nowy dowod..:)

Do góry