reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET DLA MAM I ŚLICZNYCH CÓRECZEK

My juz wczoraj dostałysmy kwiatki od naszego mężczyzny, bo dziś poszedł na 12 godzin do pracy i niemiałby kiedy kupić :D
Steffi brzmi strasznie  :( ale to może rzeczywiście nic strasznego, tylko tak brzmi okropnie :( zycze ci żeby tak sie okazało jak mówię ;)
Wadzia do mnie dziś też dzwonili ze sklepu UVA ;D, że niema takich rozmiarów kurtek i kolorow i musiałam trochę zmienić zamówienie ;)

A tak wogóle to w poniedziałek wróciła moja szwagierka ze szpitala, jest w 7 miesiącu :), bidula ma problemy z ta ciążą :( i okazało się że będzie miała córeczkę :D fajnie strasznie się cieszę. Wkońcu lekarz który ja leczy (papudrak jeden, tylko kopnąć go w dupe, lekarz od siedmiu boleści :mad: :mad:) wysłał ją do szpitala w Bydgoszczy bo straszne plamy na skórze dostała ::), zrobili jej wszystki badania  i okazało się że ma cukrzycę i teraz na diecie, a ona tak uwielbia słodycze :p

reklama
Cyprysiowa[ super ten sen, oby sie spelnil  ;D ;D ;D oczywiscie bez szwanku dla Wandy auta  ;D ;D ;D

ale dzis sliczne slonko u mnie swieci, cudniasta pogoda na spacerek  :) :) :) no i moj brat juz w chmurach leci do Nas  ;D

bylam w albumiku, niestety im wiecej zdjec tym wiekszy mam problem z wyswietlaniem ich z szybkoscia mojego lacza, nie widzialam wiec wszystkich ale tyle co pamietam
Paula Kacperek taki pulchniutki, na jednym zdjeciu ma taki pultasny brzuszek  ;D maly grubasek  ;D
moja Ada przy waszych dzieciaczkach to straszna chudzina, dluga i chuda  ::)
zdanka no Ewa ma usmiech za milion dolarów  ;D ;D ;D
didi no golasek na brzuszku z jajeczkami bomba  :) :) Albert to jednak bedzie casanova nie ma co  ;D
Natalka no widzisz, Ingusia chyba juz chetniej na brzuszku lezy, a jak ladnie chwyta zabawki to juz tak swiadomie nie ???  :) :) :)
klucha Gaba sliczna no i czerwona wstazeczka by odgonic zle uroki  ;)

widzicie u mnie ten pasek z emilka??nie mam pojecia skad sie wzial,w podpisie mam tylko linki z paskiem cyprysia!!jak mam to zlikwidowac ???

Cyprysiowa ale numer !!!!! ale nie mam pojecia ??? nie masz tam nic naprawde oprocz Cyprysiowych linków ???

ja caly czas siedze w albumiku  :) :) :) :)

martula jestem w szoku!!! Jakie super wlosssy ma ta Twoja krolewna!ssiwetna jessst.Ja tez chcialam,zeby Hania miala ciemne wlosy i ciemna karnacje,ale niestety nie miala po kim~!po mnie na pewno nie bo mam trupio blada kanacje pawel tz jasny a oboje jestesmy ciemnymi blondynamiw iec nici z dzicka z czarnmi wlosami chyba:):)

Wandzik ale Ty stroisz ta swoja core, najberdziej zachwycil mnie kaczy komplecik no cudny jest a ja mam sentyment do kaczek bo sama jestem jedna z nich, tak pieszczotliwie mowi na mnie moj Artur: kaczka  :laugh: :laugh: np dzwoni do mnie i mowi: co tam slychac w kaczkolandii ?  :laugh: :laugh: a wracajac do tematu bluzeczka w paseczki boska z tymi wykonczeniami  :) Paulina slicznie wyglada i jaki klopsik przy mojej Aduli  ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH GRUDNIOWYCH KOBIET TYCH DUŻYCH I TYCH MAŁYCH ŻYCZY KACPEREK!!!! BUZIACZKI  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hej wszystkim mamusiom i dzieciaczkom

Dziękuję Wam bardzo za to że jesteście z nami i trzymacie kciuki, jesteście kochane.... dzisaj na 16.30 mamy być u pediatry...
wogóle to mam dzisiaj skopany całkowicie dzień, właśnie się dowiedziałam ze moja teściowa przyjeżdża, i nie chodzi mi o to że przyjeżdża tylko o to kiedy......Miałam w ten weekend jechać do naszego domu i zrobić porządki żeby wrócić tam z Kubą (teraz jestem u rodziców swoich), bo przez ostatnie prawie 3 tygodnie był tam teściu ze znajomym i pomagali Tomkowi na budowie, więc już marzył mi się wspólny weekend z Tomkiem i małym, bez nikogo tylko nasza trójka bo od czasu porodu ciągle ktoś przyjeżdża albo pogoda nie taka albo coś innego...no i właśnie mi mój szanowny mąż oświadczył że przyjeżdża w piątek mamusia... wiedział dobrze że chcę przyjechać w ten weekend bo już od ponad miesiąca o tym mówię, a w przyszłym mieliśmy jechać tam (do teściów) i zabrać mamę tu ze sobą... ale qrwa zawsze musi się coś popieprzyć...
wkurzyłam się i powedziałam Tomkowi żeby dzisiaj nie przyjeżdżał (bo chciał) bo my sobie damy bez niego radę tak jak on sobie doskonale daję radę bez nas...może przegięłam ale trudno teraz ryczę i mam wszystkiego dość......ja rozumiem że to jest jego mama i że chce żeby zobaczyła wnuka ale chyba tydzień dużej by go nie zbawiło... a teraz to niech mu mamusia nas zastępuje skoro tak woli....

reklama
Witajcie w ten piękny dzień :laugh: :laugh: :laugh:

My zaraz idziemy na spacerek, ale najpierw troszkę Was poczytam :)

mamaCyprysia co za sen!!!! czyżby proroczy ;) ;D ;D ;D

Do góry