reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
czesc lasencje..:)

my juz na nzokach jeszcze przed sniadankiem..:)..Al spal ladnie az do 5:40 ...przypomnialo mu sie wtedy ze istnieja cycki i chcial amku..:)..no a teraz juz jest po witaminkach i chce znowu amku..:)..no to ide bo mnie wola..a pozniej wracam juz do was

Dzien dobry mamusie i dzidziole !!!!!!!!!!!!!! ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBITEK DLA NASZYCH LALEK

my juz z Ada na nozkach ;D szkoda, ze ta moja cora nie lubi dlugo spac bo chetnie bym wstawala nieco pozniej ::) a ona oczy wystrzelone, cieszy sie i potrzebuje 100% uwagi taka towarzyska jest ;D smieje sie i gada, a jak odejde do wc lub zrobic herbatke to juz jest ryk marudy :laugh:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DUżYCH I MAłYCH KOBIETEK W DNIU KOBIET ZYCZY PIOTRUś

Steffi nawet nie wiem co napisać Kurcze Ci lekarze :p ale na pewno będzie dobrze Musi

dobra czas na sniadanko

Kobietki -WSZYSTKIE !WSZYSSSSKIEGO NAJLEPSZEGO!!

sssteffi,biedulinko,nie matw ssie to moze tylko po prostu tk groznie brzmi,ale jak wszyssssstkie babyboomowiczki beda 3maly kciuki to wszysssssstko bedzie ok!:):):):)

Joeey widze,ze maszplan dnia taki jak ja m jak mielosc a poem na wspolnej:):)

Wanda niechcacy podtrzymalas mnie na duchu,moja babcia miala osstatnio operacje na kamienie marwie sie badzo o nia bo ma 78lat.ale 89 to dopiero gigantka-Doniu szybkiee powrotu do zdrowia!!

Hania jak rano wsja to d rzu z usmiechem,ale w dzien to roznie bywa,bywa i z krzykiem:)

kurcze a my dzis swietujemy powsstanie Hani:):)tak jakto teraz obliczam to wydaje mi sie ze to bylo wczesniej,no al niech bedzie ze dzisss:):)

Ach... nie lubie jakos dnia kobiet, ale tez wszystkim zycze wszystkiego dobrego i dzisiaj i w ogole :)

A Albert jaki amant no nie moge ;D ;D ;D  patrzcie jakie zyczenia wywalil nam :) i tesciowym przyszlym i laskom :)

Ja juz na nozkach, ale wcale mi sie nie chcialo za bardzo :( Zadzwonila do mnie babka w tego sklepu UVA i mowi ze nie ma sukienki Zosia 74 niebieskiej i czy moze byc rozowa albo niebieska 80 rozmiar i ja goopia zaspana  powiedzialam ze rozowa a tak bardzo chcialam niebieska no !! Ale juz nie bede do nich dzwonic, bo juz wczoraj dzwinilam cos zmienic :) Moze znajde jeszcze jakas niebieska  :)

Ide robic sniadanko - w lodowce zostaly tylko jajk ;D ;D ;D no jakos musze nie umrzec z glodu do tej 15 kiedy siorka przyjdzie... Chociaz Wiktor nie ma dzis sladu po temperaturze i nic mu nie jest (az juz sie boje o jego durne pomysly) ale nie bede go jeszcze na dwor brala...

Magdus - no to sie ciesze :) Zdrowka dla babci :)

WSZYSTKIM MAMUSIA I ICH CÓRECZKOM ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ....

CZESC KOBITKI
my tez na nozkach juz. Ale mialam dzis fajny sen: Śniło mi sie ze sie wszystkie spotkalysmy u nas w bydgoszczy,nie bylo tylko dwóch ale nie pamietam kogo,nawet Pati byla :laugh: wszystkie wygladaly zupelnie inaczej oczywiscie tylko Zdanka tak jak na fotkach :D Jak przyszlam na miejsce spotkania,ktore miescilo sie obok mojego starego bloku to Wadnda z wszystkimi jezdzila samochodem,kazda po kolei kierowala zeby zobaczyc jak sie jezdzi i chyba Martula wysiadla pierwsza i sie spytalam jej jak sie jezdzilo a ona na to ze jej lepiej bo Wandy za lekki jakis.hehe wanda co ty masz za auto ze sie wszystkie zmiescily. ??? potem wszystkie lezalysmy na lawkach na placu zabaw i sie opalalysmy.nagle znalazlysmy sie u ktorejs w domu i ogladalysmy zdjecia w albumie i odziwo byly tam zdjecia nasze,naszych mezow i dzieciaczkow.hehehe dobry sen nie ???

CYprysiowa - ale sen :) hhehehehehehe ja mam tira ;D ;D ;D no ja sie wszystkie pomiescily to musi byc Tir, albo autobus ;D ;D ;D

reklama
Do góry