reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej mamuśki wszystko nadrobiłam ale nie mam już siły na wszystko odpisywać

współczuje wszystkim mamusiom i dzidziusiom którzy maja problemy z przeklętymi chorobami

ja na przeglądzie po porodzie jeszcze nie byłam zamierzam się wybrać na początku kwietnia bo chce wyrwać od mojego gina zwolnienie co by dłużej mi popłacili pensyjke ;) a już z nim rozmawiałam o tym i się zgodził troszke mi pociągnie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

w abumiku zdjęcia superaśne wszystkich maleńst ::) 8)

a teraz biegne iine wątki ponadrabiac

a tu już mówie dobranoc

reklama
jeny ja tez na przegladie nie bylam.mialam isc teraz w piatek ale didi mi opowiedziala o tym lekarzu wiec juz nie ide ;D trzeba znalezc innego

Steffinko ojejku... brzmi paskudnie. Miejmy nadzieję, ze to nic groźnego jak pisze Mama C.  :-[

Wioluś ano faktycznie! przeoczyłam 6 marca! To trzeba było opić...

Reszty nie czytałam, wybaczcie, ale tyle naprodukowałyście, że nie miałam czasu się wczytywać.

Steffi - kochana bardzo czesto tp co powaznie przmi wcale takie zle nie jest. Tez mysle, ze gdyby bylo powazne nie wcidkali by Ci kitu, ze masz sie nie przejmowac. Postaraj sie myslec pozytywnie mimo strachu, jakos optymizm zawsze pomaga! :laugh:

reklama
Do góry